icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
11. sep 2012

@mistisa aka je kraaasna 🙂

@kikaneu anoo..super,ze? 🙂

mistisa
11. sep 2012

@sunshine5 vitam ta medzi nami snazilkami 🙂 nebojkaj urcite sa podari coskoro 🙂 a uvidis ze ti tu bude dobre lebo je dobre si o tom pokecat ulavi sa ti a tak 🙂 a hlavne dostanes dobre rady babenky su tu super takze vitaj v nasej velkej rodinke 😀

kikaneu
11. sep 2012

@mata_ba veru, som zvedavá na ňu, teším sa na fotečky čo nám tu Katka dá, keď ich pustia domov 😉

mistisa
11. sep 2012

@mata_ba dakujeeeem aj mne hned tak padla do oka ze som povedala ze je moja 🙂

mata_ba
11. sep 2012

@kikaneu aj ja som veeelmi zvedava..na sofinecku 🙂

@mistisa aj nam by sa veru hodila do izby..mame fialovo-capucinovu 🙂 len mame tam tmu,tak by nevydrzala..

bebe2013
11. sep 2012

dievcata, nezda sa vam tych 10 dni cakania od ovulacie na testovanie nekonecne? Neviem sa dockat, ci uz konecne budu I I.

sunshine5
11. sep 2012

@mata_ba ďakujem ti Mati za mile privitanie 🙂

tusim hned dnes pojdem kupit grepovy dzuuuus 🙂. Manzel sa asi bude divit :D :D
no dobre, tak ked teda zacnem nieco citit, co predpokladam, ze koncom tyzdna by sa mala ozvat ovu, tak hned si na teba spomeniem ... 🙂 takze ked prestanu, vajko ide na vandrovku do vajcovodov, kde moze dojst k oplodneniu. Tak super, len nech sa moc neponahla to vajko 🙂. Myslim, ze spravne nacasovanie tiez ma co do seba. Je to take nefer, ze len taku kratku dobu (12-24 hod.je schopne oplodnenia).

mata_ba
11. sep 2012

@sunshine5 nie je za co 🙂 a nefer to je...ale zase,ak je dobry hlienik a zdrave spermose,vydrzia az 72 hodin..a aj viac..viem o dvoch kockach,ktore otehu,napriek tomu,ze sexik bol 5 dni pred ovu 😉 aaaa este ma napadlo...po ovulke je dobry ananasovy dzusik,ten tvrdy stred ananasu alebo v lekarni tabletky bromelain..na dobre uhniezdenie vajka 🙂
a nic nepokazis,ked budes pit alchemilkovy caj od mrsky po ovu...

sunshine5
11. sep 2012

a ked neni hlienik? dostatok? :(

franzziska
11. sep 2012

jaaaj tesim sa s katkou 😵 😵

@mata_ba
@mistisa
@kikaneu a ty kika ozaj ides do strajku?

mata_ba
11. sep 2012

@sunshine5 ale bude vdaka vitaminu C a grepikom...a skus aj tie lanove semiacka..2 PL do 1dc vody,nechat dve hodinky nechat odstat..a pekne spapat aj so stavickou..bude to slizkejsie,ale veeelmi pomaha 🙂

mata_ba
11. sep 2012

@franzziska aj ja 🙂

inviav
11. sep 2012

@mistisa no su na to vselijake figle....orchidea je inak velmi fajnova rastlina a ked sa jej nepaci prostredie...tak hned to na nej aj vidno...mne aj svokra radila kadeco, ako sa o ne starat..ale muslela som prist na vlastny system...ale to mi uz predtym dve skapali 😒

mistisa
11. sep 2012

@inviav no ved ano to je pravda. Uvidime kolko vydrzi mne. chachacha 😉 tiez mi as nejake najskor odidu kym zistim ako na ne 😉

dominika1516
11. sep 2012

@inviav dakujem tiez som rozmyslala ze som este len podla kalendara 4tt+6 tak to je este skoro pojdem az na tyzden niekedy ... a nevolnosti uz mas?
No ved toto ze aj mi mame vela oslavencov v maji dokonca aj priatel je majovy takze to vychadza dokonale 😀

