icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mirkamirkaa
21. sep 2012

@depi si tehu? ja mam este len ovu tak dufam že už budem aj ja tehu

tweetinka.co
21. sep 2012

ahojte Kočky.. dlho som vás nečítala.. dúfam, že sa vám darí a že sú nové tehuľky 😅

chorucka
21. sep 2012

Ahojte znova tu nenajdem ani jednu staru znamu ☹

chorucka
21. sep 2012

@azzura
@fifitko25 @mataba @kikaneu @lucecita ako je mozne ze ked sem nakuknem nenajdem tu ani jednu Inak mam zvy. prolaktin ktovie ako dlho 😠 lekar ma poslal do Lubochne lenze tam ma zoberu az 5.11 takze sa snazim marne cele mesiace Idem chodit na folikulometriu ze co tie vajecniky maju naplane Takze tak Dufam ze vam sa aspon dari @vardzikova Gratulujem 🙂 je zlata

fifitko25
21. sep 2012

@chorucka ahoj moja, asi tu nakúkaš v nesprávnu dobu 🙂 🙂 čo znamená ten zvýšený prolaktin? čo to je? 😕 😕 na folikulometriu som aj ja chodila, inak by sa asi ani nám nepodarilo 😅 😅

kikaneu
21. sep 2012

@chorucka ja som tu minimálne, takže zastihnúť ma tu je zázrak 🙂 neboj, poriešia to a budeš tehuľka 😉

moonica
21. sep 2012

😉 @tanickaskorokubikova A neskusala si urobit test? Toby ti mohol relativne ukazat keby nieco 🙂 Ci?

moonica
21. sep 2012

Babulky no ja stale cakam na koniec buduceho tyzdna a uvidime co a ako, drzte palce, lebo ja ozaj viem, ze som ovulku trafila, takze uz len cakat ci sa ujalo.
Najprv to pichanie vo vajecnikoch, to uz preslo ale teraz najnovsie mi je stale zima a teraz citim akoby na mna nieco liezlo a mala zvysenu teplotu, alebo ja neviem...
To je ako zakon schvalnosti, ze ked aj clovek vie, ze ozaj to trafil a moze z toho nieco byt tak zacne byt chory a kvoli tomu potom.... ☹

lenn1101
21. sep 2012

@mata_ba Ja som to meranie, ani ovu testy nikdy neskúšala...ani neskúsim...podľa mňa je to zbytočná záťaž pre psychiku....Po skončení ms snažilkujeme každý druhý deň (tento mesiac troška pomenej) a nechávam to na "toho hore" 😉
@sunshine5
Ja ešte stále neviem čo a ako ..... ale popravde ani nad tým nejak nerozmýšľam 😉 Nejak nemám čas .... Dnes som pociťovala opäť bolesť v podbrušku, ako by mala prísť mrcha....

Ale viem, že Vás nesklamem babenky 😉 😉

lenn1101
21. sep 2012

@moonica držím palce 😉 😉 Ja čakám resp. nečakám mrchu vo štvrtok ....

lenn1101
21. sep 2012

@tanickaskorokubikova ahoj 😉
kedy by si mala dostať mrchu? Aby som vedela kedy sa oplatí testovať 🙂

tanickaskorokubikova
21. sep 2012

@moonica no zajtra rano si budem robit... 🙂

tanickaskorokubikova
21. sep 2012

@lenn1101 ahoj no mrcha nemeska, "plodili" sme 7 a 8meho a 13teho mi normalne Ms dosla, len od skoncenia mam taky pocit ako keby som mala znova dostat bolesti v podbrusku, vytok atd...

sunshine5
21. sep 2012

@mata_ba @lenn1101 @depi
Baby , ja som to nevydrzala a spravila si test.. No prvy som videla slabulinku ciarku druhu. Fakt som myslela ze si namyslam, ale kolegyna ju tam tiez videla. Hned som nabehla do lekarne a kupila iny test a ten vysiel negativny. Tak neviem ci si mam robit vobec este nejaky, ale prvykrat v zivote som videla slabulinku druhu ciarku.
Teraz mam v hlave otazniky.. Co robit? Som asi 9Dpo.

sunshine5
21. sep 2012

A este by som dodala, ze podla mna nemam ziadne priznaky. Len po tej ovulke som mala pichanie a krce ale aj to uz preslo.

