icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
22. aug 2012

@milagrosss20 nie,nesiel..

@ivonka720 gratulujem..a 15 rokov..to mna by uz nasli v cvokarni...

hanya1
22. aug 2012

@milagrosss20 nie este nemam preto sa na to tak aj tesime chceme obidvaja velmi.ja som pozerala nejake grafy a su babenky co im ukaze uz aj 10 DPO niektorym 14DPO ale su aj niektore co si robili test jak ja ze 14DPO a bol neg a potom na 17 dpo uz bol pozitivny a boli tam aj take ze boli neg aj na 14 aj na 17 az na 21 jej ukazal pozitivny .ty si co myslis dokedy mam nadej a kedy uz mam cakat mrchu?

ivonka720
22. aug 2012

ani nie nebrala som si to tak k srdcu myslela som len pozitivne vzdy som si vravela ze budem mat deti proste som sa netrapila tak sa tak netrap terz ideme do Martina pokusit sa este o druhe tak uvidim

milagrosss20
22. aug 2012

@hanya1 no ja ti neviem proste pokial nepride je sanca ze si tehu ak pride tak nie si tehu..a uz si mozes aj zajtra urobit test..ja som citala ze niektorym zenam ukazal ze nie su a ked prisli na gynu tak im lekar povedal ze su tehotne takzena testy sa netreba spoliehat...aj lekarka mi toto povedala...

hanya1
22. aug 2012

@milagrosss20 tak teraz uz v tom mam uplny chaos 😀

milagrosss20
22. aug 2012

@hanya1 preco?

milagrosss20
22. aug 2012

@ivonka720 preco do martina?

hanya1
22. aug 2012

@milagrosss20 tak pre nic to ja tak zo srandy 😉

milagrosss20
22. aug 2012

@hanya1 tha kazdy vravi nieco ine nie?ale ked to sa tak neda povedat proste bud budes alebo nie...tak ako ja tiez tu hladam rady a neviem co ale presne tak to je aj o mne bud budem alebo nie..

fifitko25
22. aug 2012

@juniorkapss môj manžel bol na spg a hradili sme si ho sami... boli sme v Iscare v Martine, vyšlo nás to 18 Eur

alfonzinka
22. aug 2012

Ahojte som prvosnazilka a zacali mi tmavnut bradavky som velmi ospala a kruti sa mi hlava myslite ze by to mohlo byt tehotenstvo??

fifitko25
22. aug 2012

@alfonzinka prepáč, nechcem sa ťa dotknúť, ale na zistenie tehotenstva stačí urobiť jednoduchý úkon - urobiť si tehu test...
nepozeraj sa na seba, ako ti je, veď teraz je aj počasie hrozné, tlak, vzduch, potenie, črevné vírusy... nič z príznakov, čo teraz máš, nemusí znamenať tehu !!! ak ti mešká menzes a cítiš sa divne, tak si sprav test a budeš vedieť, na čom si 😉

alfonzinka
22. aug 2012

@fifitko25 🙂 ok prepac ze som sa pytala v teme prvosnaziliek, myslim ze su tu aj blbsie otazky 🙂 a test je asi este skoro robit som po mikropotrate a neviem ani kedy mi pride menstruacia len sme sanzilkovali vraj sa to moze ked to bl len 4tt
Chcem si tu najst priatelky pokecat a tak...

fifitko25
22. aug 2012

@alfonzinka ja som ťa nechcela uraziť, ale tvoja otázka vyznela dosť laicky 😉 keďže sa už o bábätko snažite, tak asi vieš, kedy asi si mala ovuláciu a kedy asi mohlo dôjsť k oplodneniu vajíčka... vieš, čo sa týka príznakov, tak takých otázok tu už bolo, ale nemôžeme sa ich predsa držať... dôležité sú fakty - pozitívny tehu test, pozitívna krv, potvrdenie od lekára... v tomto poradí 😉 napríklad u mňa neboli žiadne príznaky, merala som si bazálnu teplotu a keďže bola vysoká, tak som urobila test - a bol pozitívny... takže aj keď si po nepríjemnej situácií (čo ma mrzí 😔 😔 niečim podobným som si prešla v januári), určite sa nespoliehaj na príznaky...

