icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
10. dec 2011

Tiež milujem Vianoce 🙂 my budeme zdobit NeXT week do zlato-fialova 😉 a objednala som manzovi macu peruansku, nech su naše budúce deticky kvalitne 🙂

lucecita
10. dec 2011

@vardzikova mňaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam...aj ja chceeeeeeeeeeeem

lucecita
10. dec 2011

@kikaneu my sme si ho kúpili pred dvomi rokmi v Poľsku, a som rada, že som ho kúpila...máme na pár ročkov pokoj, ale keď budeme mať dieťatko, chcela by som živý 🙂

kikaneu
10. dec 2011

@lucecita ja som za umelý tiež, možno potom z času na čas aj živý, pre zmenu 🙂 my si dávame len halúzky do vázy, aby nám pekne voňalo ihličie....my sme boli v Poľsku dnes, mali pekný výber ako stále, ale tak zatiaľ nám fakt stačí ten maličký 🙂 už som ho vybrala, upravila pokrčené halúzky a aj nám svieti pri telke 🙂 krásny je

lucecita
10. dec 2011

@kikaneu ja som mala minulý rok čečinky vo váze, ale teraz si ideme s mamou spraviť živé ikebany, tak sa teším 😉 ale, ako tak premýšľam, ešte musím dokúpiť biele guličky tento týždeň a asi aj ja ho už postavím, šak nech tu svieti 😀 😀 😀

purina12345
10. dec 2011

@lucecita @kikaneu @fifitko25 @vardzikova čaute kočky, vidím že pekne víkendujete, ja som bola mimo lebo hlúpy internet háproval ale môj milovný muž šikovný dal všetko do poriadku, my sme dnes balili darčeky a väčšiu polovicu máme zabalenú, chvala bohu, dúfam že do vtedy neprídem o kolená 😀
my máme umelý 150 cm a zdobíme striborno modrý, zdobiť budeme asi budúcu nedeľu ak sa nenahnevám a nepostavíme ho zajtra lebo ste ma riadne navnadili
tak ja macu dávam mm lyžičku do jogurtu, má to podobnú chuť cara alebo pšenice, najlepšie asi chutí s čučoriedkovým, skúšala som aj do kávy ale nebolo to dobré, a tiež je celkom ok dať ak robíš hustejšiu polievku, tam sa to stratí, nezabudni hlavne povedať drahému že to je na jeho mužné svaly a aby mal krásne husté vlasy 😎 až potom na spermošky 😀

fifitko25
10. dec 2011

@purina12345 uz som objednala tabletky, Dúfam že prídu čím skôr 🙂 mm s tým nemal problém, vie na Čo maca je 🙂 vlasy hustejsie nepotrebuje, to skôr mne by sa hodili

spula22
10. dec 2011

@fifitko25 jeej aj my mame zlato-fialovy 😀

vardzikova
11. dec 2011

@lucecita tak priď pozývam ťa 😀 😀 😀 😀 😀

vardzikova
11. dec 2011

@momamo
@kikaneu
@lucecita
@purina12345
@nativanativa
@aknedz
@eri28
Dobre ranko sedmokrásky 😀 😀 😀 😀 Druhý tehu test za sebou ale iba jedna / 😠 😠 😠 😠 Buduci mesiac to dopadne dufam lepšie .. no nič budem musieť viac pridať 😀 😀 😀 😀 😀

gelinka75
11. dec 2011

@vardzikova ahoj, a uz ti prisla mrcha? lebo este moze byt sanca aj teraz 😉

nativanativa
11. dec 2011

@vardzikova
@purina12345
@lucecita
@gelinka75
@momamo
Ahojte cukríčky,ja dnes opäť 36,7 , 17DPO,,žiadna zmena,prsia nenormálne tvrdé a bolavé auuuuu,je mi to divné

fifitko25
11. dec 2011

@vardzikova škoda, vyzeralo to tak nadejne u teba 😒 ale budem držať palceky, kým neprišla mrcha, nic nie je stratené...

aknedz
11. dec 2011

@vardzikova veru asi ano :( asi lezie chripka na mna a teraz sa bojim si aj davat nejake lieky ako Coldrex a podobne, tak mi manzel kupil homeopatika lebo teda neviem este ci sa nam to podarilo alebo nie ...

