Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba ano ano,
@tiumen tak to mas ukažkovo
@mirkamirkaa ale po dlhej dobe! Na tych femi kvapkach niečo bude 🙂
@tiumen ja som teraz pila alchemilku som zvedavá ci mi to trochu pomoze, ked nie tak skusim femi tiež
@mata_ba vtedy som to neriesila, lebo to som sa o babo nesnazila, to som mala len na upravu cyklu. teraz som len zacala, tak uvidime ako sa to bude vyvijat. urcite sa nechcem hadat, neber to v zlom, nie sme tu od toho, len mi niekedy ti lekari pridu ako, ze prava ruka nevie co robi lava. ich nazory sa casto rozchadzaju 😠
@mirkamirkaa femi obsahuju asi 4bylinky a jednou je aj alchemilka!
@tiumen no tak este jedno balenie mam elchemilky ked mi to teraz nepomože ani na dalsi cyklus ked este nejaky bude snad už budem tehu tak si kupim tie femi a to sa tiež uživa od 1DC do ovulky?
@mirkamirkaa no od kedy sa užívajú neviem,ale tu na mk boli nazory rôzne,ale ja ich budem brať stále. Majú podporovať činnosť vajecnikov,a mal by sa zlepšiť hlien,niektorým sa to tak zlepšilo že si podla neho vedeli určit ovu..a ako dlho sa snažíte?
Baby nikoho neboli podbruško? ja puknuť idem uz od toho...boli a picha vajecnik vkuse, neviem sa na nic sustredit...cysta viem ako boli, to som vylucila sama na sebe, prechladnutie netusim, ale som tyzden pred mrchooou :( porazi ma uz
@mata_ba mati ovu bola 2.11. mna uz tri dni po nej bolelo podbrusko, stale poobede zacne ale trva to uz od ovulacie...mam len biely vytok, ziadny iny nie...ale tak toto pichanie a bolest je dnes riadne intenzivna :( Mam skor zly pocit z toho ako dobry. Stale to iste dookola riesim, ale uz mi sibne, lebo kazde poobedie sa tu s tym mordujem..:(
@tiumen my od 1 septembra teraz je to 3 cyklus a len teraz som mala ten hlienik ako ma byt pri ovu natahovaci, to je zasluha alechemilky, tak sand to vyslo
@reni1512 mna boli od ovulky tiež idem presknut strašna bolest už 5 den tak dufajme že je to uhniezdenie

@misha1986 no ale podla ovu testov sme sa snažili počas ovu a ako vždy nič z toho :D