Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 a poriadne 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 tak zajtra skúšam o 106 🙂 a skúšala si už niekedy krčok maternice? vraj ked sú plodné dni tak je mäkky. ja som včera skúšala a z jednej strany sa zdal byť mäkky a z druhej tvrdý. Ktovie čo som nahmatala 🙂 🙂 🙂
čítam vás tu stále a vidím, že skúšate všetky možné spôsoby, aby sa zadarilo. Tak som si povedala, že musím aj ja skúsiť, aby sa pošťastilo, čo najskôr 🙂
@palculienka2011 a čo si bola chorá? lebo choroba tiež posúva ovu, ak sa ti posunie ovu posunie sa aj cyklus
a možno si mala double ovu 🙂 a vieš mi povedať keď mám také duchové testy či to je bežné alebo sa blíži?
@purina12345 ja som mala duchov na 10. a 12.den a na 14ty ciarka silnejsia ako testovacia, takze urcite sa ti objavi...a napr. nikinka mala len duchov a beztak mala ovulu, takze radsej supsahejsa do snazenia 😉
@lenkahh presne tak, pekne sa treba sledovať aby si zistila čo sa s tebou deje, a meriaš teplotku? tak s krčkom to neni také jednoduché, treba sa sledovať aspoň tri cykly aby si vedela na čom asi si ale počas ovu je hore a mäkky ako pera a je najviac otvorený v tomto období
@purina12345 chapem ze choroba posuva ovulu, vsetko by mi bolo jasne nebyt toho pozitivneho ovu testu uz na 14ty den...normalne lutujem, ze som si ho robila, lebo ja som sa aj podla neho riadila v ramci snazenia sa, ze sme totok na 14ty, 16ty den a potom uz ee a teraz je mozne, ze sme to presvihli 😠
@purina12345 baby vy tu o tom krcku stale a ja si ho neviem najst 😀 😀 😀 😀 😀 😀 bud mam kratke prsty alebo neviem ze je to ono alebo ho vobec nemam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@lucecita ahoj 🙂 zatiaľ sa nechránime zhruba také 3 mesiace. Ale vždy ked mi vyšli plodné dni mm nebol doma, ale na týždnovke, na ktorú chodí raz do mesiaca a vždy počas mojej ovu :/ aj teraz mám pravepodobne ovu, ale zajtra príde domov, tak budeme snažilkovať 🙂 ale trochu sa bojim potom sklamania, lebo celý život mám furt niejaké ženské problémy. napr. pred rokom som bola operovaná na cystu o ktorej som ani nevedela, kým mi nepraskla a rovno ma brali na operačku :/
@palculienka2011 tak drahý na mňa o pol jednej v noci vyhupol tak teraz bude pauza aby sa naštartovali kamošky a uvidím čo zajtra povie doki, veeeeľmi som zvedavá akosi necítim vaječníky a keď sa keksíkuje tak ťažšie sa určuje hlien, to som si neni istá či to niesú ešte nejaké pozostatky ale myslím že teraz mám vodový
@purina12345 no neviem co sa so mnou deje .... 😠 😠
@purina12345 vidím, že s tým krčkom to bude asi zložitejšie...... no nič, skúsim ho posledovať 🙂 teplotku nemeriam, lebo ako vás tu čítam, tak by sa mala meriať vždy v rovnakom čase, čo u mna nepôjde, lebo pracujem na 3 smeny... :( škoda, lebo by ma teplota veľmi zaujímala.
@palculienka2011 neboj, kamošky poškajú dva až štyri dni, tie sú trpezlivé a ak ste keksíkovali 16DC tak to lepšie ani nemohlo byť 😉
krčok najľahšie nahmatáš po mrche
@purina12345 no co sa tyka toho hlienu , ja som tiez dost neidentifikovatelna , lebo sexujeme skoro kazdy den , sice si skusam hmatat krcok , ale aj tak sa mi zda byt dost vysoko , mam aj prsty dost dlhe 😀 😀 , takze ten hlien je u mna pri krcu sem tam vodovejsi , vcera bol viac kremovy , lebo vcera nebol sex , za to dnes bol a opat mam pri krcu vodovejsi , je to normalne ?? 😕 😕
http://www.fertilityfriend.com/home/38a231 este som nedavala graf tak az teraz, zatial stupam 😀
@nativanativa no možno ho máš tak vysoko s toho postrkovania 😀 všetko je možné
ale čítala som že ak na 18 DPO teplota neklesne tehotenstvo je jasné aj bez tehotenského testu
tak uvidíme čo to bude, jedine kebyže si mala skôr označenú ovu ako v skutočnosti bola
no a este vam poviem, ze vcera mi naj kamoska povedala, ze je tehu...neplanovane, uplny sok, neviem, ako sa to stalo, zistim, ale co viem, tak brala HAK. velmi sa tesia, ja jej to zo srdca prajem, ale tak ma to zamrzelo, niekto este ani nechce a praaaaask a niekto robi vsetko mozne a beztak nic 😖 😖 😖
Pekny vecer prajem 😀 ja som z toho sledovania tiez magorko. Som 20 DC a testy som si robila od 14 DC a tiez som mala len duchov....len v 15 DC bola silnejsia ciarka potom mi to len slablo. kuk graf http://www.fertilityfriend.com/home/393359
myslite uz uz bola ovu alebo este nie?
@purina12345 hm , aj to je jedna z moznosti .....tiez tu baby nado mnou polemizovali dnes , ze podla mojho grafu mohla byt ovu aj na 19 - 20dc ... http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
takze ... este mam cas teoreticky , ale ona dooojde uvidis mickaaa 😉
@nativanativa ja z teba furt nemozem, ty si proste uuukaz 😀 😀 😀 som maxi zvedava, ako sa to nakoniec vyvrbi
@bubacik5 no podla mna mohla byt , uvidis ci ti teplota stupne zajtra a pozajtra
@bubacik5 ahoj, no ak 15dc bola ciarka, tak aj podla hlienu to vyzera, ze ovu 16. skor asi 17.ty den a aj teplota to naznacuje, zeee-odbornicky sa vyjadria
@palculienka2011 jaj ani mi nehovor , sak ja som zo seba uz na nervy , taku telenovelu ste tu este nemali co ?? bud mam cyklus 25 dnovy alebo nekonecny ... to je sila , si so mnou to telo robi co chce .... kuuurna 😝 😝
@nativanativa tak u teba je každý deň napínavý, už sa teším že akú budeš mať zajtra teplotku
@bubacik5 tak keby som podľa hlienu tak by mohla byť 19DC ovu, už by ti mohla len stúpať
@nativanativa môžeš si spievať od elanu 😀
@palculienka2011 bola len silnejsia o nieco nez ostatne...
@nativanativa jj odsledujem, dneska mi to nevyslo 😅
@purina12345 som velmi zvedava, ze kedy teda bola...a ci uz bude stupat ta teplota. a kolko preziju spermie? bo mam taky pocit, ze som ovu presvihla 😒

pri čítaní posledného príspevku som zistila že asi som veľmi zvedavá 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