icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

reni1512
9. nov 2012

@mirkamirkaa jooj miri vies co... na nervy, akoze ja tomu uz vobec ale vobec neverim, vysavala som a taka bolest ze som myslela ze dostanem o sekundu taku mrchu ze kvapkat za mnou bude...Neviem ci uhniezdenie moze boliet tyzden, ale ked to nebude to, tak aby som si isla kupit dnes prislusenstvo :( jooj my zeny vsetko prezit musime!

mirkamirkaa
9. nov 2012

@reni1512 presne a chlapi nič , to neni velmi spravodlive

sarin
9. nov 2012

@reni1512 kolko mesiacov sa už snažíte?

reni1512
9. nov 2012

@mirkamirkaa tak aspon vieme, ake sme uzasne a kto si to nevazi tak si nezasluzi...oni nevedia nase stresy a tuzby pochopit, kedze oni take nieco v zivote nezaziju..Ja tu chodim vacsinou ked som sama doma, lebo potom hundre ze tu kadeco citam a sa vystrasim..No podla mna od kedy som tu tolko veci som sa naucila a tolko mi tu stale niekto poradi a pomoze a som rada ze to spolu mozme prezivat viacere 🙂

mata_ba
9. nov 2012

@reni1512 no par dni po ovu mavam aj ja bolesti..to je v poho..ale ze to mas takto..neviem..snad to je dobre znamenie 🙂

@vavenecka no ale zase to uz pominu tehu virusy 😀 nemozem byt vynimka?

reni1512
9. nov 2012

@sarin aoj, po operacke som mala pauzu, asi pol roka a uplne ze intenzivne a s ovulacnymi testami druhy mesiac..dovtedy som to nechavala na nahodu, no vacsinou to bolo nespravny cas to som zistila az neskor 🙂 A vy?

vavenecka
9. nov 2012

@mata_ba neboj,to akurát tak vyjde,že niektorá pôjde rodiť a ty zistíš,že čakáš mimi 😉

mata_ba
9. nov 2012

@vavenecka tak by mi @fifitko25 mohla odovzdat stafetu 😅

sarin
9. nov 2012

@reni1512 no 😅 prvy mesiac, ale ja som tak plná očakávania, že neviem či zvládnem keď dostanem menzes, tak sa snažím psychicky dopredu pripraviť, že to je normálne a nie som sama 😕

sarin
9. nov 2012

@reni1512 reni ty si bola na nejakej operacii? 😲

vavenecka
9. nov 2012

@mata_ba no veru,tá to má najbližšie,myslím,že by ti ju aj hneď rada dala,že @fifitko25 ? 😎

mirkamirkaa
9. nov 2012

@reni1512 moj sa s tym už zmieril, že sem chodim,lebo ja som sa tiež kopu veci naučila a prečitala čo ma zaujimaju

reni1512
9. nov 2012

@sarin ja to iste,nahovaram si ze vsetko bude ako ma byt, ale aj tak mi neda pokoj a stale sa sledujem..:( co nie je fajn...Noo pred rokom, tak za tyzden mi narastlo tehotenske brusko asi vyzeralo ako v 6 mesiaci..zistili mi nador(isko) ktory bol 20x20 cm a vazil 1,5kg...a to na mna sestricky kricali ze co tam chcem ze ja som tehotna :D nakoniec mi vybrali loziska endometriozy k tomu a este aj lavy vajecnik..:( taaaaaak ja som este vela casu na babanko nemala, no ked ja ani neviem ci mam ovulku kazdy mesiac, lebo len tento prvy si robim testy..Asi sa musim na to menej sustredit alebo co...

mata_ba
9. nov 2012

@vavenecka aj tak je to na tom hore 🙂

vavenecka
9. nov 2012

@mata_ba tak to je jasné,ale ja vám verím,že po usilovnej práci vás bude čakať odmena 🙂 síce nie sladká,ale o to krajšia 😵

fifitko25
9. nov 2012

@vavenecka
@mata_ba baby aj zajtra odovzdám kľudne, už som taká nemotorná, že som zo seba až nervózna 😅 😅

vavenecka
9. nov 2012

@fifitko25 už si sa s drobcom dohodla na tej nedeli? 😠 😀

sarin
9. nov 2012

@reni1512 joooj, ty si už toľko zažila, ale verím, že bude všetko ok a čoskoro otehotnieš 🙂 Ja sem chodím len dva dni, ale konečne mám pocit, že mi niekto rozumie a nemyslí si že mi šibe 😅

fifitko25
9. nov 2012

@vavenecka ja by som chcela, on nie 😅 😅 zajtra mám kontrolu v nemocke, uvidím, čo mi povedia (môj tajný sen je, že už si ma tam aj nechajú, ale pochybujem...)

mata_ba
9. nov 2012

@vavenecka myslim,ze by to bola ta najsladsia 🙂 a najkrajsia 🙂

@fifitko25 neboj..uz to potrva maximalne par dni 😉

fifitko25
9. nov 2012

@mata_ba joj Maťka, môj sa drží ako kliešť, najskôr obavy, že príde skôr a teraz nič... nie a nie sa pustiť 😅 a ja už fakt nevládzem 😅

reni1512
9. nov 2012

@sarin vsetko sa da zvladnut 🙂 aj ked predpovede boli horsie ako koniec sveta 🙂...dufam ze sa budeme vsetky tesit co sme tu 🙂 Ja mam zo seba tiez niekedy taky pocit, ale to je asi normalne, ze mame strach a tuzby 🙂

vavenecka
9. nov 2012

@fifitko25 ako vieš,že nie? veď on čaká do zajtra večera,potom sa pomaly rozhýbe a v nedeľu ho máš už v perinke (keby to tak náhodou nebolo,neobviňuj ma,že som ti dala zlú predpoveď) 😀 😀
@mata_ba tak to určite 🙂

fifitko25
9. nov 2012

@vavenecka hehe, bodaj by sa tá tvoja predpoveď splnila, ale v stredu na poradni nič nenaznačovalo tomu, žeby sa to aspoň trošku pripravovalo na pôrod 😅 😅 takže za tie 2 či 3 dni tomu veľkú šancu nedávam, ale tak čo už, ešte máme pred sebou oficiálne 13 dní....

sarin
9. nov 2012

No tak majte sa krásne 🙂 odchádzam z práce. 🙂 Idem po novú manželskú posteľ.. Tu starú sme tento mesiac nejako "dokončili" 😅

vavenecka
9. nov 2012

@fifitko25 nech mu aj tata dohovorí,trošku pošťuchá,potom si dajte vínko a hádam sa umúdri a príde 😉

mata_ba
9. nov 2012

@fifitko25 no ved dobre,ze sa nepustil 🙂 ale uz sa tam dlho nezdrzi..uvidis 😉

fifitko25
9. nov 2012

@vavenecka tata je rád, že je ešte dnu, vraj tam kľudne môže vydržať do termínu, lebo chce, aby bol strelec, nie škorpión 😠 😠

vavenecka
9. nov 2012

@fifitko25 mehehe,tak chlapi držia spolu,asi to máš teda márne 😀 sa proti tebe spikli 😎

iwi9
9. nov 2012

@mistisa ahoj moja, ja sem uz nemam cas chodit, ale stale sa snazim kuknut ako sa mate.... stale drzim palceky, len sa nestiham ozyvat.... a ako sa dari?