Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ahoj moja...tak ako si na tom dnes???čo máš nové?..ja 3dc a stále divokééé a bolestivé...už aby bolo po mrche..
@mattuliatko30 ajoj.no ja som dnes takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ..dufam,ze sa tie nase mrchy umudria.
ahojte dnes je 12 den co mi to meska....rano som myslela ze uz mam co som mala take divne tlaky v bruchun a nic...a ty mati ako si na tom?
@mata_ba @kikaneu no dobre ranko ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/3e82da zatial sa drzim 😉
@mattuliatko30 hej robila som si test vcera a bol snehobiely ale hovorila mi aj lauritka ze podla nej som mala ovulku az na 16 17 dc a nie na 14 a tym padom by som bola len 9 DPO.tak uz neviem.ale pravda je ze dneska mi mala prist mrcha a zatial neprisla a dufam ze nepride aj teplotka sa mi drzi krasne hore tak dufam ze tam aj zostane 😉
@hanya1 jasne....skús testnúť zajtra...to už budeš mať po termíne mrchy..tak už dúfam,že dúšik ukáže 😉
ahojte kocky snazive dlho si citam toto forum ale dnes som sa konecne pridala k vam od vcera mi prisla mrcha a to som mala skoro 4 dnove meskanie myslela som si ze uz nepride test som nechcela kupovat tak som si povedla ze pockam 5 dni a potom to vyvediem ale prisla a tak sa musime snazit dalej nic sa nedeje ale urobilo by mi dobre kedy som sa o tom mohla rozpravat lebo moja polovicka je hned v strese a v praci taketo veci moc nerozoberam tak by som sa tesila kedy som si s vami mohla pisat tak zelam vam zatial dobry a krasny den .
@mattuliatko30 tak lebo ked nema prist tak nepride a ff mi to tiez ukazuje ako prvy den testovania kedze to je len 1 graf co si robim 😉

@figurka1985 moja, ahoj..čo to je za liek ten femigard?...dá sa to len na lekársky predpis??ja mám cykly tiež krátke...teraz som mala 21dňový