icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

svintekova
19. sep 2012

@sylvia2012 dakujem 😉

azzura
19. sep 2012

@svintekova jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, velka gratulacia a este vacsia bude ked potvrdi doktor 😉

moni1007
19. sep 2012

@svintekova ahoj. jeeej, prekvapenie. dufam,ze bude vsetko v poriadku... gratulujem 😉 😉

svintekova
19. sep 2012

@azzura
@moni1007 dakujem baby 😉

fifitko25
19. sep 2012

@svintekova to fakt??? Uzasneeeee gratulujeeeeem 😵 skvela spravička 😉 😉 teším sa s tebou a želám Všetko dobre 😉

svintekova
19. sep 2012

@fifitko25 dakujem mojka 😉

fifitko25
19. sep 2012

@svintekova das aj fotku?? 😉

svintekova
19. sep 2012

@fifitko25moja vecer, teraz sa mi to neda akosi cez mobil

svintekova
19. sep 2012

Sorry baby, chcela som tu dat tehu test a zrazu toto a neviem to odstranit ☹

ondatra2
19. sep 2012

@svintekova gratulujem a drzim palce 🙂

svintekova
19. sep 2012

@ondatra2 dakujem 😉

fifitko25
19. sep 2012

@svintekova Ok 😉 ale tie tavy su tiež super 😀

mirkamirkaa
19. sep 2012

@sylvia2012 to som aj urobila, len sme tu žiadanku s mamou poslali postou doporucene a ona si postu neprevzala, a si predstav ona zato že vezmes od nej kartu tak berie 15 euro poplatok ako zaco?

mirkamirkaa
19. sep 2012

@depi asi jej musim ist pohrozit, vies to je taka lekárka, že rodit nechodi, na operaciu nechodi keby že daco, ma len ultrazvuk ale vaginalny nema a na ten ta posiela do ineho mesta k doktorovi ktorý ju zastupuje ked ma nahodou dovolenku.nikdy mi vagin, utzv nedala urobit a ked som bola pri tej novej co k nej chcem ist tak mi ho urobila a nasla myom, tak kto vie ako dlho ho tam mam, a ta moja stara je celkovo taka neodbornicka,

depi
19. sep 2012

@mirkamirkaa no ja som az taky problem s lekarkou nemala ...ale tiez par veci ma stvalo tak som si nechala poradit a zmenila som...zajtra idem a mam troska stres 🙂

mirkamirkaa
19. sep 2012

@svintekova gratulujem aj jaby som už chcela //

mirkamirkaa
19. sep 2012

@depi preco stres?

depi
19. sep 2012

ved ta zmena a iny lekar .-) a ktovie co mi najde ...lebo tiez som si nasla v karte zaznam o cytologii kde lekar ktory skumal vzorku odporucil kontrolu o 4-6mesiacov...odvtedy to je rok a moja lekarka ma na to neupozornila a neupovedomila ma o naleze

mirkamirkaa
19. sep 2012

@depi tak to su nezodpovedný lekári, mne ta nova povedala,že treba mi ten myom min. každý pol rok kontrolovat, len musim ist za tou starou nech da kartu, povedala že ked nebude rast tak v pohode lebo ma 10mm ale ked bude rast tak moze sposobovat potraty a tak ,preto sme sa aj s priatelom rozhodli pre babo, lebo sme chceli pockat kym postavime dom ale hovorim nech sa nieco stane že bude rast a vyberu mi aj maternicu tak co potom nebudeme mat babätko, tak si ho robime už 2 mesiac

depi
19. sep 2012

@mirkamirkaa boze tu tvoju lekarku by som asi nahlasila niekam za zanedbanie ..otras co tí poviem....my presne tak isto.druhy mesiac 🙂 necakam zazraky a nerobim paniku ale zajtra sa chcem presvedcit ze je vsetko ok

mirkamirkaa
19. sep 2012

@depi ani jha necakam, ale tak chcela by som aby to bolo cim skor, ja som este len 10 DC tak uvidime co to bude tento mesiac 😉

depi
19. sep 2012

@mirkamirkaa mne akurat zacina ovu 🙂 tak tiez budem cakat

mirkamirkaa
19. sep 2012

@depi ty si aj merias tu b. teplotu, robis si tie grafy? ja nie nemam velmi cas na to radsej pockam ci ms dojde alebo nie

depi
19. sep 2012

@mirkamirkaa nie to je pre man uz moc..mne staci kalendar a tehotensky tes 🙂 s tym by som si zbytocne len hlavu viac zatazovala

sunshine5
19. sep 2012

Dnes sme tu nejak potichúčku babule 🙂 co sa deje? zeby to bolo tym pocasim?
Ako sa mavate? Nejake nove pocity, poznatky? 🙂))

moonica
19. sep 2012

@sunshine5 mna dnes cely den boli podbrusko :( ako ked mrcha ma prist, ale ta az okolo 28-30. Tak najprv pichanie vo vajecniku, teraz toto. Ja sa skor bojim,ze som nachladla ako to,ze by to mal byt priznak... A ak som prechladla tak pochybujem ze by sa drobcek uchytil...

sunshine5
19. sep 2012

@moonica Ja som na tom uplne rovnako. Najprv pichanie, teraz bolesti v podbrusku. A mrchu ocakavam okolo 26-28. Ja nechcem,, aby to boli PMS. ale obavam sa... ale nikdy tak skoro neprichadzali a nikdy netrvali tak dlho.

sunshine5
19. sep 2012

Baby a nemate skusenosti so samovysetrenim krcka maternice? Je to realne nieco vyzistit?
Ako by mal vyzerat po oplodneni? NEviete? diky

lenn1101
19. sep 2012

@sunshine5 Mnoo to by som aj ja rada vedela....počkáme na @mata_ba ona bude vedieť 😉 😉 😉 Ani nestíham čítať všetky príspevky....Už 2 deň mi robí spoločnosť moja 3ročná neter, kt. ma plne zamestnáva... 🙂
A popravde som rada, že je tu...Aspoň nemyslím na to, či sa to podarilo, či nie....
O týždeň o takomto čase sa už budem vytešovať, alebo smútiť 😒

Držím palce všetkým snažilkám.... 😉

sunshine5
19. sep 2012

@mata_ba vies vzdy vsetko... tak snad nam bude vediet povedat ako moze vyzerat krcok tak tyzden pred mrchou v pripade ze je clovek tehu alebo ak aj nie je... resp.ci je moc skoro riesit ako vyzera? 🙂))
@lenn1101