icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
19. sep 2012

@depi aj ja presne tak len podla MS kalendaru ked to ma vijst tak to vijde nikto to nicom neovplyvni podla mna

mata_ba
19. sep 2012

@sunshine5
@lenn1101 krcok v tehu je nizko,teda lahko dociahnutelny a tvrdy,asi ako spicka nosa..a na dotyk je ako spicka penisu,len mensie..s dierkou,kadial prechadzaju spermie...pred ovu a mrchou stupa hore a makne...a teda je tazko nan dociahnut..ci je baba tehu sa zisti opat az v case mrchy....ak zostava krcok dole,je baba tehu..ak stupne,ide mrcha..
A vcera som sa dozvedela,ze stupa aj rano a vecer...preto je dobre ho kontrolovat raz za den v tu istu hodinu..

sunshine5
19. sep 2012

@mata_ba no len skoda ze nikto presne nevie co je to lahko dosiahnutelny..🙂 kazda sme ina, tak ktovie.. Leno si neviem predstavit 🙂 ze ako nizko by mal byt.. Ale sak teda budem sledovat a uvidime 🙂

svintekova
19. sep 2012

@fifitko25 tak moja, tu je moj slúbený dnešný testík 15DPO

janie80
19. sep 2012

@svintekova blahozelam... Myslim, ze je to jasne... 😉 davaj na seba obrovsky pozor... 😉

svintekova
19. sep 2012

@janie80 dakujem 🙂 , budem sa snažit 😉

fifitko25
19. sep 2012

@svintekova Krásny testík 😵

mata_ba
20. sep 2012

@sunshine5 no je to polgulicka ako spicka penisu...ja si ho lahko dociahnem,ked mam prst vnutri asi do polovice..a ked je vysoko,mozem strcit cely prst a nedociahnem....skusam prostrednikom..

sunshine5
20. sep 2012

@mata_ba a inac ako sa mas? Ty nam furt radis a odpovedas na vselijake otazocky a o sebe nam nic nepovies 🙂

mata_ba
20. sep 2012

@sunshine5 nuz..co ti poviem...v maji som potratila v 12tt,po 7.mesiacoch snazenia...teraz to bol 4cyklus,aj som nasla druhu slabunku ciarku na teste..teda na viacerych..no vcera teplota klesla a dnes som dostala mrchu..takze na prd ☹ ideme do 5-teho kola...ale som z toho uz unavena..takze mesiac uplne vypustam...

sunshine5
20. sep 2012

@mata_ba Urcite to nie je jednoduche, mozem si to len predstavit, ale viem, ze zitie je asi trosku zlozitejsie.
JA som zas v marci bola na operacii (myomektomia), kde som bola rezom (ako keby cisarskym), pretoze to museli vybrat, bol velky a mohlo by to sposobovat potraty a tak. A tiez som mala vselijake myslienky, ze co to do frasa je a preco atd.
Dnes ma sice gyndos potesil, lebo povedal, ze vsetko je krasne zhojene, ako keby som ani na ziadnej operacii nebola. Takze to ma tesi. Ale tiez mi potiuchucku dodal, ze ak by bool problem s otehotnenim, treba to riesit skrz toho ze som podstupila operaciu a ci to nenarobilo tam neplechu.
Ale stale si vrvaim, ze priroda je naozaj mocny carodej a ked vie, ze teraz je ten spravny cas na silneho a krasneho potomka, tak to isto zariadi a potom sa budeme vytesovat. Najhlavnejsie a zarovne najtahsie je, si to tak nepripustat. Ale hold my zeny vydrzim vela, pretoze tak na pan bozko stvoril. Mrcha prejde a zachvilku bude dalsie plodne obdobie 🙂 Moc na teba myslim.

mata_ba
20. sep 2012

@sunshine5 dakujem..a tiez ti drzim velmi paste..

christie12
20. sep 2012

@mata_ba ahoj....potichu som ta sledovala a drzala palce...ked som videla,ze pises, ze to asi vyslo
potesila som sa...a potom hnusna mrcha!! ☹ mrzi ma to..ale hlavu hore, coskoro sa to podari.. 🙂

mata_ba
20. sep 2012

@christie12 ahoj.dakujem..ale aspon mesiac vypustam vsetko..

