Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@tanickaskorokubikova súhlasíím 🙂 🙂
pockam na potvrdzujuci test
ale tak potichucku sa tesim ale este to nepoviem ani polke vydrzim
@sylvia2012 ty si jasne tehulka...a testik je uzasny...
@sunshine5 to je dobre :D len bud o to to bude krajsie potom
@sylvia2012 ani ja som doma este nic nepovedala. Povedala som ze asi to skor nevyslo 🙂.
@sylvia2012 to je cista ciarkaaaaa 🙂 🙂 🙂 gratulujeem
@mata_ba Myslis velmi sa tesim ale pre istotu spravim o par dni ale hlavne sa uz teray bojim mam dve neuspesne tehotenstva za sebou tak musim mysliet pozitivne ale dakujem potesila si
@sunshine5 no moja polka sa ani nepytala teray je dva dni mimo tak v nedelu rano alebo v sobotu vecer sa pochvalim ale este urobim jeden aby bol krajsi ... on sa zblazni minuli rok ako sme prisli o anjelika to velmi tazko niesol tak asi odpadne 😀
ahojte zienky chcem sa opytat dostala som menzes o tyzden skor ale je slaby ale vypadavaju zo mna take hrudy krvi este ani raz sa my to nestalo nemali ste to niektora? ☹
@sylvia2012 to bude nadhera 🙂). Mna sa moj pyta stale a furt ci uz som tehu a pod. A ked nie som, tak povie, ze ako je to mozne 🙂)
@sunshine5 Mna nie lebo vie ze je to stresove tak ma nechce rozladit, lebo sa musim priznat posledne tyzdne som k nevzdrzaniu.. ale velmi by sa tesil aj teraz mi volal, stara sa lebo som doma mam taky pocit ze na mna nieco ide ale a pozri aj ide ...😀
@sylvia2012 to musi byt perfisneeee 🙂) taky optimizmus ide z teba. Parada
@sunshine5 no ja sa snazim byt pozitivna a hlavne nemysliet na veci ktore sa nedaria lebo sa nepodaria treba ja svoju mysel presvedcit ce to pojde a ono to ide .. mam maminku taku odbornicku na takuto naladu a ta je chytlava a nechava mi citat rozne knizky ako bola slepacia polievka na dusu a tajomstvo ta ma dostala vidis potom zivot inak
@sylvia2012 aj ja som to tak mala, a teraz sa vytešujeme z 2 mes.drobca...drži Ti palce 🙂
@lussi2 dakujem a budem iformovat ale verim ze teraz to bude super
@sylvia2012 nevydržíš, ani ja som nevydržala, si určite tehuľka, je to krásne užívaj si 🙂
@tweetinka.co no ani nie....
@lenn1101 @tanickaskorokubikova @sylvia2012 @depi
Takze baby ranny testik dopadol negativne, biely ako lalia s jednou viarkou. To znamena ze ten predtym test kde mi ukazalo slabulinku druhi cisrku bol len falosny poplach. Takze uz nech pride mrcha a moze sa kolo zacat odznova.

@tanickaskorokubikova si zlataaaa 🙂 moc by som chcela ale sranda je ze zrazu som velmi pri zemi ..