icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

petrusska
24. aug 2012

@moni1007 krásnučký 🙂 ja mám tiež maltezáčika len trošku väčšieho 😵

inviav
24. aug 2012

@sylvia2012 uzivam veru..dnes som bola uz 2x v bazene, co mame napusteny na zahrade a teraz sme boli svagrinej zablahozelat k narodeninam.... 🙂 mimochodom aj Tebe prajem všetko najlepšie 🙂

inviav
24. aug 2012

@silva317 no to je skoro to iste 😉 u nas na dolniakoch ako keby dazd len tak obchadzal...stale musime travnik polievat, lebo nie a nie prsat...to musela byt parada 🙂 tisko zavidim....my tu naokolo zatial ziadneho krpca nemame a ani v blizkej rodine 😒

drobcek11
25. aug 2012

ahojte zienky tak my sme uz naspat z dovci a bohuzial iba dvaja, bolo super az na to ze sme sa kazdy bozi den hadali a hadky pokracuju aj doma uz mi je z toho az zle ze kvoli somarinam sa hadame, ani sa necudujem ze sa nam nepodarilo zatial ☹ a co vy? nejaka nova tehulka? 🙂

mattuliatko30
25. aug 2012

@drobcek11 ahoj,myslím,že tušim žiadna tehu..viaceré mrchujeme..tie hádky poznam..treba byt v kĺude ak sa má podarit,no niekedy to nejde..

hanya1
25. aug 2012

@mattuliatko30 este ma nezakriknite ja som este mrchu nedostala 😉

hanya1
25. aug 2012

@mattuliatko30 @drobcek11 este ma nezakriknite ja som este mrchu nedostala 😉

kikaneu
25. aug 2012

ahojte, ja tiež mrchujem, dnes 2DC.....ale mňa to teší 😉

ivett86
25. aug 2012

@ivnik ahoj 🙂 zbytocne sme sa zlakli,nenastali ziadne bolesti,ani nic podobne,kolegyna z roboty ma uistila ze je to v tehotenstve normalne asi sa mi maly tlaci na mechur,vela chodim na wc,maly stale kope,aj buva obcas 🙂 volala som hned vtedy doktorovi lenze ma vypnuty tel.nabuduci tyzden idem na kontrolu tak mu to pre istotu poviem.

ivnik
26. aug 2012

@ivett86 moja tak to som rada, že všetko dobre dopadlo 🙂 človeks a zľakne, no ja by som určite stresovala ako sa ja poznám 😉

drobcek11
26. aug 2012

@hanya1 tak to zelam vela stastia aby ani neprisla 🙂

ivett86
26. aug 2012

@ivnik aj ja som taka,ale nemozme so vsetkym hned bezat,nie sme chore len tehotne 😉 a v nasom tele sa teraz deju cudne veci,prajem krasne tehotenstvo 🙂

su_san
26. aug 2012

@moni1007 ahoj monička, nádherný psík...a ako som čítala, až mi na sekundu v hrdle vyschlo, že ste sa vrátili traja...ale aj to bude neboj, už čoskoro sa to podarí...napr. Ti poviem, že som sa už dlho snažila prestúpiť do roboty bližšie, lebo ma nebavilo stále dochádzať a furt ma odpálkovali, že a kto bude robiť tam kde som teraz (akoby mňa to trápilo... 😠 )...a nedalo sa nijako...a potom som otehu, šla na marodku a teraz ako tehu som sa bola spýtať znova a povedali ÁNO...že si cenia, že chcem pracovať v mojom stave...hmmm, predtým ich nepresvedčili žiadne argumenty ani známosti...tak som si povedala, že asi to tak všetko malo byť a nedá sa nič siliť...ten hore vie prečo sa niektoré veci dejú aj keď je to ťažké pochopiť...držím palce, aby to aj tebe vyšlo s prácou a potom príde aj malinké, možno jeho anjelik už hore čaká kým sa zamestnáš, aby ste trebárs mali viac peniažkov (aj keď to nie je o nich, ale treba ich bohužial...), budem na Teba myslieť 🙂

moni1007
26. aug 2012

@su_san ;moja, no ja verim, ze sa nam to coskoro podari a ked nie, tak dovtedy sa budem venovat steniatku, lebo on to potrebuje, potrebuje aby som mu venovala kopec, casu a tiez som si povedala, ze ked vyjde praca, tak aspon sa lepsie zabezpecime a potom nasmu dietatku budeme moct viac dopriat. 🙂 snazim si to takto zdovodnovat 🙂
a vy sa ako drzite? fazulka ta poslucha? este ta trapia nevolnosti? tak si zmenila pracovne miestecko? tak to mas lepsie, ked si blizsie a uplne chapem preco to spravili, nechcu ta stratit a hladat niekoho cudzieho, ked vedia ze na teba sa mozu spolahnut 😉

