Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@reni1512 presne a chlapi nič , to neni velmi spravodlive
@mirkamirkaa tak aspon vieme, ake sme uzasne a kto si to nevazi tak si nezasluzi...oni nevedia nase stresy a tuzby pochopit, kedze oni take nieco v zivote nezaziju..Ja tu chodim vacsinou ked som sama doma, lebo potom hundre ze tu kadeco citam a sa vystrasim..No podla mna od kedy som tu tolko veci som sa naucila a tolko mi tu stale niekto poradi a pomoze a som rada ze to spolu mozme prezivat viacere 🙂
@reni1512 moj sa s tym už zmieril, že sem chodim,lebo ja som sa tiež kopu veci naučila a prečitala čo ma zaujimaju
@sarin ja to iste,nahovaram si ze vsetko bude ako ma byt, ale aj tak mi neda pokoj a stale sa sledujem..:( co nie je fajn...Noo pred rokom, tak za tyzden mi narastlo tehotenske brusko asi vyzeralo ako v 6 mesiaci..zistili mi nador(isko) ktory bol 20x20 cm a vazil 1,5kg...a to na mna sestricky kricali ze co tam chcem ze ja som tehotna :D nakoniec mi vybrali loziska endometriozy k tomu a este aj lavy vajecnik..:( taaaaaak ja som este vela casu na babanko nemala, no ked ja ani neviem ci mam ovulku kazdy mesiac, lebo len tento prvy si robim testy..Asi sa musim na to menej sustredit alebo co...
No tak majte sa krásne 🙂 odchádzam z práce. 🙂 Idem po novú manželskú posteľ.. Tu starú sme tento mesiac nejako "dokončili" 😅

@mirkamirkaa jooj miri vies co... na nervy, akoze ja tomu uz vobec ale vobec neverim, vysavala som a taka bolest ze som myslela ze dostanem o sekundu taku mrchu ze kvapkat za mnou bude...Neviem ci uhniezdenie moze boliet tyzden, ale ked to nebude to, tak aby som si isla kupit dnes prislusenstvo :( jooj my zeny vsetko prezit musime!