icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
8. dec 2011

@momamo bude prekvapkaný jak ďas, žeeee? ako dlho sa snažíte? a kúpila si tie papučky alebo ako mu to ideš oznámiť?

momamo
8. dec 2011

@gelinka75 jasne napisem vam potom kocky .... 😉 🙂

momamo
8. dec 2011

@lucecita pol roka... nekupila... napisala som mu list a prilepila tieto 2 testy .... 🙂)) asi vyskoci z koze ...

gelinka75
8. dec 2011

@momamo ja neviem ako by som mu to oznamila, zbieram od vas inspiraciu na ten pravy cas 😀 😀 asi hned ked sa to dozviem ja, lebo budem isto v strese 😀

sussi29
8. dec 2011

@momamo čiaročky sú úžasnééééééééé 😵

sussi29
8. dec 2011

ja si budem robiť testík na budúcu sobotu, vtedy má môj manžel narodeniny.... ak by nám to konečne vyšlo, mala by som pre neho skvelý darček 😀 a aj na vianoce pre mňa a zbytok rodiny 😎

fifitko25
8. dec 2011

jeeee baby, rozbehla som svoj pôvodný profil 😀 keďže mi nechcel ísť, vytvorila som si nový pod nickom sussi29 a teraz bum - už mi ide môj pôvodný 😀

purina12345
8. dec 2011

@momamo no krásne čiaročky 😵 😵 😵 😵

fifitko25
8. dec 2011

dnes večer je tu riadne ticho 😕

kikaneu
8. dec 2011

@fifitko25 každý má asi nejaký program....aj mne treba robiť plno vecí do práce, ale nechce sa mi, tak tu trčím 🙂

kikaneu
8. dec 2011

@gelinka75 ahoj moja, vidím to tak, že zajtra sa k tebe pridám s tou červenou návštevou, zas ma bolí brucho....neznášam to 😠
a ty ako? ideš do toho centra?

fifitko25
8. dec 2011

@kikaneu jasné 😉 tiež som po príchode z práce robila žienku domácu - varila, prala, upratovala, venčila havina, bola som nakúpiť.... brrr, teraz čakám mangela, snáď príde v rozumnom čase a bude mať na mňa chuť 😀

kikaneu
8. dec 2011

@fifitko25 my sme prišli s manželom z práce spolu, najedli sme sa a on je vonku so psom asi od pol šiestej, takže ja som až niekde na tretej koľaji v jeho rebríčku....ale čo už, no

fifitko25
8. dec 2011

@kikaneu fúha, dlhá prechádzka..... našej yorkshierke sa príliš nechce byť vonku, keď je takto hrozne.... celý deň padal dážď so snehom a čistá depresia okolo....

lucecita
8. dec 2011

@kikaneu @fifitko25 ja som doma od rána, nebola som v práci a keď prišiel manžel z práce domov, tak sme pochovali našu rybku Viliamka 😢 😢 😢 umrela nám dneska v priebehu doobedia 😖 😖

kikaneu
8. dec 2011

@fifitko25 je s ňou len na dvore, neviem čo tam tak dlho robia, my máme vlčiačku 🙂

fifitko25
8. dec 2011

@lucecita to mi je ľúto 😢 tiež máme rybky a tiež ich odprevádzam plačom, keď "odídu" do rybieho neba....

kikaneu
8. dec 2011

@lucecita och, to mi je ľúto ☹

lucecita
8. dec 2011

@kikaneu ja by som sa šla pozrieť, čo tam robia 😀 😀 😀 😀 už sme ju mali dlhšie, tak nám umrela...a teraz rozmýšľame či kúpiť novú alebo mangel navrhol škrečka 😀 😀 😀 😀 😀 @fifitko25

gelinka75
8. dec 2011

@kikaneu dufam, ze sa nepridas ku mne, len nech to pekne drzi vysoko teplotku 😀 nas odporucil dr. do car lebo by sa nam tam mohlo rychlejsie zadarit, tak snad to tak bude 🙂

gelinka75
8. dec 2011

ja este peciem korpus na tortu, ideme cez vikend na krstiny, tak dufam, ze sa mi to babo prilepi do bruska 😀 😀 zas sa kazdy bude pytat a vy kedy planujete? 😠

kikaneu
8. dec 2011

@lucecita už sa vrátil 🙂 sprchuje sa 🙂 a bude sa čudovať, prečo sa hnevám...klasika 😉

kikaneu
8. dec 2011

@gelinka75 no uvidíme, ale dávam tomu malú šancu, že do rána mrcha nepríde 😒 po novom roku to už ideme aktívne riešiť
to poznám a neznášam to, preto sa to ja nikoho nepýtam 🙂

lucecita
8. dec 2011

@nativanativa keď on sa mi nejako asi pohybuje či čo...teraz som si ho nahmatala vyššie ako na obed a hlien je krémový, to len ráno bol vodový....ja už som mimo z tej mojej pipiny 😀 😀 😀

kikaneu
8. dec 2011

@lucecita aj ja som tak bola, potom som sa na to prestala sústrediť a už ten krčok vôbec neskúšam 🙂

lucecita
8. dec 2011

@kikaneu asi už ani nebudem, lebo som z neho fakt mimo...ale som rada, že nie som sama...práve sa mi ozval ľavý vaječník, ale len jemne 🙂

kikaneu
8. dec 2011

@lucecita tak ja mám momentálne zase kŕče v dole v brušku a pichá ma pri pupku z pravej strany.... 😠

lucecita
8. dec 2011

@kikaneu fuuuuuha, to nemávam...to sú ale neni tvoje príznaky pred mrchou, že nie? 😠

kikaneu
8. dec 2011

@lucecita ktohovie, ale myslím, že to už tak bude a ráno bude červené....

vardzikova
8. dec 2011

@momamo no ako moja robila si si ešte jeden testik? 😀