icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

palculienka2011
8. dec 2011

@vladka1828 neviem, ci by sa ukazalo, to by museli robit speci test na hcg, nie? no ale tak do 14teho to nie je az tak dalekooo 😉

delideli
8. dec 2011

@nativanativa : v tom by sa nevyznala ani diva svina..🙂 aspon je jasne,ze graf moze vyzerat v podstae hocijako a moze sa vzdy skoncit dobre : len niektore na to maju mozno trochu lepsie predpoklady 🙂

delideli
8. dec 2011

@vladka1828 : no,to hej,ja si nepamatam,kedy sa mi naposledy tak cas vliekol...mna bolia obidva,ale uz to ustupuje..tak nech si ok a hlavne pozitivna 🙂

vladka1828
8. dec 2011

@palculienka2011 no aj ja si to vravím, že je to len 6 dní 😀 to nejak vydržím....a ked to nevyjde, tak sa budeme snažit dalej, ved je to len 1. cyklus, čo sa pokúšame o bábo.....a ty ako? čakáš na ovu?

jorgie
8. dec 2011

@delideli 🙂 bodaj by si mala pravdu....len to sa mi zdal trosku skoro, ale vsak uvidim ci to tak bolo 😀
podbrusko com citila vcera cele poobedie a aj vecer, ale dnes uz nie, dnes pre zmenu ma picha pravy vajecnik...kto sa v tom ma vyznat 😖 naljepsie je asi si vobec nic nevsimat....len ako to urobit 😝

jorgie
8. dec 2011

@momamo GRATULUJEM k // velmi sa s tebou tesim!

ako pekne sa to tu rozbieha...dufam, ze nas pribudne viac k Augustovkam 😝

eri28
8. dec 2011

@palculienka2011 baby neviem sa dozit a chcem 3 vsak mozno mi ich tam vlozia tak preco nie, a konecne budem tehuuuuuuuuuuuuuuu, dufam 😀 😀 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
8. dec 2011

@vladka1828 my sme tiez este len prvy cyklus, cize som skepticka a na zaciatok mi stacili aj dve ciarky na ovu teste ku stastiu 😀 😀 😀 😀 a ja uz mam dva alebo tri dni po ovule, takze som sa prehupla do vegetacneho obdobia kedy nezmozem nic ine, len posuvat silou sugescie cas 😀 😀 😀 😀

skaredekacatko
8. dec 2011

Takto vyzera,ze mi dorazila mrcha tak nic co uz

palculienka2011
8. dec 2011

@eri28 sisiiii??tri????si daka nenazrana, tu su len skromne dievky 😀 😀 😀

palculienka2011
8. dec 2011

@skaredekacatko iba vyzera, alebo aj realne dorazila? a nevadiiii, nie je vsetkym dnom koniec 🙂

eri28
8. dec 2011

dokonca som sa dozvedela, ze som mala cystu, aj na laparke, ae, ze sa zmensuje, no tu su novinky, ked nikomu tu nerozumiem, ale uz chodim do skoly, zachvilu, im to vsetkym poviem tou krasnou holanctinou 😀 😀 😀 😀

skaredekacatko
8. dec 2011

No netecie prudom,ale kde nic tunic vidím .

eri28
8. dec 2011

@palculienka2011 a kto by to chcel opakovat tie zakroky radsej raz a poriadne a mam pokoj od mojho na cely zivot, on chce mimi asi viac ako ja

lucecita
8. dec 2011

@gelinka75 ja sa priznávam a poslala som ti jedno 😉 😉

eri28
8. dec 2011

je medzi nami nova tehu, baby ja vas nestiham citat 😀 😀 😀

lucecita
8. dec 2011

@delideli ja som to tiez tak spravila, ale su tam skoky, ale nikto nemá na tie moje...ale ja budem mať o chvíľu návštevu, cítim to tak a aj krčok je dolu ☹ ☹ ☹

lucecita
8. dec 2011

babyyyy, prosím o radu, idem si objednať ovu testy, koľko mi tak stačí na jeden cyklus? 😀 😀

eri28
8. dec 2011

caute idem sa podakovat Panovi do kostola, za chvilu sa znovu dufam narodi v mojom srdiecku, a poviem mu , ze vsetky tuzime po mimi, nech bocian ma vela prace 😉
pekny vecer a dakujem, ze ste tu vsetky 🙂

skaredekacatko
8. dec 2011

Ja som si kupila taky co sa da pouzivat nonstop

kikaneu
8. dec 2011

@purina12345 hej dnes ráno bolo také slabučko hnedé, som myslela, že už dôjde ms, ale neprišla zatiaľ

kikaneu
8. dec 2011

@delideli aj ja ti držím palce, nech nám to do tej soboty rýchlo znehne a návšteva nech nechodí.....a v porovnávaní tých grafov sa dá zmeniť teplota na Celziové stupne, políčko sa volá: Show all graphs in Celsius 🙂

momamo
8. dec 2011

kocky tak tu su moje 2 dnesne ciarocky... jeden je robeny rano druhy vecer,,co poviete..??? 😉 🙂

gelinka75
8. dec 2011

@lucecita dakujem, mne sa z roboty nedalo posielat, vyhadzovalo mi to nejaky script ci co, ale teraz som ti poslala na oplatku 😀 😝

gelinka75
8. dec 2011

@eri28 aj ja cakam na car ako ty, buduci tyzden tam mame termin 😀

gelinka75
8. dec 2011

@momamo pekne ciarocky 😀 je to jasne ako facka, si tehu 😵 😵 😵

momamo
8. dec 2011

@gelinka75 ... uz som volala aj s doktorom buduci stvrtok ideme pozriet malu fazulku🙂

lucecita
8. dec 2011

@momamo čo ti mám na to povedať? jedine, že gratulujeeeeeeeeeeem a som šťastná s tebou a teš sa z toho, že si tehuuuuuuu 😉 😉 😉 a už je to oznámené mangelkovi či ešte ee?

momamo
8. dec 2011

@lucecita ahoj este ee... este neprisiel domov z prace🙂)) ale tesim sa na to ked mu to oznamim..

gelinka75
8. dec 2011

@momamo potom daj vediet ako reagoval 😀 😀