icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

svintekova
23. aug 2012

@ivett86 ahoj píšem dost neskoro vzhladom na to kedy si napísala príspevok, ale ja na tvojom mieste by som šla rýchlo do nemocnice kedže si si nie istá a stat sa može všeličo-len pre pokoj duše 😉 , držím palce a potom daj vediet ako si sa rozhodla a dopadla 😉

l_e_n_o_c_k_a
23. aug 2012

@ivett86 utekaj na pohotovost!

adka11
23. aug 2012

Ahojte dievčata možem sa k vám pridať??My sme sa začali tento mesiac s manželom snažiť...Ale ja som strašne netpezlivý človek, poradte mi ako sa mam s tou nedočkavosťou vyrovanať? Nemate taký isty pocit, že by ste chceli už tie dve paličky tam vidieť???? 😢

silva317
23. aug 2012

@adka11 Ahoj, asi kazda tu chceme dve palicky hned ako sa da a najlepsie by bolo, keby nase cykly trvali nie mesiac, ale tyzden 😀 😀 😀 To cakanie je des... Ale da sa na to zvyknut, ak sa nepodari hned na prvy sup, tie prve mesiace su asi najhorsie.
Vela stasia do snazenia prajem!

bebe2013
23. aug 2012

@adka11 Ja som na tom velmi podobne, ale uz treti mesiac ma vzdy dobehne menstruacia. Tie dve palicky by som si velmi priala.

silva317
23. aug 2012

@inviav Hej robim aj cez vikendy, 15 dni v mesiaca robim a 15 mam "volno", radsej v uvodzovkach, lebo robim aj mimo toho.
My sme na dovci este neboli, ani nic neplanujeme, mm ma firmu a treba sa furt starat, ale ja by som hned niekam sla, teda najradsej aj on, len si musime obidvaja najst cas. Ja som chcela nejaku exotiku, lietadlom, ale ako to vidim, skoncime v chorvatsku ako kazdy rok 🙂

silva317
24. aug 2012

Dobre ranko vsetkym prajem, dnes ma byt vraj pekne horuco, no zatial to tak nevyzera...

milagrosss20
24. aug 2012

@silva317 ani u nas takto nevyzera 😀 mohlo by este popadat trochu..ale uz slnko vychadza nooo 😠

inviav
24. aug 2012

@silva317 to si viem predstavit, zivnostnik to nema lahke v hladani volneho casu...aj to chorvatsko je lepsie ako nic 🙂 poznam taku pracovnu dobu... a nadcasy su samozrejme "dobrovolne"... dnes ma byt ozaj velmi teplo..takze bazen to isti a idem sa este trosku poopalovat...nech som kocka na svadbe 😉 😉

inviav
24. aug 2012

@adka11 Ahoj, my sme tiez len tetno mesiac zacali...no najradsej by bolo kedy si na to nemyslela a uzivala si... ja si vzdy niecim inym zamestnam myslel... my sa vela rozpravame o uplne inych veciach... chodime na prechazdky alebo na take mini vylety a tak 🙂

sylvia2012
24. aug 2012

ahojte dobre ranko .... ako sa mavate kocice?? ja dnes pracovne ale len tak cca do 14.30

petrusska
24. aug 2012

@sylvia2012 ahoj, zatiaľ sa darí dobre 🙂 ja dnes len do 15h idem sa psychicky pripraviť na vyrobenie torty pre 3.ročné krsniatko - torta alaaa báger 😀

inviav
24. aug 2012

@sylvia2012 ahoj, no to nemas zle...to ubehne jak voda 🙂 a potom si mozes uzivat vikend 🙂 ja idem do prace az pondelok, takze moj vikend ma tentokrat 4 dni 😉 😉 😉

sylvia2012
24. aug 2012

@petrusska no tak to ti nezavidim lebo ja by som im to tam zozrla a to ani sladke nemusim ale ked som v zakuskarni tak idedem tam umriet ja som rada ze dokoncim a idme sa niekede okupat a uz mam aj po mrche teraz len tri dni a v pondelok idem na gyndu a nech mi da pan doktor nejake rady...

sylvia2012
24. aug 2012

@inviav ale kukaj ju sikullku ako sa ona ma dobre ... no ja si idem pekne domenko a az potom hodim nejake senecke jazera alebo nieco taka a tak si ty uzivas krasny vikedn ... predlzeny 🙂

klaudia001
24. aug 2012

@sylvia2012 zabudla som Ti poblahoželat k narodkám 🙂

sylvia2012
24. aug 2012

@klaudia001 DAKUJEM

sylvia2012
24. aug 2012

@sylvia2012 Zlataaaaaaaaaaaaaa 🙂

sylvia2012
24. aug 2012

@klaudia001 to ZLATA patrilo tebe .... dakujem este raz

klaudia001
24. aug 2012

mám na Vás otázočku, mali ste niektorá po spontánnom potrate / v 4 -tom týždni / nízku sliznicu maternice ? lebo mne to dr povedal, ked som tam bola týžden od sponnt.potr. že mám nižšie sliznicu maternice, ale zabudla som sa ho spýtat, že čo to znamená, máte niektorá skusenosti ? thanks

ivnik
24. aug 2012

@ivett86 Dúfam, že to všetko dobre dopadlo

moni1007
24. aug 2012

@mistisa @mata_ba @mattuliatko30 @kikaneu @su_san @fifitko25 ahojte kocky. ako sa mate? co mate nove, my sme sa vratili z chatovacky. a predstavte si ze traja, ak ked nie uplne tak ako by som si priala, ale aj tak sa vytesujem. no vsak kuknite 😀

moni1007
24. aug 2012

zabudla som dat foto 😀 😀 😀

mata_ba
24. aug 2012

@moni1007 krasnucky havkac 🙂

moni1007
24. aug 2012

@mata_ba veru. moj psika nechcel, ale prehovarat som ho veru nemusela, teraz uz sa tulkaju k sebe a to ho mame len par hodin 😀 😀 😀

fifitko25
24. aug 2012

@moni1007 rozkosny 😵 😝

mistisa
24. aug 2012

@moni1007 jeeeej zlatik aky krasny 😉 a ty moja ako? Ja stale rovnako.bez mrchy a tak ;-/ a hladam robotu tak som na tom ako ty ibaze zatial robim ;)

moni1007
24. aug 2012

@mistisa a co tak hladas novu pracu? tato je asi narocna co? no ja sa mam fajn, asi pred ovulkou, boli sme 5 dni na chate s nasimi, tak sme zazili napinavy aj romanticky sexik. cakam ako som pochodila na pohovore 😉

mistisa
24. aug 2012

@moni1007 no veru narocna ☹ chodim taka zbyta ako pes ☹ ani na varenie nemam sil ☹ a pri takejto praci nikdy neostanem tehu takze idem menit nwstoji mi to za to mam toho dost ☹ nooo dufam ze vam to uz vide micka 🙂 budem drzat palceky moc moc moc 🙂 idem na FB 🙂

silva317
24. aug 2012

@inviav On nie je zivnostnik, ma firmu a tam zamestnava ludi, ale radsej zivnostnikov, je to lepsie, mame menej prace s papierovanim. A dnes bolo teplo, aj tu pod Tatrami, ale pred chvilou trochu sprchlo. Pred nedavnom odisla navsteva, znami, ziju v UK, a v pondelok musia uz ist prec, tak prisli aspon na chvilu. Maju maleho krpca, ma 3 a mala ma pol roka, tak som si ju trochu vychutnala 😀