aknedz
11. dec 2011

@vardzikova a ktory den si po ovu? Lebo ja by som tiez uz testla ale radsej to nechavam tak .... Ale kym ti este neprisla MS, tak nic nie je stratene! 😉

aknedz
11. dec 2011

baby teraz trosku odveci...ak sa chcete zajtra pobavit, tak mrknite na Sudnu sien - zajtra okolo siestej to zacina 😀 😀 😀

azzura
11. dec 2011

pekný vikend prajem baby

nativanativa
11. dec 2011

@vardzikova no pockaj , ja som si dala este dalsie 3 dni ultimatum .... bude souuu , oouuuuu 😀 😀

vardzikova
11. dec 2011

@gelinka75 mrcha ešte neprišla 😠 😠 ale tak to vyzera že skoro ani nepride, prsia nebolia vôbec ...

vardzikova
11. dec 2011

@fifitko25 ako to?aj ked je test negativny ešte stale je šanca?

vardzikova
11. dec 2011

@aknedz po ovu som 13 den 😠

vardzikova
11. dec 2011

@nativanativa ty maš nato ešte chuť ? ja po dvoch negativnych testoch vôbec

aknedz
11. dec 2011

@vardzikova pisalo niekolko bab, ze im test ukazal aj neskor, aspon co som stihla kdesi tu na konikovi precitat...zavisi od tej hladiny HCG ak mas este malicku, tak nemusi ukazat....ved uvidis, drzim palce!

nativanativa
11. dec 2011

@vardzikova no baby tu este spekuluju nad tym , ze teoreticky do dvoch dni by som mala dostat ... http://www.fertilityfriend.com/home/37feac , jaaa som velmi zvedava 😠 😠

aknedz
11. dec 2011

@vardzikova ja este len 9. den, preto este radsej pockam az do MS 😅

fifitko25
11. dec 2011

@vardzikova niektorým ženám sa hladina HCG objaví az neskôr, tehotensky test ju nemusí zaznamenat hned, takze by som nestracala nádej 😎

purina12345
11. dec 2011

tak moje testy pokračujú v rovnakej intezite, no uvidíme zajtra idem k dokimu čo povie 🙂
@nativanativa tak teplotka je veľmi pekná, držím palce a daj vedieť každú miniatúrnu novinku
@azzura jééj niekto si tu dal fotečku, to som rada že si si ju tu dala 🙂
@vardzikova držím palce moja

kikaneu
11. dec 2011

ahojte, tak čo? žiadna nová tehulka nepribudla? tak ešte vždy držím palce....už ani neviem komu, strácam sa v tých číslach DC a DPO 🙂 sorry 🙂
my máme dnes veget deň, iba vyrábam písomky pre deti, počúvame vianočné piesne....máme super atmosféru 🙂 tak ju prajem aj vám 🙂 pekný deň ešte dievčatá 🙂

delideli
11. dec 2011

@kikaneu, @simonkazga, @gelinka75 : ahojte..tak u nas tento cyklus nic..tym padom od piatku nalada v keli, od vecera bolesti, v sobotu rano krasny graf s paradnym poklesom teploty (http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2), cely den zase bolesit,ale milostiva sa dostavila az dnes..takze ako si pisala,BT budem tiez merat iba od 1.dna po krvacani az kym nevyznaci ovu,potom to nema vyznam,grafy som mala krasne a co z nich ☹ ak sa bude dat,pokusim sa aj nepocita dni,aby som si usetrila tu nervozitu a budem dufat,ze si so mnou nebudu hormony zase zahravat,lebo tak ako ma boleli prsia tento cyklus,am este neboleli nikdy..a uz ziadne predcasne tehu testy..tiez mam v plane od noveho roka zacat s vysetreniami= aspon hormon. profil a u mm spermiogram..a pevne verim,ze sa mi podari sustredit sa na nieco ine..takze vikend na prd,nalada na nule,ale ide sa dalej.. "0 drzim palce, dufam,ze sa od vas dockam coskoro dobrych sprav.. 🙂

delideli
11. dec 2011

@nativanativa : drzim palce nech cervena nechodi a nech je za tym len to najlepsie co moze byt.. 🙂
@purina12345 : tak u nas tento cyklus bez fazulky ☹ vaham,ci si znovu dat femi kvapky, lebo ma boleli prsia od ovulky dost a od takeho 7DPO este viac- tusim prvy krat v zivote takto silno,tak neviem,cim to moze byt...skusime este tu macu a ked nic tak po novom roku pomaly zacneme s vysetrovanim ,aby sme vedeli ako na tom sme ..drzim palce pri snazeni.. 🙂