icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sunshine5
21. sep 2012

@tanickaskorokubikova si zlataaaa 🙂 moc by som chcela ale sranda je ze zrazu som velmi pri zemi ..

lenn1101
21. sep 2012

@tanickaskorokubikova súhlasíím 🙂 🙂

sylvia2012
21. sep 2012

pockam na potvrdzujuci test

sylvia2012
21. sep 2012

ale tak potichucku sa tesim ale este to nepoviem ani polke vydrzim

mata_ba
21. sep 2012

@sunshine5 ja som dokopy merala 5 mesiacov...ci 6?tak dako..a lubrik.moze zabranit,ak je spermicidny...treba kuknut,ci je tam napisane nieco na styl sperm friendly..a spinenie +bolesti na 9dpi moze byt hniezdenie...dalsi test skus za dva-tri dni...najskor...drzim paste!

mata_ba
21. sep 2012

@sylvia2012 ty si jasne tehulka...a testik je uzasny...

tanickaskorokubikova
21. sep 2012

@sunshine5 to je dobre :D len bud o to to bude krajsie potom

sunshine5
21. sep 2012

@sylvia2012 ani ja som doma este nic nepovedala. Povedala som ze asi to skor nevyslo 🙂.

sunshine5
21. sep 2012

@mata_ba nie je spermicidny.. Prave naopak 🙂 ale tak chcela som vediet do buducna.

mata_ba
21. sep 2012

@sunshine5 su aj gely na podporu pocatia... 😉

moonica
21. sep 2012

@sylvia2012 to je cista ciarkaaaaa 🙂 🙂 🙂 gratulujeem

sylvia2012
21. sep 2012

@mata_ba Myslis velmi sa tesim ale pre istotu spravim o par dni ale hlavne sa uz teray bojim mam dve neuspesne tehotenstva za sebou tak musim mysliet pozitivne ale dakujem potesila si

sylvia2012
21. sep 2012

@sunshine5 no moja polka sa ani nepytala teray je dva dni mimo tak v nedelu rano alebo v sobotu vecer sa pochvalim ale este urobim jeden aby bol krajsi ... on sa zblazni minuli rok ako sme prisli o anjelika to velmi tazko niesol tak asi odpadne 😀

misselin
21. sep 2012

ahojte zienky chcem sa opytat dostala som menzes o tyzden skor ale je slaby ale vypadavaju zo mna take hrudy krvi este ani raz sa my to nestalo nemali ste to niektora? ☹

sunshine5
21. sep 2012

@sylvia2012 to bude nadhera 🙂). Mna sa moj pyta stale a furt ci uz som tehu a pod. A ked nie som, tak povie, ze ako je to mozne 🙂)

sylvia2012
21. sep 2012

@sunshine5 Mna nie lebo vie ze je to stresove tak ma nechce rozladit, lebo sa musim priznat posledne tyzdne som k nevzdrzaniu.. ale velmi by sa tesil aj teraz mi volal, stara sa lebo som doma mam taky pocit ze na mna nieco ide ale a pozri aj ide ...😀

sunshine5
21. sep 2012

@sylvia2012 to musi byt perfisneeee 🙂) taky optimizmus ide z teba. Parada

sylvia2012
21. sep 2012

@sunshine5 no ja sa snazim byt pozitivna a hlavne nemysliet na veci ktore sa nedaria lebo sa nepodaria treba ja svoju mysel presvedcit ce to pojde a ono to ide .. mam maminku taku odbornicku na takuto naladu a ta je chytlava a nechava mi citat rozne knizky ako bola slepacia polievka na dusu a tajomstvo ta ma dostala vidis potom zivot inak

adka11
21. sep 2012

@moonica Presne taka ista som ja 🙂 Dneska som nevydrzala tak som si spravila test ahned pri tej prilezitosti som si kupila v lekarni aj ovulacne testy a idem teda do druheho kola, z vacsim nasadenim a odhodlanim 🙂

adka11
21. sep 2012

@lenn1101 No po dnesnom teste idem teda do druheho kola s alchemilkou a ovulacnymi testami 🙂

moonica
21. sep 2012

@adka11 a uz si dostala MS ked si to rovno zatrhla? Nemas dostat koncom tyzdna ci okolo 28, neviem ci sa mi to nepletie...

lussi2
21. sep 2012

@sylvia2012 aj ja som to tak mala, a teraz sa vytešujeme z 2 mes.drobca...drži Ti palce 🙂

sylvia2012
21. sep 2012

@lussi2 dakujem a budem iformovat ale verim ze teraz to bude super

mirka2579
21. sep 2012

@misselin ... ja to mam kazdy mesiac , pytala som sa nato aj lekarky ale ze vraj to je normalne ,,,ale aby si si bola istejsia tak to spomen potom doktorke

ivnik
21. sep 2012

@sylvia2012 nevydržíš, ani ja som nevydržala, si určite tehuľka, je to krásne užívaj si 🙂

ivnik
21. sep 2012

@misselin fúha,nehcemplašiť, ale nepotratila si ?? ☹

franzziska
21. sep 2012

@tweetinka.co no ani nie....

sunshine5
22. sep 2012

@lenn1101 @tanickaskorokubikova @sylvia2012 @depi
Takze baby ranny testik dopadol negativne, biely ako lalia s jednou viarkou. To znamena ze ten predtym test kde mi ukazalo slabulinku druhi cisrku bol len falosny poplach. Takze uz nech pride mrcha a moze sa kolo zacat odznova.

moonica
22. sep 2012

@sunshine5 to este nemusi nic znamenat. Pockaj a urob dalsi. Mrcha ma kedy prist?

sunshine5
22. sep 2012

@moonica Mrcha by mala prist okolo stredy +/- jeden deň.
Ale stojim pevne nohami na zemi. Ocakavam mrchu, nie tehulkovanie .. :(
Ale si zlata, dalsi test si uz nespravim. Skor pockam ci pride alebo nepride.