icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

barushkaaam
26. okt 2011

@nativanativa a co sa v praci stalo? ☹ ked to nechces pisat sem, posli IP 😉

nativanativa
26. okt 2011

@barushkaaam aaale zle obdobie ... hladam si novu pracu , uz potrebujem zmenu 😝

barushkaaam
26. okt 2011

@nativanativa jaaaj, chapem...stale robis to iste a asi ta to uz nudi, co? ale pokial ta ta sucasna praca nenaplna, tak je fakt lepsie si hladat nieco ine...ja som povodne myslela, ze mas nejake problemy so sefom, alebo take daco.

nativanativa
26. okt 2011

@barushkaaam no Za tych pomaly 9 rokov mam toho dost 😖 😖

barushkaaam
26. okt 2011

@nativanativa fuuu 9 rokov bez pauzy v jednej robote...to sa nedivim, ze potrebujes zmenu 🙂 a v akej oblasti vlastne robis? ked to nie je tajomstvo 😉

nativanativa
26. okt 2011

@barushkaaam v gastronomii, ja uz fakt potrebujem bejby 😀 😀

eri28
26. okt 2011

ja uz neviem kde ake prispevky pisem dnes trosku krv asi na taky 4 den menzes to vyzeralo a dva dni pred tym som spinila, dam si tabletky od bolesti a zajtra mam termin u doktora jupi 😉

barushkaaam
26. okt 2011

@nativanativa mozem mat priamu otazku? 🙂 si casnicka? to sa nedivim, ze uz potrebujes pauzu a starat sa o bejbaaaatko 🙂 fuu, take povolanie musi byt dobry zahul na nohy... ☹ ja ked som medzi 1. a 2. stupnom VS robila v kancli, tak ta praca mi vyhovovala 🙂

nativanativa
26. okt 2011

@barushkaaam no trafila si klinec po hlave 😀 😀 😀

delideli
26. okt 2011

ahojte baby, no ked uz sme pri tej praci, tiez by som privitala zmenu..najlepsie za matersku 🙂

barushkaaam
26. okt 2011

@delideli ja som zase v 5 rocniku na VS, tak keby sa nam zadarilo hned tento mesiac, ako sme zacali, tak statnicujem v juni a v juli sup do porodnice 😀

nativanativa
26. okt 2011

no pekne a na mna necakakte ze ??? 😠 😠 😠
@barushkaaam
@delideli

barushkaaam
26. okt 2011

@nativanativa jak necakame? cica ty ma nestvi 😉 😀 sak tento mesiac to nevyslo, rano som mala test negativny, no co no, tak sa mozno podari buduci mesiac a porodim v auguste 😀 a jak sme s drahym dohodnuty, ze az budu deticky vratime sa back na SR, tak mozeme kocikovat my dve spolu, ked sme obidve z BA 😉 joj, len uz nech ta mrcha hnusna, skareda dojdeeeeee....cakam na nu jak na zmilovanie 😀 😀 😀

nativanativa
26. okt 2011

@barushkaaam sak som vas len skusala neeeee ?? 😀 😀 😀

barushkaaam
26. okt 2011

@nativanativa no vsak preto 😀 dneska uz idem off a cez vikend tu nebudem, ale budem na teba mysliet a drzat palceeeee 🙂 paaaaaaa

delideli
26. okt 2011

@barushkaaam : tomu vravim nacasovanie 🙂 no a julove deticky byvaju obzvlast vydarene (a to v ziadnom pripade nehovorim preto,ze som sa narodila v juli 🙂 ))
@nativanativa : no my zatial nic, takze cakame 🙂,len sia pekne snaz, lebo mne tikaju biologicke hodiny🙂

nativanativa
26. okt 2011

@barushkaaam pekne sa treba rozmnozovat , paaaaaaaaaaaa 🙂

nativanativa
26. okt 2011

@delideli cakate ??? hm ?? 🙂 🙂

delideli
26. okt 2011

@nativanativa : cakame 🙂)) zatial na teba, no a coskoro dufam na fazulku 🙂) (dnes si uz druha,co ma nachytala na slove cakame 🙂)

nativanativa
26. okt 2011

@delideli jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ona na mna takto 😀 😀 😀 😀 😀
to je dobreeee ... no ja vam baby moje neviem... nebudem uz radsej nic hovorit 🤐 🤐 🤐

delideli
26. okt 2011

@nativanativa : tak nech to nezakrikneme..a sup do snazenia..akurat,ze ja som prave doma sama..tak az zajtra, hlien nehlien (aj tak sa z neho neviem vysomarit), ovulacia neovulacia,sak ono clovek aj tak nikdy nevie, tak pre istotu..🙂

nativanativa
26. okt 2011

@delideli huuuuupsnem na to 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ovu neuvo , strach nemame 😀 😀 😝 😝

carie32
26. okt 2011

@nativanativa tak tomu rozumiem... ja tiež pracujem v jednej firme už 7 rokov... a cítim že fakt by to chcelo zmenu... takú dlhú dovolenku, tak asi tri roky 🙂
už by som aj ja bola rada keby mrcha dorazila, nech možeme začať znovu...

nativanativa
26. okt 2011

@carie32 no mas veru ze pravdu ....

spula22
26. okt 2011

@purina12345 dakujem 🙂.treba si aj oddychnut 🙂

zuzanka9999
27. okt 2011

@carie32 no to verim, ze sa hned nahneva, ale to nie je dobre, to by som aj ja radsej vyskusala umele oplodnenie. ja zasa idem dnes na sono zaludka, od pondelka mam v zaludku krce, take zvlastne ako ked mas hnacku ale nemas to v crevach ale v zaludku, tak som zvedava co mi povedia, mala som dost stresu v praci tento mesiac, tak asi zo stresu nieco.ach jaj 😒 a ako sa inak mas?

carie32
27. okt 2011

@zuzanka9999 ďakujem za opýtanie bohviečo to ale neni 😖 fajnovo ma bolia kríže od nedele, tak momentálne som oblepená termo náplasťami 😀 dúfam že zaberú, lebo keď nie tak zajtra pojdem navštíviť doktorku.
Jáj tie problémy so žalúdkom poznám poznám, hlavne zo stresu... Ja mám takú robotu kde je stres na dennom poriadku, a deň kedy som sa v práci s niekým nepovadila možem označiť ako sviatok 🙄 a tiež som musela ísť najprv na sono a potom na hadičku do žalúdka... no to ti bol zážitok do konca života 😠 ale aj tak mi nič nezistili.. doktori už potom na mńa pozerali že si asi vymýšlam tú bolesť...
A ako pokračuje snažilkovanie moja?
Manžel je zase na cestách, na budúci týždeň ide znovu... takže tento mesiac nič.. už len mrchu čakám, som zvedavá kedy zase dorazí...

carie32
27. okt 2011

@mima1983 kočena tak máš to potvrdené ešte aj drahým digi testom 😀 Tak teraz návšteva lekára pravda? Mima a koľko ste sa snažili?

ywettka1
27. okt 2011

ahojte mozem sa aj ja pridat???

snazilkas
27. okt 2011

@ywettka1 jasne pridaj sa 🙂 Si snazilka alebo len planujes babo?