Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ahoj micka, my sa máme dobre, priberáme, vrtíme sa a tak 😀 zajtra nás čaká dôležité meranie, keďže sme už v 30tt, budú brať zas aj krv na rozbor, tak som trošku v napätí, čo bude.... 😅 inak zbierame výbavičku, vybavujeme kočík, postieľku, lebo je toho veľa a naraz by sa to nedalo zvládnuť 😉
tá obývačka je krásna, máš super vkus 😝
@dominika1516 jeeej no teda gratulujem...mne to vychadza podla poslednej ms na 11.maj...tak je to skoro naraz s tebou...este uvidim co povie presne v piatok lekar....tesim sa s tebou 😵 😵 😵
@inviav jeeej super a gratulujem tak budeme tehulkovat spolu 😉 .. tak ja este neviem presne kedy pojdem k doktorke lebo este ziadnu nemam takze musim najprv toto poriesit ale tak najneskor do dvoch tyzdnov tam musim ist uz
@dominika1516 no tak to ju treba teda cim skor pohladat 🙂 ...ja osobne sa uz neviem dockat piatku...lebo zatial to pred vsetkymi tajime a nevie to ani najblizsia rodina...ale hned ako to doktor potvrdi, tak im to povieme... 🙂 to by bolo prve vnuca z oboch stran...tak si myslim, ze vsetci budu radi
Zdravím babenky...tak pridávam sa k snažilkám 🙂 síce už som bola tehu, ale nedopadlo to dobre ☹ ...a tento mesiac začíname znova 🙂 Dúfam, že alchemilka a femibion 800 pomôžu 🙂 Dnes mi začínajú plodné dni ... tak začíame snažilkovať .... 🙂
@mistisa juj, antiku ti chcú dať??? 😕 ale ak by to pomohlo, tak nech dajú čokoľvek...nechápem, že ani po laparke ti nenabehol normálny cyklus...akože ja som mala tiež dosť nepravidelný po vysadení HAK, od 27 do 40 dní, takže mne strašne haproval...preto neviem ši ti antika pomôže...a na IUI si nebola preto, lebo nenarástli vajká tak ako mali ako po clostile???
@inviav noo tak ani ja sa neviem dockat dnes som nasla doktorku zajtra volam a tiez sa objednam bud na piatok alebo pondelok lebo tiez to este nikto nevie chcem aby to vedeli az ked to bude potvrdene lekarkou a taktiez to bude prve vnuca a aj pravnuca na jednej strane a babka sa uz asi rok nevie dockat pravnucatka tak iste bude stastna a dokonca mam predpokladany vypocet na 15.5. a vtedy na aj ona narodeniny takze to vychadza dokonale len dufam ze vsetko bude v poriadku ..
@dominika1516 tak to je krasa, ze by to takto vychadzalo...my sme si tak naplanovali, ze by sme chceli majove babatko, leto mame v maji vela oslavencov v rodine a ten mesiac je taky sympaticky 🙂 u nas co sa tyka pravnucatka..tak to maju uz vsetky babky...ale viem, ze sa budu urcite veelmi tesit 😉 objednaj sa radsej az na buduci tyzden, aby nebolo velmi skoro..u mna je to v piatok akurat koniec 6tt, tak som si nechala od lekara poradit a povedal, ze vtedy je to vhodne
@mistisa ahoj micka..ako sa máš???čo nové?..už mrcha prišla?ja predlžujem čo sa dá..uvidím dokedy http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e dúfam,že aspoň na 24-25 dňový cyklus 😠
@ronika123456 lehnila som co ti povoem 🙂 dnes rano som uz povedala drahemu ze uz chcem a moooc ...

@mata_ba čo je bromelain