Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica neviem to tam nájsť
@klaudia2425 ešte tento mesiac počkáme.....a začneme v novembri 🙂 ja sa z toho teším (vlastne som aj cítila, že to nič nebude, že to len blbé testy) takto som to chcela 😉
@lenn1101 na tie s tebou môžem chodiť aj keď nebudem tehu 😉 ak by si veeeľmi chcela 🙂
@mirkamirkaa za malicko;)
@klaudia2425 HAaaaaaaaaaaaaaaaa presne ako jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja som mala tak isto ... ked si videla fotecku jeeeeeeej strasne ti gratulujem
@kikaneu drzkam ti palceky
@sylvia2012 dakujem krasne ,, uz trosku zacinam verit 😉 😉
@klaudia2425 tak a kludne sa objednaj uz lekarovi ja mam az na 16.10.2012 zblaznim sa do vtedy
@klaudia2425 a jasne ze zacinas verit ved zachvilku ty uveris ked mimi ti neda spat
@mirkamirkaa ovu view nenaslo? :O
Babulky mna uz zacina brusko boliet akoby som mrchu mala dostat toto je strasneeeeeeeee... Ked moze boliet v oboch pripadoch, do soboty sa original zblaznim ☹ do toho som choraaa nadchu mam teraz ma zacali aj krize boliet co ma nijdy neboleli... Aaaaa :D
@sylvia2012 to ma este cas este sa vyspinkam 😉 😉 skor sa bojim zvracania 😖
@klaudia2425 toho sa ja ja bojim predtym ako som bola aj prvy aj druhy som vracala ako svadobny pes a teraz zaklopem si je kluuudecek dufam ze to je tiez signal ze je to ok
lebo uz to chcem mat od lekara potvrdene stale tomu neverim ze som a a som uplne v poriadku
@sylvia2012 ja tiez som zatial nezvracala ale mozno ze je to skoro ,, ale stale som hladna 😀 😀 😀
@sylvia2012 moja ak tobtak bude, neviem kde byvas ale pridem a budem ta nosit na rukach! ! 🙂
no ja tiez ale snazim sa nejest moc lebo to je len povera jest za dvoch a nechcem skoncit ako vagon . tak idem radsej kazde dve hodky nieco male , nie narazovo
@moonica TT ale pracujem BA tak pendlujem tak startuj autiak dame kavicku 🙂
@sylvia2012 @monica a este k tomu tak divne ma pobolieva brucho ako keby som mala svalovicu na nom. Ach jaj.
@moonica mne neudiera 🙂 krize mna bolievaki vzdy ale tentokrat ma tak pomenej, ale citim ich viac nez treba. A stale chodimna wc a stale nic, len obycko vytok. A predtym som vzdy mala take mierne spinenie a hned som vedela ze na druhy den rano sa zobudim s mrchou. Alebo si to len namyslame?
Co sa tyka prechladnutia, tak to sa mne dnes zlepsilo a uz ma aj hrdlo prestalo boliet.
ahojte zienky tak nas caka zajtra prva navsteva u dokiho neviem ako to vsetko bude prebiehat nakolko tu v uk je to trosku ine prve utz bude az okolo 10-14 tt takze to mame este mesiac dovtedy ale tak hadam vydrziime 🙂gratulujem dalsim tehulkam 😀

@moonica dakujeeeeeeeeeeeeeeem