Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@adka11 Nesmieš mať také myšlienky....Prečo by si nemohla mať bábo? Také veci si nesmieš pripúšťať....Snažilkujete len prvý mesiac....Sú tu baby ktoré sa snažia o mimi viac ako rok, dva....Vtedy už možno nad niečím takým rozmýšľať....Hlavu hore 😉 😉 😉 😉 Užívaj kyselinú listovú, pi alechemilku a ani sa nenazdáš a nájdeš si 2 // 🙂
@svintekova jeej..moja..potichučky gratulujem...nech všetko vyjde ako má.....
@mirkamirkaa jasne bola som dnes ale nijak 🙂 vysetrenie bude az v oktobri takze si pockam
Kočky myslíte že je možné otehotnieť deň pred MS, samozrejme ak sa na druhý deň dostaví a trvá tak ako obvykle až na pár detailov?
A od skončenia MS mam v kuse taký pocit ako keby som mala dostať znova, tlak, výtok a non-stop pocit plného bruška...
@adka11 mesiac? :p to si ako ja. Ked sa do niecoho pustas, tak si vsetko nastudujes.
Ja som rovnaka, ja som prvy mesiac nic abteraz cakam ci druhy nieco bude.
Niekedybsa citim ako sialena, nikoho z okolia napoznam co by toto robili :D niektore ani nevedia co je ovulacny test a naco pit nejaky caj... Ine sa k tomu ndostanu az vtedy ked sa pol roka nedari.... A ja som ani nezacala a uz som vsetko vedela :D
@tanickaskorokubikova no ako ratam, tak ratam.. Nemyslim,ze je to mozne... Lutealna neplodna faza trva po ovulke niekolko dni... Preco myslis,ze otehotniet prave den pred MS? Moze to byt viac dni pred MS a dobre vies,ze menstruacia moze byt normalna a nespozorujes to. A ake su vynimky? V com je to ine? Ja som si raz tiez myslela,ze aj ked mam MS mozem btt, robila som aj test a nic...
Dobre ranko, ako ste sa vybuvali, ja dnes zostavam doma v postielke asi na mna nieco ide....
@sylvia2012 dobre rano, aj mm ostal v posteli a ja pekne zarabat peniazky. 🙂 A teraz je take obdobie na nadchy a vselico mozne... tak nech sa z toho dostanes cez predlzeny vikend, ktory si si spravila 🙂
@mata_ba no sak mozno prave oktober bude pre teba ten najlepsi a v novembri uz nebudes musiet nic riesit 🙂)
a ty si sa dlho meriavala? Ja by som to asi nezvladla sledovat. Mozno ked by som sa snazila uz veeelmi dlho, asi by som aj ja do toho sla, ale teda zatial nie. Mati a myslis, ze troska lubrikacneho gelu pri sexiku moze zabranit otehotneniu?
@moonica no posledne dva dni boli len take špinenie, ale najviac mam metie ten pocit ako pred MS teraz čo mám...
@moonica no tak som si to presne pozerala v kalendary takze na "ostro" sme sli 7 a 8meho a Ms prisla 13teho tak neviem...
@mirkamirkaa no ja som isla uz na vysetrenie ale do konca mesiaca stale spadam administrativne pod staru lekarku takze buduci mesaic tam pojdem uz s usmevom ze som v tom 🙂
No tak mne sa zacalo trosku spinenie... :( uz nech to vypukne, nech sa mozem sustredit no dalsi "pracu"
@sunshine5 nie ale zajtra rano si budem robit test, lebo vecer mam ist kamoske na rozlucku so slobodou a nechcem riskovat 🙂 tak uvidim a dam vediet samozrejme 🙂

@depi ako si dopadla u noveho dokiho?ci to si nemala dneska ist, mozno sa mi to pletie 😝