Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@reni1512 moja bože aj ja som mala také bolesti po ovulke, strešnéééééé no uvidíme čo to bolo, teraz ma už sem tam pichne a bolesť odíde. a ten biely výtok mám aj ja od ovu, tak uvidíme či v nedeľu mrcha dorazíííííííí ....no včera aj dnes som myslela, že odpadnem v obchode, furt sa mi hlava točí
@misha1986
ahoj ja som síce po vysadení nepribrala ale pleť bola katastrofa :( tiež hovorím, že už nikdy viac antiku nechcem
@misha1986 nooo posledne dni som nevedela spat citila som vsetky organy ked som lezala...hrozne ma tlacilo nieco, no ale brucho mi narastlo od piatku do nedele :( neprajem nikomu, len len ze to nebolo zhubne aaa kadeco ine. Nakoniec som stastna ze mi ostala maternica a vajecnik, malo to ist von. Zobrala som to s tej lepsej stranky vtedy, ze vdaka nadoru mi nasli endomet. a tym padom viem ze je fuc a mozem skusat babo 🙂 Momentalne som vysla zo sprchy a vypadol zo mna kusok zlto hnedeho hlienu.. uz mi je trapne o tom vobec pisat :/
@timmulienka moja a kolko po vysadení sa ti zhoršila pleť? hned, či neskor
@misha1986 no ved to, ze ja uz na to babrem🙂 cakam a nebudem sa vzrusovat, lebo neverim tomu a nemyslim si, podla mna by som mala viac priznakov. Vobec ma nebolia ani som si nic nevsimla, najprv sa mi zdalo ze mi stmavli bradavky ale nie, to asi preto ze mame bodove svetla v kupelni..Ja som toto co ty dnes citila cele poobedie ze dostanem okamzite :D No mozme sa dohodnut ze na to nebudeme mysliet :D .......hmm :D
@reni1512 moja keby som tu nechodila, tak nemyslím na to a nesledujem sa tak. ja už v nedelu alebo pondelok budem vedieť na čom som- aj ked to už viem teraz. najlepšie by bolo, keby tu napísali tie čo sú alebo boli tehu, aké mali príznaky, aj ked to je ťažko vedieť a sledovať sa tak v ranných štádiách tehu- napíšem ti do IP niečo o mne
@mirkamirkaa si tuuuu? 🙂
@depi Ahoj gratulujem ti velmi a teším sa s tebou
@depi som bola vonku
@depi bože jak si to urobila porad
@misha1986 ahojky co si robila večer? my sme boli u kamarata v bare otvaral spinkáš už?
@mirkamirkaa dakujem 🙂 no vidis 🙂 pre istotu ..a teraz musim ist este pre jeden na overenie lebo ze vraj rapiclear nie je moc presny....nemam ani jeden priznak ...a nechcem sa este moc radovat predcasne a zaroven ma chyta aj panika troska co vsetko ma caka
@mirkamirkaa
@misha1986 ahojte dievcata ako? nieco nove? u mna nic, zajtra bude prekvapko, aj ked si myslim ze viem ako to dopadne 😒
@t1na ahoj ja nič nove vcera som trochu pila vinko cervene 😉 si predstav že sa mi snivalo že som si robila test a zas bol negativny, bože
@depi ved to je normálne že silný duch to si isto tehu 😲

@vavenecka no veď toto, o oboch sa starám a ešte ma aj neposlúchajú 😀 😀