icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
11. dec 2011

@delideli ahoj moja, tak to mi je veľmi ľúto, včera som na teba myslela a hľadala kde máš graf lebo som bola zvedavá čo teplotka a videla som ten hnusný pokles a že je to v keli ☹ keď som užívala duphaston tak ma boleli prsia a ten vyvoláva umelo progesteron a tiež viem že to má on na svedomí tak som si kúpila agnucaston a ten mi PMS zmiernil, nemala som boľavé prsia iba trocha pred mrchou a tiež ten biely hustý výtok sa poriadne zmiernil a väčšinou bolo sucho, predtým zo mňa tieklo
ináč tá maca aj navnadzuje, včera mm na mňa ráno vyhupol a potom keď som už pomaly spala ale pri snažilkovaní kedykoľvek 😀 testy stále slabé tak som zvedavá čo povie zajtra dokino že ako na tom som

kikaneu
11. dec 2011

@delideli tak, tak aj ja chcem tieto dve vyšetrenia + folikulometriu.....u nás bol nanič len piatok, nejak som sa s tým vysporiadala dosť rýchlo....ani neviem prečo...asi som už odolná....sme mali rovnako dlhý cyklus 🙂 neviem, čo by bolo lepšie, či aby niečo zistili alebo aby bolo všetko v poriadku a ostávalo len čakať kedy sa niekto hore rozhodne, že teraz je ten správny čas na dieťa.....

nativanativa
11. dec 2011

@purina12345 som ja veeeelmi zvedava na zajtrajsiu a pozajtrajsiu teplotu , ale uz som podla mna vo finale , do 3 dni mam jahodniky 😝 😝

nativanativa
11. dec 2011

@delideli no pockaj , do 3 dni som krvava mary aj ja 😀 😀

gaganka81
11. dec 2011

ahoj baby, môžem sa k vám pridať? Čo tak dať si malý záväzok na rok 2012 - naše vytúžené bábätká.... 🙂

azzura
11. dec 2011

@purina12345 jasne, nech viete kto tu obcas mudruje 🙂

purina12345
11. dec 2011

@azzura no práve 😀 aj sa mi na niekoho podobáš ale momentálne ma nemôže napadnúť na koho 😕
@gaganka81 ahoj, no vitaj medzi nami a čo už snažilkujeme alebo len plánujete? a ktorý si DC? a ako dlho sa snažíte ak sa už snažíte?

vardzikova
11. dec 2011

@fifitko25 no testovať sa už pre istotu nebudem aj ked viem že sklamaní ma čaká určite veľa 😖 😖 😖 😖 ale nadej zomiera posledná

vardzikova
11. dec 2011

@purina12345 moja a testik si si neodfotila ? aby sme mrkli 😀 😀 😀 😀 😀 a maš tam len ducha alebo ?

lucecita
11. dec 2011

ahojteeee....dúfam, že som vám všetkým chýbala dneska...teda aspoň jednej 😀 😀 😀 😀 boli sme s mangelkom a kámoškou v Tn na nákupoch a čuduj sa svete, Lucinka si kúpila čižmičky 😀 😀 😀 môj dnešný grafík http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 idem si vás prečítať, čo ste mi to tu popísali 🙂
@delideli moja, ako mi je ľúto, že tá mrcha došla...ja sa k vám všetkým pridám koncom týždňa ☹ ☹

purina12345
11. dec 2011

@vardzikova áno, mám tam len ducha aj je každý deň taký istý, môžem to skúsiť odfotiť, ak sa podarí dám to tu 🙂

lucecita
11. dec 2011

Baby, bola niektorá z vás na biopsii prsníka? ja som bola na nej tento štvrtok a dosť ma to bolí...je to taká ostrá bolesť, nie stála, ale taká chvíľková....a dosť ma to svŕbi, ale modrina ustupuje...viete mi poradiť či je to normálne alebo ee? doki mi povedal, že ak to neprestane do dvoch týždňov, mám ísť normálne na chirurgiu a tam mi dajú nejakú mastičku, len neviem ako to vydržím...alebo čo by som si na to mohla dať?

nativanativa
11. dec 2011

@purina12345 to su ovu testy ??

purina12345
11. dec 2011

@nativanativa áno, dnes som 12DC a zajtra sa chystám ku dokimu nech mi pozrie vajka

lucecita
11. dec 2011

@purina12345 ja som si tiež objednala, tak budúci cyklus ich skúsim aj ja..koľko kusov sa potrebuje cca na jeden cyklus? ale sa ti to celkom pekne zafarbuje...tak daj drahému aj dnes macu, nech na teba skočí ako včera 😀 😀

