icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
9. dec 2011

je to tu dneska večer nejaké mŕtve 🙂 ...to všetky snažilkujete? ja som dneska slamená vdova, manžel má vianočné posedenie z roboty 😠

kikaneu
9. dec 2011

@lucecita ja som tu, ako stále....ale niet komu písať

nativanativa
9. dec 2011

@lucecita no sak zvikendnieva sa , vsetci makaju na postelnej gymnastike predsa 😉 😀

lucecita
9. dec 2011

@nativanativa sakra a to ja som v čakacej fáze bez manžela 😀 😀 😀
@kikaneu cez deň sa popíše kvantum, ani nestíham čítať a večer totok 😀 😀 😀

kikaneu
9. dec 2011

@lucecita aspoň vidíš ako v práci všetky pracujú 🙂 ja mám dni keď o počítač ani okom nezavdím, nie ešte aby som ho zapínala....prídem domov a tu 10 strán pribudne 🙂 sila 🙂

purina12345
9. dec 2011

@kikaneu @lucecita @nativanativa tak baby ja precvičujem len žalúdok, robíme si našu omeletu s hranolkami a ideme sa zasa dopráskať 😝 a gymnastika bude asi po tom len taká že sa budeme prehadzovať na posteli že nebudeme môcť zaspať 😀 @l_e_n_o_c_k_a a čo vám povedali?

kikaneu
9. dec 2011

@purina12345 ja už by som teraz nemohla jesť, bolo by mi v noci zle 🙂 hoci, dnešná noc bude dosť oničom, ale čo už, no 🙂 a vy len praktizujte tú gymnatiku, žiadne výhovorky 😉

l_e_n_o_c_k_a
9. dec 2011

ano sa zacinalo na strane 240 a teraz je asi utlm 😀

kikaneu
9. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a kočky už asi bolia oči z obrazoviek, tak išli robiť niečo iné 🙂 najlepšie v posteli 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. dec 2011

@purina12345 povedali ze vysledky budu za 10 dni, zaplatili sme a isli domov... manzel tam bol taky nesvoj, nesiel sa uvolnit, ale potom sa to podarilo 😉 zarazilo ma, ze nechceli poslat vysledky postou... tak sa zas musime trepat tolke kilometre po vysledky

purina12345
9. dec 2011

@kikaneu tak to my zvykneme takto neskoro papať a potom nadávam že už takto neskoro jesť nebudeme 😀
ale je mňamky tak si rada dám 🙂 no uvidíme ale asi ešte počkáme do zajtra alebo nedele s praktikou lebo myslím že ovu bude asi v pondelok- utorok ak nie v stredu tak nech len precvičujú byčíky kým sa vydajú na cestu, tak som ešte v pohode 🙂

purina12345
9. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a a čo vám robili za vyšetrenia?

kikaneu
9. dec 2011

@purina12345 tak, tak, nech ich je dosť a poriadnych 🙂 tak dobrú chuť 🙂 ja mám manžela ešte v sprche, ale ideme asi pozerať telku trošku a potom spať 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. dec 2011

@purina12345 spermiogram

@kikaneu ved v telke nejde nic poriadne

kikaneu
9. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a mám zapnutú Novu, dávajú nejaký film Co je šeptem....a niet čo iné robiť....

lucecita
9. dec 2011

ja som s idneska odlepila navečer náplasti z prsníka po včerajšej biopsie...moje chudiatko bolo také dokrčenééé 😀 😀 😀 a už aj svrbkal tak trošku...mám po dva červené vpichy na dvoch miestach a také malé hrčky na nich...a aj modrinku už mááááám....no ráno bude určite väčšia, manžel sa mi bude ráno smiať 😀 😀 😀

purina12345
9. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a tak to by aj mňa zaujímalo aký by mal mm spermiogram, tak ale pre istou ho krmim éčkom, zinkom, b-kompelox a macou peruanskou
@kikaneu môj práve vyliezol zo sprchy,tak idem off, papa, dobru noc babenky

lucecita
9. dec 2011

@purina12345 teraz idete takto papať? no pekne a mne tak škvŕka v brušku asi si idem aj ja dačo zobrať, nejako si ma navnadila 😀 😀 😀

kikaneu
9. dec 2011

@purina12345 dobrú noc moja 🙂 a aj ostatným vám prajem dobrú noc 🙂 môj už tiež vylieza 🙂 užite si víkend 🙂 papa

purina12345
9. dec 2011

@lucecita len sa napapaj, s prázdnym žalúdkom zle 🙂

l_e_n_o_c_k_a
9. dec 2011

@purina12345 no ja mojho nekrmim nicim, len uziva cetebe a to je vsio
@kikaneu manzel pozera markizu o tych psoch, mna to nebavi, asi zacnem zehlit 😀

vardzikova
9. dec 2011

@aknedz Tak bolesť v podbrušku už prešla 😀 😀 😀 😀

nativanativa
9. dec 2011

@nikinka1111 test negatívny..

vardzikova
9. dec 2011

@palculienka2011 dufajmeeeee ale ešte neprišla už jej totalne šiblo 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
9. dec 2011

@purina12345 tak tak moja 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vardzikova
9. dec 2011

@nativanativa ale moja nechcela si sa testovať až v nedelu? ☹

vardzikova
9. dec 2011

@lucecita tak poslušne hlasim že ešte neprišla 😀 😀 😀 😀 😀 bol to plany poplach 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
9. dec 2011

@lucecita ale nebude neboj len nech ti ju pekne opatruje cicušku 😀 😀 😀 😀 nezanedbavať prosim

simonkazga
10. dec 2011

http://www.fertilityfriend.com/home/3986b3 @carie32 @delideli @nativanativa a je to tu, teplota klesá, stále väčšie bolesti v podbrušku - mrcha ide :( zas nič :( a to najhlavnejšie včerajší test (nevydržala som) negatívny

nativanativa
10. dec 2011

@simonkazga hm , ja som sa tiez testla , a ani naznak ducha ... uplne na hovno 😀 😀 😀
ja ma pokles o jeden stupen ale na ms sa necitim ,nemam krce , ale ona pride urcitee
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac