Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@l_e_n_o_c_k_a surove 🙂
@palculienka2011 ja si dala lyzicku medu a chuti mi to... snad sa tym sladenim neznizi ucinok
dakujem za srdiecka, neviem od koho som dostala 😵
@l_e_n_o_c_k_a med nemoze uskodit 😉
@gelinka75 aaaaaaaaaa vitaaaaj micka medzi nami 😉
@nativanativa no ved som tu medzi samymi tehulkami, snad sa nakazim dostatocne 😀 😀
@gelinka75 akymi samymi ?? kde , ved ich nevidim ,mozno tak dve 😉
@nativanativa no a ty budes dalsia, uz to tak vidim 😵 😵 😵
@palculienka2011 nooooo to je ozaj len kúsoček krivky, z toho sa nedá ešte veľa vyčítať 😉 meraj ďalej a informuj nás tu, som zvedavá 🙂
@gelinka75 ale nieeee...
ahojte, tak ms zatiaľ nikde, a bruško bolieť prestalo, chvalabohu, ja ju už nechceeeem....a graf takýto: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@kikaneu tak ked ju nechces, ani ju nedostanes 😀 😀 😀 a kedy ides testovat??
@palculienka2011 asi až v sobotu, zajtra ešte idem do práce a negatívny test by sa mi ťažko rozdýchaval 😠
@kikaneu dobry plan 🙂
@palculienka2011 len ako to dovtedy vydržať 🙂
@kikaneu normalne, tak ako doteraz 😀 😀 😀 sa mi hovoriiii 17dc, ale pride na psa mraaaz 😀
ale fakticky to ide strasne rychlo, ani sa nenazdas a je sobota rano 😉 treba si akurat na zajtrajsi vecer vymysliet program
caute baby, moj si zaplati, len poistenie dufam a ja mam uz vsetky papiere, cize sup termin na fertility 😀 😀 😀 😀
@eri28 sup rup 😀
ahojte baby - to (ne)čakanie na MS je hrozné.....ja som 24 DC, ale kedže mám nepravidelný cyklus, tak neviem či mi to už meška, alebo to má ešte len prísť 🙂
@kikaneu len sa držkaj moja pekne hore 😵 a čo to tam máš špinenie?
@vladka1828 ahoj a vies aspon kedy si mala ovulu?
nedalo mi,este som tu,pred ulahnutim 🙂
@nativanativa : ja si nechavam vybrat podobne grafy ako moj takto : galleries-charts-find chart like yours-match (post-o temps) a category pregnancy..tam ti vyhodi podobne..a videla som tolko skaredych grafov ktore skoncili dobre a naopak, ze sa niekedy fakt neda sudit..ale tvoj je zatial peknucky,takze drzim palce 🙂
@kikaneu, @vladka1828 : sme na tom rovnako..ja som neskutocne nervozna,nevedela som sa dockat pracovnej doby, som ako lev v klietke,tiez ma pobolievalo v podbrusku,teraz prestalo,tak sa modlim a cakam-necakam 🙂
@delideli no ti poviem , teraz som zadala suradnice a pozeram ze barjake tatry su tam teda .... 😀 😀 😝 😝
@palculienka2011 ovu bola 11 DC, ale to len podľa mojich odhadov, pretože BT si nemerám....ostáva mi len počkať si 14.12 - (to by bol 30 DC) ....po tomto dátume, by som už naisto vedela, že mi mešká....no le aby som vtedy vydržala
@nativanativa : no ja sama niekedy len tak oci vyvalujem..dokonca niektore s paradnym mrchovskym poklesom a namiesto krvacania je tam pozitivny test..takze moj zaver- na urcenie ovulky super,potom na sledovanie zaujimave,ale aj tak sa to rozluskne len 2 // 🙂 alebo nepozvanou navstevou 😠
@delideli no ale mne nejde do hlavy ta ich stupnica , trochu sa v to mnevyznam
@vladka1828 brdo, tym padom si uz 13dpo? to by ti uz aj test mal ukazat, nie?
@delideli no to čakanie je najťažšie....a ako naschvýňál sa ten čas vlečie strááášne pomaly 😀 ...mna začal bolieť pravý prsník, tak neviem, či nezájdem k doktorovi, či tam nie je náhodou nejký zápal.... ☹
@palculienka2011 no realítvne by mohol, ale testovať chcem až ked bude meškať - aj ked neviem či vydržím...a inak som bola dnes darovať krv, tak si myslím, že ak by som aj bola tehotná, tak by sa to tam asi ukázalo.... 🙂

@l_e_n_o_c_k_a bylinkove caje nesladim-je to humus, jedine, co sladim je cierny caj