lucecita
26. aug 2012

@kikaneu dostala si mrchaňu? ja som v očakávaní čo sa stane...ani neviem kedy má prísť mrcha 😀 úplne som vypla, milovali sme sa kedy sme chceli, aj keď som vedela, že ovu sa blíži a nejdem ani počítať kedy by sa mala cca ozvať...je mi to jedno, ale pri tebe som rada, viem ako si ju chcela 😀 😀 😀

kikaneu
26. aug 2012

@lucecita wau 🙂 to sa dá, až tak vypnúť? 🙂 ja by som to asi nedokázala, musím vedieť kedy príde mrchatá, lebo potom sa mi môže ľahko stať, že nebudem mať so sebou vložky a nedopadne to dobre 😀 hej, dostala, dostala 🙂 už aj končiť bude pomaly 🙂

sylvia2012
27. aug 2012

Ahojte kocky ako sa dnes mate ?? aky bol vikend?

silva317
27. aug 2012

@sylvia2012 Ahoj, vikend pekny slnecny, uzili sme si ho doma na grilovacke s celou rodinou. Dnes len nech prsi, ked sme v praci 😎 Ja rozmyslam, ze sa tento tyzden testem, v nedelu by mala prist mrcha, ale asi nevydrzim cakat 😀
Btw vsetko naj k meninam a rychlo malu fazulku 😵

ivnik
27. aug 2012

ahojte, ja sa opalujem na balkóniku, niekde aj prší ? 😨

milagrosss20
27. aug 2012

Ahojte baby takze v sobotu mi dosla mrcha hnusnaaaaa jednaaaa bleeeeeee...dnes som si kupila alechimelkovy caj...pili ste to uz niekto????

sylvia2012
27. aug 2012

@silvia317 vsetko naj k meninkam a dve veeeelke kolajnice ti zelam zo srdca na meninnky a velmi pekne dakujem , my uz sa snazime vo velkom ... a jasne nech len prsi aspon toho mojho nebude palit ritka ist niekde na terasku a bude doma pod perinkou zasity....a v Ba je take vsejake pocasie aj slnko aj mraky ale ja som neni priamos Ba ja tu len robim a cestujem u nas este neprsiii . aspon tak som volalal s mojou polovickouuu.... a jasne ze zachvilku vsetky budeme mat fazulky ... 🙂 vsetky vas zdraviiiim

jesickaa72
27. aug 2012

ahojte holky pridam se k vam , byla jsem reg.na ceskem konikovi ale po neshode s jednou adminkou mi blokla jakykoliv pristup , chudinka .
Ale me to neodradi od niceho 😀 😀 😀 😀 😀
S manzelem se snazime pres rok o mimi, zatim se nam nedari, manzel jezdi s kamionem a ja delam dispecerku, trefit se do plodnych dnu je proste masakr 😀 😀 😀 😀 presto to nevzdavame 😉 😉 😉 ted mame jedno snazenicko za sebou cekam zda mrcha ve ct dorazi nebo ne a o mesic letime na svatebku, tam budeme mit kdyztak druhou sanci, kezby jsme byli do vanoc 3 😉 😉 😉

lola7712
27. aug 2012

Ahojte kočky...........tak aj my sme sa začali snažiť..........tak by som sa rada k vam pridala 🙂

sanny228
27. aug 2012

ahojte baby...tak pridávam sa k vám aj ja 🙂 my sa snažíme už nejakých 5 mesiacov no zatiaľ sa nám akosi nepošťastilo ☹ no nič to...verím že to čoskoro prídee 🙂

sylvia2012
27. aug 2012

vitajte kocky a dufam ze tento mesiac tym ze je jeden s najdolezitejsich splnov v roku zelajte si nieco ma sa to spknit je to dna 31 a dufam zlaticka ze sa nam zadariiiiiii 🙂

sylvia2012
27. aug 2012

@milagrosss20 ahoj ja to pijem ale len dva tyzdne myslim ze to mozes pit aj cez mrchu to je len dobre 🙂

milagrosss20
28. aug 2012

@sylvia2012 a kolko denne pijes?a pomohlo ti to?

sylvia2012
28. aug 2012

@milagrosss20 pijem dva dni denne este neviem ci mi to pomohlo tehu som neni ale ved uvidime a dufame

milagrosss20
28. aug 2012

@sylvia2012 aha takze tiez este len budes sa pokusat,,,takze tiez mas mrchu vsak ?

fifitko25
28. aug 2012

@sylvia2012
@milagrosss20 ahojte baby, ja som alchemilku pila od 1DC po ovuláciu, každý deň šálku - dve a musím povedať, že mi pomohla, čo sa týka bolesti počas ms - boli miernejšie a aj krvácanie bolo slabšie 😉 😉 je to ženská bylinka, podporuje funkcie ženských orgánov 😉 v tehu ale môže vyvolať potrat, preto potom s ňou opatrnejšie, hlavne po ovulácií a keď ostanete tehu 😉