adka11
20. sep 2012

@depi No to je ta dalsia tragedia, že manžel je od rana do večera stale v praci 😠

christie12
20. sep 2012

@mata_ba ja som vypustila aj konika...teraz mam dva dni do ms , tak som tu
nervozne zas... a vyzera to tiez, ze nic z toho nebude..
vykasli sa na to... nemeraj, netestuj, len sa lubte a ono to pride...
stres ti nepomoze... najdi si nieco co ti dostatocne zamestna mysel a stavim sa, ze o mesiac budes cerstva
tehula 😉

adka11
20. sep 2012

Baby tak som tu zase 🙂 Ja mrchanu ocakavam buduci tyzden v utorok (25.9.) robenie testov do mrchy som uplne zavrhla, aj ked stale na to myslim, ale takto je aspon stale 50 percentna nadej, ze som tehula,ked spravim test a bude negativny, tak nadej sa mi hned zmari 😀 Neviem ci je to normalne, ale cca uz asi piaty den ma bolia prsia na dotyk, som vnutorne strasne nervozna a boli ma vajecnik (raz jeden raz druhy) no neviem ci si to samozrejme zase ja nenahovaram a tieto iste priznaky som nemavala aj predtym, ale som sa na to tak nesustredovala 😕 Po mrche som sa ale rozhodla ze kupujem ovulacny test a idem skusat inou cestou, ake by ste mi poradili, s ktorymi mate dobre skusenosti? Dakujem 🙂

moonica
20. sep 2012

@adka11 A kolko mesiacov sa uz snazis?

mata_ba
20. sep 2012

@christie12 veru kaslem na to...mesiac urcite...a stavir sa mozes,ale prehrala by si.opatruj sa a drzim paste..

christie12
20. sep 2012

@mata_ba to si povieme potom 😉 budem na teba mysliet... aj ty sa opatruj.

klaudia2425
20. sep 2012

@jalaura ahooooj, ako sa mas ? 😉 och v nedelu alebo v pondelok mam dostat menstruaciu ale najradsej by som si spravila test uz zajtra rano 😉 ty si ako na tom ? 😖

lenn1101
20. sep 2012

@sunshine5 ahoj moja....no ako dopadla preventívka? Dnes žiadny príspevok, tak dúfam, že si ok 😉

adka11
20. sep 2012

@moonica 🙂 🙂 🙂 To tu nemozem vziadnom pripade napisat, lebo by ste ma ukamenovali ☹

sunshine5
20. sep 2012

@adka11 len napis a pod do toho! ;)
@lenn1101 ale v pohode 🙂 nic nove. Takze o mesiac. Som zdrava jak repa 🙂 a ty sa ako mas?

lenn1101
20. sep 2012

@adka11 aale čo si 🙂 🙂 Tu si navzájom pomáhame, podporujeme a nie kameňujeme 😀 Ja očakávam mrchu budúci štvrtok....tak v stredu už testikujem 😉 aj keď si nemyslím, že ma čaká pozitívny výsledok 😒 Ale verím do poslednej chvíle..

lenn1101
20. sep 2012

@sunshine5 hmm...čo o mesiac??
Ja normal...nič nové...dnes už žiadne pichanie ani bolesti....tak nevem.....
a ináč celý deň prší tak vyľahujem v posteli a pozerám filmy 😀 😀

adka11
20. sep 2012

@lenn1101 Tak v tom pripade, ked ma necaka ukamenovanie - snazime sa prvy mesiac 😀 Ja mrchu mrchatu ocakavam v utorok, tak dufam, ze nepride....Ked ano, tak ideme do druheho kola 😕 A vy sa kolko snazite, myslim ako dlho?

lenn1101
20. sep 2012

@adka11 to je v pohodke 🙂 Ja už som bola raz tehu, nedopadlo to dobre....a teraz po 4 mesačnej pauze snažilkujeme...Tento mesiac "poprvé" 🙂 🙂

adka11
20. sep 2012

@lenn1101 Ja dufam, ze sa coskoro vsetky popresuvame do sekcie tehuliek 🙂 Ja mam jedine strach z toho, že babo nikdy nebudem moct mat - kebyze mi niekto povie, ze babo raz urcite budem mat, tak som v uplnom klude a nic by ma nerozhadzalo, ale ta neistota, ze mozno v zivote nebudem tehotna a nebudem mat ten maly uzlicek doma ma uplne ubyja 😔

mistisa
20. sep 2012

@svintekova jeeeeeeeej mojaaaaa ja sa tesiiim .to je supeeeer gratulujeeeeem 😉 nebojkaj micik hlavne na to nemysli okik?slub mi to. My nic opet vyvolavacka teraz som cerstvo po mrche tak uvidime ale nesustredim sa na to tak uvidime co bude.joj micka ty si ma potesila drzkaj sa 😉