icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

melisaaa
10. sep 2012

@mata_ba čo je bromelain

melisaaa
10. sep 2012

@mahulenka87 držím palce a prajem skore tehu 🙂 , prvé?

mata_ba
10. sep 2012

@melisaaa to je zlozka,ktoru obsahuje ananas..na dobre uhniezdenie 🙂

mahulenka87
10. sep 2012

@melisaaa ano, prvé 😵

fifitko25
10. sep 2012

@micak nasaď aj manželovi vitamíny, dôležitý je vitamín E, potom aj B-komplex ale aj listovka 😉 kľudne si daj alchemilkový čaj do ovulácie, a po nej ananásový džús 😉

fifitko25
10. sep 2012

@mistisa ahoj micka, my sa máme dobre, priberáme, vrtíme sa a tak 😀 zajtra nás čaká dôležité meranie, keďže sme už v 30tt, budú brať zas aj krv na rozbor, tak som trošku v napätí, čo bude.... 😅 inak zbierame výbavičku, vybavujeme kočík, postieľku, lebo je toho veľa a naraz by sa to nedalo zvládnuť 😉
tá obývačka je krásna, máš super vkus 😝

inviav
10. sep 2012

@dominika1516 jeeej no teda gratulujem...mne to vychadza podla poslednej ms na 11.maj...tak je to skoro naraz s tebou...este uvidim co povie presne v piatok lekar....tesim sa s tebou 😵 😵 😵

dominika1516
10. sep 2012

@melisaaa dakujeeem dufam ze bude 😉

dominika1516
10. sep 2012

@mata_ba dakujeeem pekne 😉

dominika1516
10. sep 2012

@mistisa dakujeeem 😉

dominika1516
10. sep 2012

@inviav jeeej super a gratulujem tak budeme tehulkovat spolu 😉 .. tak ja este neviem presne kedy pojdem k doktorke lebo este ziadnu nemam takze musim najprv toto poriesit ale tak najneskor do dvoch tyzdnov tam musim ist uz

mata_ba
10. sep 2012

@dominika1516 za malicko

sylvia2012
10. sep 2012

@dominika1516 Gratulujem ale sa to tu rozrasta s kazdou s vas sa tesiiim

mistisa
10. sep 2012

@fifitko25 no tak super mojka.len sa drzkajte 😉 neboj uvidis vsetkp bude oki 😉 dakujeeem alurat som si kupila fialovo bielu orchideu 😉 je tam krasna 😉

dominika1516
10. sep 2012

@sylvia2012 dakujeeem 😉

inviav
10. sep 2012

@dominika1516 no tak to ju treba teda cim skor pohladat 🙂 ...ja osobne sa uz neviem dockat piatku...lebo zatial to pred vsetkymi tajime a nevie to ani najblizsia rodina...ale hned ako to doktor potvrdi, tak im to povieme... 🙂 to by bolo prve vnuca z oboch stran...tak si myslim, ze vsetci budu radi

inviav
10. sep 2012

@mistisa to musi byt krasne...orchidea je nadherny kvet...mam doma zatial iba bielu a fialovo bordovu...ale velmi sa im u mna paci 😉 vcera som akurat v zahradnom centre videla modru...ale bola taka draha, ze sa mi az hlava z toho zatocila

mistisa
10. sep 2012

@inviav je nadherna ked pojdem cez comp sem tak ti dam foto 😉 a ako sa staras o nu? Zevraj musi mat presvietene korene? Lebo som si kupila aj krasny crepnik a segra mi povedala ze zbytocne lebo ze nesmie mat korene skovane zatienene.hm tak uvidim 😉

lenn1101
10. sep 2012

Zdravím babenky...tak pridávam sa k snažilkám 🙂 síce už som bola tehu, ale nedopadlo to dobre ☹ ...a tento mesiac začíname znova 🙂 Dúfam, že alchemilka a femibion 800 pomôžu 🙂 Dnes mi začínajú plodné dni ... tak začíame snažilkovať .... 🙂

su_san
10. sep 2012

@mistisa juj, antiku ti chcú dať??? 😕 ale ak by to pomohlo, tak nech dajú čokoľvek...nechápem, že ani po laparke ti nenabehol normálny cyklus...akože ja som mala tiež dosť nepravidelný po vysadení HAK, od 27 do 40 dní, takže mne strašne haproval...preto neviem ši ti antika pomôže...a na IUI si nebola preto, lebo nenarástli vajká tak ako mali ako po clostile???

inviav
10. sep 2012

@mistisa ja ich praveze mam vo farebnych crepnikoch, takze na korene nesvieti... mam ich v okne na vychodnej strane, takze maju priame slnko iba doobeda...a polejem asi s deci vody raz za tyzden a su spokojne 🙂 tesim sa na foto

dominika1516
10. sep 2012

@inviav noo tak ani ja sa neviem dockat dnes som nasla doktorku zajtra volam a tiez sa objednam bud na piatok alebo pondelok lebo tiez to este nikto nevie chcem aby to vedeli az ked to bude potvrdene lekarkou a taktiez to bude prve vnuca a aj pravnuca na jednej strane a babka sa uz asi rok nevie dockat pravnucatka tak iste bude stastna a dokonca mam predpokladany vypocet na 15.5. a vtedy na aj ona narodeniny takze to vychadza dokonale len dufam ze vsetko bude v poriadku ..

ronika123456
10. sep 2012

@depi ahoj si tu suseda?

franzziska
10. sep 2012

@ronika123456 😀 😀 😀 😀 zablikame si svetlami v oknach? 😀 😀 😀

inviav
11. sep 2012

@dominika1516 tak to je krasa, ze by to takto vychadzalo...my sme si tak naplanovali, ze by sme chceli majove babatko, leto mame v maji vela oslavencov v rodine a ten mesiac je taky sympaticky 🙂 u nas co sa tyka pravnucatka..tak to maju uz vsetky babky...ale viem, ze sa budu urcite veelmi tesit 😉 objednaj sa radsej az na buduci tyzden, aby nebolo velmi skoro..u mna je to v piatok akurat koniec 6tt, tak som si nechala od lekara poradit a povedal, ze vtedy je to vhodne

mattuliatko30
11. sep 2012

@mistisa ahoj micka..ako sa máš???čo nové?..už mrcha prišla?ja predlžujem čo sa dá..uvidím dokedy http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e dúfam,že aspoň na 24-25 dňový cyklus 😠

depi
11. sep 2012

@ronika123456 lehnila som co ti povoem 🙂 dnes rano som uz povedala drahemu ze uz chcem a moooc ...

franzziska
11. sep 2012

@depi 😀

mata_ba
11. sep 2012

@lenn1101 ahoj,drzim ti palce...a mrzi ma,co sa stalo...no som na tom rovnako..akurat ja uz taham 4 cyklus a nic...

mata_ba
11. sep 2012

@fifitko25 @mistisa @kikaneu @azzura @su_san @delideli a vseeetky dalsie..vardzikova je oddnes maminka..mala Sofinka uz je na svete 🙂