alfonzinka
22. aug 2012

@fifitko25 praveze si nemeriam ani teplotu ani ovu testy si nerobim

fifitko25
22. aug 2012

@alfonzinka možno by si mohla niečo z toho skúsiť 😉 na ovu testy som nemala trpezlivosť, ale meranie teploty je celkom zaujímavé a dozvieš sa veľa o svojom tele a o svojom cykle 😉

alfonzinka
22. aug 2012

@fifitko25 no poseldujem to tu a uvidim, ale nechcem sa velmi sledovat dost co sa sledujem takto

fifitko25
22. aug 2012

@alfonzinka niekedy je to najlepšie riešenie - nič neriešiť 😉 a nesledovať sa, lebo psychika robí veľa

su_san
22. aug 2012

@fifitko25 zuzik, drž sa zajtra na sono a nech krčok už nevystrája, ok??? 😉
a ešte jedna otázka - ako sa dávajú tie srdiečka čo máš v pase? aké klávesové skratky treba dať?

fifitko25
22. aug 2012

@su_san jeeeeej moja, ďakujem, že na mňa myslíš, už ma teraz poty oblievajú, či si ma tam zasa nechajú alebo nie 😅 😅 ale teším sa na malého, že ho uvidím, doki má 3D sono, snáď sa podarí nejaký pekný záber, už by som rada videla tú tváričku, čo ma v brušku buchnatuje 😀 😵 😵
srdiečka kopírujem - označím a klasicky ctrl C a ctrl V 😀
a vy sa ako držíte?

su_san
22. aug 2012

@fifitko25 aké jednoduché s tými srdiečka, sa mi to veľmi páčilo, nevedela som, že to ide tak easy 😀 😀 😀
inak sa máme dobre, výsledky triple boli ok, že možno som už aj 20tt začala, lebo veľkosť malého a výsledky tých hormónov zodpovedali vtedy 18+3tt...tak verím, že nech je to už akokoľvek, tak len nech sme zdravučkí obaja...inak dnes v tescu mali zase zľavy, tak som si niečo kúpila znova...nedá sa odolať 😀

fifitko25
22. aug 2012

@su_san nákupná horúčka - to poznám, my už máme doma celú garderóbu 😀 už len kočík, postieľku a vaničku a sme vybavení 😀 😀 😉

figurka1985
22. aug 2012

Ahojte dievcata. Tak ja som tento cyklus ukoncila takto:
http://www.fertilityfriend.com/home/Figurka1985
Tento cyklus som uzivala Femigard. Doteraz som mala cyklus dlhy max 24-26 dni, teraz kraaasnych 28, ovuciara rovno na 15 DC- no ukazkovy ovulacny grafik.. Akurat pozabudol, ze mal byt ukazkovy TEHOTENSKY...🙂 nevadi- naucim ho to 😉
Takze ak mate dlhe, alebo kratke cykly, myslim si, ze Femigard vam len pomoze. Ja som aj dufala, ze tento cyklus to mohlo vyjst, lebo som nemala skoro ziadne PMS priznaky, citila som sa skvelo. Aj dnes som 1DC, a citim len slaby tlak v bruchu- inokedy som hltala ruzove kamaratky... ved to poznate🙂
tento cyklussi nechcem merat BT... kedze viem, ze ovulujem- netreba mi to... Dost mi to posledny cyklus pripadalo ako sexikovanie na povel, a muzikovi tiez 😖 .... Takze skusim teraz tu Macu, mozno aj mm... ak ho nejako presvedcim 🙂)))

Apropo- je tu niektora, kttora merala, a neskor s meranim prestala, a zadarilo sa? Alebo merala, prestala, a potom sa aj tak k meraniu vratila?? 🙂))

hanya1
22. aug 2012

@figurka1985 tak ti budeme drzat palcky aby ti nabuduci mesia test nezabudol,ze ti ma ukazat krasne 2 ciarky !!! 😉

figurka1985
22. aug 2012

@hanya1 🙂 dakujeeem. Aj ja ti to prajem. Pozeram, ze mas krasny grafik- nech nezakriknem.... Nech vidis druhu ciarku uz o par dni 🙂)))

hanya1
22. aug 2012

@figurka1985 no vsak to ze ja som uz robila dva testy a obidva neg zajtra cakam mrchu tak uvidime ked nepride testneme znova

figurka1985
22. aug 2012

@hanya1 drziiim palceky, aby zabudla priiist🙂 Podla grafu- sa mi zda, ze sla na dovolenku 🙂)))))

hanya1
22. aug 2012

@figurka1985 to je asi najlepsia odpoved co mi kdo kedy napisal strastne som sa zasmiala 😀

figurka1985
22. aug 2012

@hanya1 🙂 dakujem 🙂 😉 to som rada, a budem sledovat, ci som mala pravdu... ale bodaj by hej.... 🙂 😎

kikaneu
23. aug 2012

dobré ránko: http://www.fertilityfriend.com/home/kikaneu majte sa krásne kočky, ja idem do Nitry na výlet 😉 paaaaa