icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
3. sep 2012

@franzziska viem,viem...ale moc drzim paste..

franzziska
3. sep 2012

@mata_ba a ty ako?

sylvia2012
3. sep 2012

@inviav Gratulujem velmi sa tesiiiiim tak a uvidime kdo bude hned po tebe dufam ze sa to tu rozbehne a budu vsetky velmi si na seba dabaj pozor a podavaj infosky

mata_ba
3. sep 2012

@franzziska ja som snazilka dvojnasobna...ale uz beriem snahu otehotniet tak jemnejsie..dokonca som pripravena na mrsku..skor sa snazim schodnut resp.prejst na zdravsi styl...teplotkovo som takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ...od dnes meriam uz od 5 rana (teplota by teda mala byt dnes vyssia oproti ostatnym o cca 0,08,teda ak by som merala o 6 rano,bola by zhruba 36,49..),takze budu gulicky asi biele,ale nevadi..ovu snad este nebola..budem merat po ovu,potom uz nie...grepovy dzusik je tu pri mne,chystam sa kupit lan.semiacka...mam doma,no v praci chybaju..a nic sa mi nechce 😀

mata_ba
3. sep 2012

@inviav pripajam sa ku gratulantom 🙂 a zelam krasne a bezproblemove tehulkovanie...

ronika123456
3. sep 2012

Ahojte som tu nová 🙂 snažilka 🙂 mi sme už začali teraz cez plodné obdobie ..chcela by som vedieť aká je úspešnosť ?

lagunasa
3. sep 2012

@sylvia2012 tak ja sa chystám testit zajtra. tak držte palce!

christie12
3. sep 2012

baby, my sa ideme teraz snazit nieco "zamiesit" druhy mesiac..
uvidime, snad sa to podari... zatial BT neriesim, mam kupene ovu testy, neberiem ich vsak sto percentne,
nechcem sa vsak velmi stresovat, minuly mesiac som to dost prezivala.. a nic.tiez som dufala,
asi ako vacsina z vas, ze sa to podari na prvy krat 🙂
bodaj by sa vam (nam) to podarilo uz z najblizsie uvolnenym vajkom
😉

inviav
3. sep 2012

@sylvia2012 @mata_ba dakujem este raz aj Vam...zatial sa nejako zvlastne necitim a snazim sa tie ciarky rozdychat, lebo som to neckala, ze hned na prvykrat by sa podarilo prave nam...sem tam ma pichne v podbrusku, co ma predtym nepichavalo, ale inak nic nove...podla tehotenskej kalkulacky by som mala byt v 5tt...tak by som asi este pockala do konca buduceho tyzdna s navstevou lekara...dufam, ze bude vsetko ok 🙂
Prajem Vam nech sa ku mne coskoro vsetky pridate a aby sme mali hlavne zdrave deticky 🙂

mata_ba
3. sep 2012

@inviav pichanie je normalne-zvacsuje sa maternica 🙂 a uplne staci,ked pojdes o tyzden,teda ak nebudes mat nejake problemy...

kikaneu
3. sep 2012

@lagunasa no veruže, pekne, pekne 🙂 držím prsty nech to má už len stúpajúcu tendenciu 😉

franzziska
3. sep 2012

@kikaneu aky bol 1. den s detmi? 😀

kikaneu
3. sep 2012

@franzziska celkom fajn, keďže som s nimi bola len na chodbe pri príhovore riaditeľa 😀

franzziska
3. sep 2012

@kikaneu 😀 😀 😀

kikaneu
3. sep 2012

@franzziska uvidíme zajtra, že čo to sú za nezbedníci 🙂

lagunasa
3. sep 2012

@kikaneu dakujem. mám z toho zmiesane pocity. dokonca už nemám ani hlien. a ten predsa pred tehu bývá, nie.

kikaneu
3. sep 2012

@lagunasa no veď uvidíme ako dopadneš, každopádne máš len dve možnosti, buď mrcha príde alebo nie.....fúha, ja ti neviem či som mala alebo nie.....nejak si nepamätám.....respektíve sa snažím zabudnúť.....

mata_ba
3. sep 2012

@lagunasa hlien moze byt a nemusi..pravidlom to nie je 🙂

@ronika123456 ahoj,vitaj 🙂 drzim vam palce 🙂 statisticky ti to povedat neviem...no viem,ze vseobecne je v danom cykle moznost otehotnenia len 20%..a ci sa podari hned alebo nie zalezi aj od stavu vasich tiel 🙂 v kazdom pripade ti velmi drzim palce...

@christie12 kym neriesis je dobre 🙂 lebo potom cloveku uz zacina sibkat z toho 😅 my sme sa snazili 7 mesiacov,potom som v 12tt potratila a teraz je to stvrty mesiac...tak tiez dufam,ze sa zadari...rovnako drzim silno paste!

ondatra2
3. sep 2012

ahojte baby, vidim, ze ste tu nejake, co ste mali potrat v priblizne rovnakom obdobi (ja maj 2012)a opat to skusate, tak sa pridavam k vam. Uz je to vyse troch mesiacov, ja cakam 4. mrchu. Asi pride zajtra alebo pozajtra. Citim, ze to tento mesiac nevyslo, minuly mesiac som mala pocit, ze som tehu a mrcha prisla, velmi skoro na 23.den a velmi silna a bolesti som mala este 2 tyzdne po nej. Mam pocit, ze to bol potrat. Ale nebola som u lekara, naco. nepovedala som to ani mm, len jednej kamaratke, pochopenia som sa nedockala. Zasmiala sa či mi šibe. No co, povedala som si, ze to budem riesit tu s vami a nebudem zatazovat ludi, co to nezazivaju taketo problemy. My sme si inak nedavali ziadnu pauzu po potrate, ale riadne sme snazilkovali, akoze skoro kazdy den cez plodne dni az po druhej mrche. Tak drzte palce, nech sa to cim skor podari. Ja budem drzat vam... Inak co sa tyka smutku a depresie som na tom podobne zle ako niektore. Nepomaha nic a hlavne neznasam vetu, ze to prejde, neboj sa. Nech radsej drzia hubu ludia co to nezazili. Baby,ktore to zazili mi to ani jedna nepovedali. Po rokoch, aj ked maju uz deti, maju na to velmi tazke spomienky. A to in ak ja som nejak deti nikdy nezboznovala, jednu dobu som v detstve asi ako 15 rocna ani deti nechcela mat. Ale teda vzalo ma to poriadne...

kikaneu
3. sep 2012

@ondatra2 čau moja, pamätám si ťa z tej smutnej témy.....stalo sa nám to približne narovnako......a tiež to ťažko znášam a viem, že to iné už nebude, vždy budem na nášho Miška s láskou a bolesťou v srdci spomínať ako na prvé dieťatko, hoci sme ho nevideli, nemohli vziať do náručia, objať, pobozkať ani pohladiť ☹ no ja cítim, že je tu s nami, hlavne keď sa stíšim pred spaním, verím, že ma chodí pobozkať na dobrú noc a mne sa tisnú slzy do očí......nikdy to neprejde, nebudeme si klamať......ja zas neznášam vetu, že "aspoň vieš, že môžeš otehotnieť".....a načo mi je taká informácia? keď môjho anjelika nemám pri sebe.......my sa síce ešte nesnažíme, práveže si dávame pozor, robia mi ešte nejaké vyšetrenia, tak čakáme....a aj kvôli práci......a máš pravdu, ak ťa kamarátka nevie pochopiť, tak jej o tom nehovor.....sme tu pre teba.....pokojne sa vyrozprávaj .....

svintekova
3. sep 2012

Ahojte kočky, tak ako sa zdá mne ovulka dorazila na 39DC (po MA vo februáry mám 39-45 dnové cykly).Tu sú moje ovu testíky. Dnes ráno som skúšala aj tehu test a negatívny.

milagrosss20
3. sep 2012

@svintekova blahozelam maminka 😀

milagrosss20
3. sep 2012

@svintekova teda buduca maminka maly by ste sup sup snazilkovat... 😀

svintekova
3. sep 2012

@milagrosss20 nie,nie, to sú ovu testy 😉

svintekova
3. sep 2012

@milagrosss20 snažíme o 106 😉

klaudia001
3. sep 2012

@svintekova
@svintekova ahoj, ale ved tá čiarka musí byt tak isto silná ako kontrolná, či je to len zle odfotené ? lebo mne sa zdá jednoznačne ovela bledšia.

svintekova
3. sep 2012

@klaudia001 na "živo" sú rovnaké 😉

milagrosss20
3. sep 2012

@svintekova tak tak dnes mas najsilnejsiu ciarku takze dnes by ste maly alebo ranno aby bol co najsilnejsie sper. a ako si robis tie ovu testy?

milagrosss20
3. sep 2012

@milagrosss20 inak aj ja mam take cykly 45 46 dnove niekedy aj menej...tak na kolky den mas tie ovulky?pred dostatim mmsky?

klaudia001
3. sep 2012

@svintekova dost dlhé máš tie cykly až nezvyčajne dlhé ja mám občas 32 dnový a to mi príde zléééééé , väčšinou mávam 28 - 30 dnový , skus pit alchemilku, tá upravuje cyklus