Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nativanativa : v tom by sa nevyznala ani diva svina..🙂 aspon je jasne,ze graf moze vyzerat v podstae hocijako a moze sa vzdy skoncit dobre : len niektore na to maju mozno trochu lepsie predpoklady 🙂
@vladka1828 : no,to hej,ja si nepamatam,kedy sa mi naposledy tak cas vliekol...mna bolia obidva,ale uz to ustupuje..tak nech si ok a hlavne pozitivna 🙂
@palculienka2011 no aj ja si to vravím, že je to len 6 dní 😀 to nejak vydržím....a ked to nevyjde, tak sa budeme snažit dalej, ved je to len 1. cyklus, čo sa pokúšame o bábo.....a ty ako? čakáš na ovu?
@delideli 🙂 bodaj by si mala pravdu....len to sa mi zdal trosku skoro, ale vsak uvidim ci to tak bolo 😀
podbrusko com citila vcera cele poobedie a aj vecer, ale dnes uz nie, dnes pre zmenu ma picha pravy vajecnik...kto sa v tom ma vyznat 😖 naljepsie je asi si vobec nic nevsimat....len ako to urobit 😝
@palculienka2011 baby neviem sa dozit a chcem 3 vsak mozno mi ich tam vlozia tak preco nie, a konecne budem tehuuuuuuuuuuuuuuu, dufam 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vladka1828 my sme tiez este len prvy cyklus, cize som skepticka a na zaciatok mi stacili aj dve ciarky na ovu teste ku stastiu 😀 😀 😀 😀 a ja uz mam dva alebo tri dni po ovule, takze som sa prehupla do vegetacneho obdobia kedy nezmozem nic ine, len posuvat silou sugescie cas 😀 😀 😀 😀
Takto vyzera,ze mi dorazila mrcha tak nic co uz
@eri28 sisiiii??tri????si daka nenazrana, tu su len skromne dievky 😀 😀 😀
@skaredekacatko iba vyzera, alebo aj realne dorazila? a nevadiiii, nie je vsetkym dnom koniec 🙂
dokonca som sa dozvedela, ze som mala cystu, aj na laparke, ae, ze sa zmensuje, no tu su novinky, ked nikomu tu nerozumiem, ale uz chodim do skoly, zachvilu, im to vsetkym poviem tou krasnou holanctinou 😀 😀 😀 😀
No netecie prudom,ale kde nic tunic vidím .
@palculienka2011 a kto by to chcel opakovat tie zakroky radsej raz a poriadne a mam pokoj od mojho na cely zivot, on chce mimi asi viac ako ja
je medzi nami nova tehu, baby ja vas nestiham citat 😀 😀 😀
babyyyy, prosím o radu, idem si objednať ovu testy, koľko mi tak stačí na jeden cyklus? 😀 😀
caute idem sa podakovat Panovi do kostola, za chvilu sa znovu dufam narodi v mojom srdiecku, a poviem mu , ze vsetky tuzime po mimi, nech bocian ma vela prace 😉
pekny vecer a dakujem, ze ste tu vsetky 🙂
Ja som si kupila taky co sa da pouzivat nonstop
@purina12345 hej dnes ráno bolo také slabučko hnedé, som myslela, že už dôjde ms, ale neprišla zatiaľ

@vladka1828 neviem, ci by sa ukazalo, to by museli robit speci test na hcg, nie? no ale tak do 14teho to nie je az tak dalekooo 😉