Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@chorucka ahoj moja tak ja tu už tiež nechodim lebo vačšinou všetky su už tehuľky alebo maminky tak si dopisujeme inak, a ty sa mi maš ako?
t1na,ako tak citam,tak sme na tom velmi podobne 🙂
Ahojte 😀 som tu nova a tiez sa snazime s manzelikom uz treti mesiac a stale nic 😠 akurat buduci tyzden by mala zacat mrcha tak uvidime ci pride alebo zostane na devat mesiacov schovata 😅
Och ako pozeram že už tu nikoho nepoznam ... kde su tie časy ked nas tu bolo viac :D tie naše ľabdy že ? @kikaneu @nativanativa @nikasv29 @luciok @kandee1201 @fifitko25 @l_e_n_o_c_k_a @epsonka45 @kemonka @veonka @spula22 @galaxy @mata_ba @lucecita @gelinka75 ... chybajú mi tie časy
@vardzikova no vsetko po starom od lekara k lekarovi a do prace Mate peknu princeznu 😉 vela zdravicka zelam
@vardzikova moja, buď rada, že máš malú Sofinku a na naše ľabdy nemáš čas 😉
@chorucka oj takže ešte stale ste na tom rovnako? uff ... to už ako dlho ...?
@kikaneu 😉 ako jasné micka ale tie naše ľabdy celé dni to mi chýba niekedy 😀
sjuuzka dakujem 😉 uz sa nevieme dockat 😅
@vardzikova joooj moja, mne nie....ja niekedy tu som len z nudy 😒 ....aj teraz tak.....ale idem ohriať večeru a potom do sprchy 😉
@kikaneu och tak my sa doma nenudime vôbec, pred chvyľočkou sme Sofi okupkali a teraz neviem čo sa jej stalo ale spi to nam tak nikdy nespala vačšinou bola hore vždy do tej desiatej večera ale ona sa ešte určite zobudi a budeme hore do jednej rana 😝 😀
@vardzikova hneď by som s tebou menila.....
@kikaneu viem si predstaviť micka .. ale neboj aj na teba raz pride len musiš byť trpezliva, aj ked viem že sa mi to ľahko hovori ☹ treba hlavne na všetko myslieť pozitivne a nepripušťať si niečo negativne 😉
@kikaneu
@vardzikova baby co je to KET
@vardzikova snažím sa, no občas prídu smutné chvíle....ale zas bude dobre
@chorucka vkladanie zmrazených vajíčok.....prečo?
@kikaneu určite moja a teraz berieš nieake lieky alebo to nechavate všetko na prírodu?
@t1na presne tak aj ja🙂az potom,ako sme zacali som zacala citat vsetky tie clanky na nete a uvedomila som si,ze to take lahke nemusi byt. Kiez by to bolo tak, ze ak sa rozhodnes, ze chces babo, tak sa posnazite a je to 🙂 chce to ale trpezlivost a vediet spracovat tie sklamania,ked mrcha predsa len pride.No uvidime,ako to ja zoberiem🙂zatial som v pohode, ale viem,ze ked pride mrcha,tak ma to na chvilku zoberie 😒
@vardzikova mojka a Sofinku kojis?
@sjuuzka aj mna urcite, aj ked si to nepripustam velmi, urcite budem aspon trosku sklamana...na chvilku...ved to kym clovek necita tak si mysli ze to bude hned a urcite by bolo dobre na zaciatku necitat ze kto co ako sa dlho snazil a snazi...treba verit na zazraky 😉 ale vsetko pride v pravy cas
@chorucka už nie už som skončila nedobrovoľne stratila som mliečko 😢
@t1na presne tak🙂pride to vtedy,ked to ma prist🙂ja som po tych prvych clankoch ostala taka vystrasena🙂...vsetky tie clanky o mimomaternicovom tehu a spontannych potratoch v prvom trimestri.Ako keby to,ze mi test ukaze // este nic neznamenalo,opat musis cakat a verit,ze vsetko dobre dopadne🙂

@sjuuzka tak mna boli brucho ako pri mrche, dnes mala prist ale nedosla inak ziadne priznaky, este sa netesim uvidime zajtra ale verim ze nic nepride, drzim ti palce napis potom ako si dopadla