tanickaskorokubikova
21. sep 2012

@moonica nevesaj hlavu, moja kamoska prave tak prisla na to ze je tehu, isla ku doktorke lebo mala pocit ze na nu nieco lezie a vyklulo sa z toho tehu 🙂

lenn1101
21. sep 2012

@sunshine5 Moja ja som bola pri prvom tehu u dokyho 3 dni po meškaní MS (bola som objednaná na preventívku) a ešte nič nevidel..najprv mi povedal, že nie som tehu...že nič nevidí....a došla som o týždeň a bola som tehu ..a ty keď si bola cca týždeň pred mrchou....neviem či to nie je skoro aby niečo videl....Môj názor 😉

tanickaskorokubikova
21. sep 2012

@sunshine5 podla mna zajtra zopakuj, ked tam bola ciarka tak to urcite uz bude 🙂

sunshine5
21. sep 2012

@lenn1101 to ze doky nic nevidel, to chapem.. To mi problemy nerobi, to viem ze je skoro. Unho som bola cca vcera 🙂.
Ale tak nechapem tu druhu slabu ciarku, kolegyna ma nahovorila a teraz ma nechsla samu s otaznikmi. A priznaly fakt ziadne nemam. A ten test od pepina bol 25mcl ci ako sa to pise a ukazal slabu druhu ciarku a dalsi test som si kupila rapidclear 10mcl a ten bol biely jak lalia a pritom od neho som cakala ze tam by urcite nieco malo byt. No nechapem tomu..
Ja si fakt nemyslim ze ny to mohlo vyjst.. A ked budem sklamana tak ma picne

sunshine5
21. sep 2012

@tanickaskorokubikova ale na druhom nebolo vobec nic. Neviem neviem... Tolko otaznikov mam ze dovi 🙂

lenn1101
21. sep 2012

@sunshine5 tak sprav si ešte jeden zajtra ráno ... a budeš múdrejšia....aj keď si myslím, že je skoro, aby test niečo ukázal..... 😉

sunshine5
21. sep 2012

@lenn1101 no ale preco henten ukazal slabunku??? 🙂 do kelu.. Fakt som kolegyni vravela ze je skoro, zbytocne minieme test ale samozrejme ze som sa nechala ukecat, ja koza .. Mohla som mat "kludny" piatok 🙂))

lenn1101
21. sep 2012

@sunshine5 ale siiilno siiilnooo držím pršteky aby to vyšlo 😉 😉 😉

tanickaskorokubikova
21. sep 2012

@sunshine5 a rano si si robila?

sylvia2012
21. sep 2012

Ahojte kocky dnes som zostala doma lebo sa citim vseliak tak ako som rano pisala asitak cca hodku do zadu ma napadlo ze tu mam test a aj so vyskusala vysla slabucka ciarocka som zmatena neviem ci je to alebo ako.... ale podla reakci kociek je aj mne sa zda ale bojim sa ze si namyslam co vy na to? podotykam dnes som mala dostat mrsku presne dnes. neviem ci sa mi podari dat sem fotku ale do toho fotoblogu sa mi to podarilo tak mi povedzte vas nazor lebo ja so si neni ista neviem ci si mam ist kupit dalsi este som len doma v posteli vyskerena ako leco a neviem co zo sebou.... mam si ist kupit test dalsi? alebo mam pockat este dva dni ako mi to poradila @fifitka25 ¿

lenn1101
21. sep 2012

@sunshine5 Neeviem moja....Mňa doteraz testy nesklamali,...no nie všetky sú spoľahlivé ...... tak skús zajtra ráno, ak nevydržíš počkať.....

aaaa to si nemala písať....teraz mám aj ja nutkanie spraviť si test 😀 😀 😀 😀 😀

tanickaskorokubikova
21. sep 2012

@sunshine5 ja sa stavim ze zajtra hned rano spravis tak tam budu // 🙂 vsak? lenn101 🙂

sylvia2012
21. sep 2012

@sunshine5 ahoj urob si rano ja si urobim tiez rano ale az pi zajtra ked to teda vydrzim lebo dnes sa mi objavila tiez slaba ciarocka

sylvia2012
21. sep 2012
sunshine5
21. sep 2012

@sylvia2012 no ja som mala este slabsiu... Ze mi zo fotak ani nevedel zachytit 🙂))))))
Ale tebe gratulujeeeem paraaada...🙂