inviav
11. sep 2012

@dominika1516 no tak to mame spolocne..nas ocko je tiez majovy 🙂 a ked sa bude babatku pacit v brusku o tyzden dlhsie, tak sa narodi na jeho narodeniny...povedal, ze uz nechce ziadny iny darcek 🙂 ano, radsej pockaj este...ved dam ti vediet ako to bolo u mna a ci bola dobra viditelnost 😉 nevolnosti nemam ziadne a citim sa skvele, teda az na tu extremnu unavu

kikaneu
11. sep 2012

@franzziska nie, nie, ja nejdem.....celkovo od nás zo školy nikto nejde.....niežeby sme boli proti zmenám k lepšiemu....ale nejak neverím tomu, že sa niečo vybojuje.....a neverím ani tomu, že aj lekári si za tie dni čo štrajkovali (a nebolo ich málo) museli platiť odvody 😠 takže to kašlem.....z čoho nám dajú viac peňazí? keď niet.....sebe nevezmu a menšine tiež nie....takže zbytočná snaha (podľa mňa)

franzziska
11. sep 2012

@kikaneu hmmm mas uplnu pravdu...ale u nas ide vacsina 😀 😀

kikaneu
11. sep 2012

@franzziska no nám dnes prišla povedať kuchárka, že v prešovskom kraji ide 99% škôl-...tak sme sa rehotali, že my sme to 1% 😀

franzziska
11. sep 2012

@kikaneu 😀 😀 😀 ktovie kolko ich je v tom percente

kikaneu
11. sep 2012

@franzziska ktovie 🙂 ale aspoň sme sa zasmiali 🙂

lenn1101
11. sep 2012

@mata_ba aj ja sa nad tým často zamýšľam...naše babičky, prababičky ani len netušili čo je kyselina listová ....napr. moja starká mala 13 detí...sakra...čo je to za doba 😒 ...A koľko z nás malo/má problém otehotnieť, nehovoriac o dotiahnutí do úspešného konca ...
Akurát som sa so svokrou o tom bavila minulý týždeň. Že niekedy neplatilo dávať si na seba veľký pozor prvé 3 mesiace (najrizikovejšie)..Od rána do večera pracovali, v 9 mesiace ešte zbierala zemiaky na poli 🙂 A vychovala 6 zdravých detí....

mata_ba
11. sep 2012

@lenn1101 presneeee tak

lenn1101
11. sep 2012

@mata_ba
@sunshine5

Taaak žienky šup šup snažilkovať 🙂 🙂 Očakávam tie najpozitívnejšie správičky 🙂 🙂

depi
11. sep 2012

@franzziska a ty ako púokracujes ???

mata_ba
11. sep 2012

@lenn1101 moja..ja som dnes 4dpo..uz mam po ovulke 🙂 mne uz snazilkovanie nepomoze..

lenn1101
11. sep 2012

@mata_ba verím, že sa zadarilo 🙂 tfuj tfuj tfuj 🙂 Ja čakám ovulku v piatok (podľa výpočtov) a ak nepríde mrcha 27meho...sa zbláznim od radosti 😀

adria101
11. sep 2012

Ahojte nevedeli by ste mi poradit.. Dnes som 14.DC bola som na folikulometrii a ovulacia prebieha. Pila som poctivo alchemilku a gynastan co mi urcite pomohlo, je to fakt super vec a tiez som si nasadila vitamin E. S alchemilkou som uz prestala kedze sa ma pit len do ovu ale neviem ci mam brat ten vit e alebo ho tiez treba vysadit??

kitta
11. sep 2012

baby ja vas stale citam,aj ked som si to uz aj zakazala, lebo som sa chcela nejak od toho vsetkeho odpuuutat,ale posledne dni som zase aktivna citatelka 🙂 10 mesiacov za nami a niiiiic 🙂 drzim vam vsetkym palcee a som radam ze vela bab z tejto temy uz otehotneli a uz aj nejake to babatko sa narodilo...verim, ze coskoro vsetky budeme bruskateee 🙂

mata_ba
11. sep 2012

@lenn1101 dakujem..tiez by som bola najhappy 🙂