fifitko25
11. dec 2011

@delideli mrcha mrchava ☹

palculienka2011
11. dec 2011

caute baby, len som rychlo dosla skontrolovat stav a teeeeda, ste ma sklamali 😖 toto co, same jahodniky, nevadiiiii, aspon si mozte na silvestra strngnut 😉
mne, cuduj sa svete, graf oznacil ovulu, ale podla mna nie dobre, mrknite sa na to a povedzte, co si myslite... http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e sak na 14dc som mala testovaciu ciarku silnejsiu nez kontrolnu a to znaci tesne pred alebo tesne po ovule, ak ako to, ze vyznacilo ovulu az 17dc, hmmm?
a ze testovat sa mam az 27.12? 😲 😲 😀 😀 😀 😀 neeeeeee
ja mam v plane 19teho-vtedy mam dostat MS

purina12345
11. dec 2011

@lucecita no chystám sa mu dnes jogurtík zamiešať, neni moc rád lebo nechutí to najlepšie ale pekne papá
dnes si dáme určite pauzu lebo zajtra idem pozrieť vajka
ťažko povedať koľko kusov treba na jeden cyklus, ja mám sedem, čiže už len štyri 🙂
moja ale je mi veľmi ľúto že sa musíš takto trápiť, dúfam že sa to čo najskôr dá do poriadku

purina12345
11. dec 2011

@palculienka2011 zaujímavé, podľa hlienu by to aj sedelo no podľa testov by to môhlo byť aj skôr a nemala si vtedy nejaký stres alebo niečo podobné ti ju mohlo posunúť?

nativanativa
11. dec 2011

@palculienka2011 aaaaaaaaaaaaaaaa dalsia 17 tka ///// mnamiiiii 🙂

gelinka75
11. dec 2011

baby my sme boli dnes na krstinach som mala u seba 3 tyzdnove babo, tak dobre vonalo 😀
@delideli je mi to luto, ze z toho nic nebolo, ideme dalej a hotovo
@nativanativa pekny graf, som zvedava ktorym smerom sa pohne, a bohvie kedy naozaj bola ovu, snad sa to rozluskne 😉
@lucecita nebola som este na biopsii, tak neviem poradit, ale moja mama by na vsetko davala repik, skus to natriet odvarom z repika

nativanativa
11. dec 2011

@purina12345 no a ja som mala presne takychto duchov tiez .... 😖 😖

lenkahh
11. dec 2011

ahojte baby aj ja som tu nova 🙂 taktiež stráááášne veľmi túžim po bábätku :D mala by som k vám otázočku ohľadom ovu. možno by budete vedieť poradiť. už 4 mesiace sledujem cyklus a mám ho 30-dňový. na bolestiach brucha cítim aj kedy mám ovu. teraz som 13 DC a bolesti už cítim asi 2 dni. ako mám vedieť kedy je ten pravý deň??? myslíte, že bude až 15-teho, ak mam 30 dnový cyklus??? dnes ma riadne pobolieva bruško, dúfam, že to nieje dnes, lebo mužíček môj príde až zajtra domov. dakujem za radu 🙂 🙂

purina12345
11. dec 2011

@nativanativa a ty čo ? stále v tom istom režime? alebo si začala niečo pociťovať?

nativanativa
11. dec 2011

@purina12345 ja som stale verna 36, 7 cke , uvidime co bude zajtra a pozajtra 😠 😠 , uz nech sa nieco deje lebo ma trafi .... , ziadne krce ako pred ms , len prsia bolave jak slak 😠

lucecita
11. dec 2011

@lenkahh ahojky a vitaj medzi nami...príjemné snažilkovanie želám 😉 ak odlho sa snažíte? ovu sa dá zistiť najlepšie podľa hlienu...v krémovom už potvorky vedia prežiť, aj keď najlepší je taký vajíčkový bielkový 😉

palculienka2011
11. dec 2011

@purina12345 ziadny stres, bola som doma praveze a doliecovala som sa....a prave 14-15teho ma brutaaaalne boleli vajecniky, tak som si bola na beton ista, ze vtedy ovula....to moze byt sanca, ze test ukazal ovulu tesne pred/po a ono vajko nakoniec pockalo este par dni az do 17teho? sa mi nechce verit....a tiez aj kvoli tomu, ze mavam cyklus 27-28dnovy a kebyze je az na 17ty den ovu, nebola by prilis kratka lutealka? no zaaaahada 😀

lucecita
11. dec 2011

@purina12345 tak teda nech ti zajtra výsledky dopadnú dobre 😉 ja som si kúpila 5ks, tak neviem či to bude stačiť, aj keď najlepšie by bolo, keby som ich nepotrebovala 😀 a tá bolesť sa dneska nejako divne stupňuje..
@gelinka75 dala som si na to tampón namočený v alpe, tak to super chladí, neviem či je to dobré, ale ten repík idem skúsiť uvariť, ďakujem za radu 😉

purina12345
11. dec 2011

@nativanativa tak žiadne nové známky ničoho? tak musím povedať že si veľmi zaujímavý prípad
tak som zvedavá aká bude zajtra teplotka
tak som zvedavá či budem mať iba takýchto duchov alebo aj niečo iné, veľmi som zvedavá
@lenkahh ahoj, ovu môžeš vypočítať 12-16 dní opočítaním od očakávanej mrchy