icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aknedz
11. dec 2011

@kikaneu bohuzial nie ☹ ucila som dva roky na gympli a studenti boli zo mna nadsení, strasne vela sa ich namotalo na biologiu aj chceli maturovat a potom prislo na nas dvoch mladych na skole -.skola nemala peniazky a vela ucitelov a malo ziakov , tak pustil riaditel prec tych ,co mali zatial zmluvy na urcito, hlavne ze 4 dochodkyne zostali!!! 🙄 😠 a este sme mali tak super predlzenu zmluvu - len na 11 mesiacov, takze mne konkretne chybalo len 26dni do odrobenych 2 rokov - tym padom ziaden narok na podporu....tak teraz robim v krcme ☹ ale uz koncim tento mesiac, lebo keby sa nam aj zadari, tak by som nechcela byt tehotna v krcme a navyse som sa tam aj akosi rozfajcila 😒 ....ale teraz od min,soboty som uz nemala ani jednu, ak sa nam to teda v piatok nahodou podarilo...a ak nie, tak dufam, ze uz mi to vydrzi 🙂

palculienka2011
11. dec 2011

@bubacik5 spermosky su odolne, tie aj 4dni, neboj nic 😉 a uz tu mame tehulu, ktora mala len duchov na ovu teste 🙂

purina12345
11. dec 2011

@bubacik5 hovorí sa dva až štyri dni, závisí od kvality hlienu a spermií

nativanativa
11. dec 2011

@purina12345 micka ty to budes vediet na 100% , v tom grafe je aj ze skin break out , ako to sledujem u niektorych bab co to maju poznacene , co to vlastne je ?? nedava mi to zmysel ... aj ked anglinu ovladam 😖

bubacik5
11. dec 2011

@palculienka2011 to dufam, bolo by fajn 🙂 a uz tu mame novu tehu?

bubacik5
11. dec 2011

@purina12345 no tak teda uvidim...treba len cakat a merat.

kikaneu
11. dec 2011

@aknedz aj ja učím biológiu 🙂 a ešte angličtinu, robím len teraz od septembra a tiež sú deti nadšené (na základnej) ale iba zastupujem učiteľku čo je na materskej, tak ktovie dokedy......och, dôchodcov v práci nemôžem ani cítiť.....strašne ma to štve, že s tým štát niečo nerobí..... 😠 tak držím prsty, nech už s fajčením začať ani nemôžeš 😉

bubacik5
11. dec 2011

Baby, jedna moja znama uz ma jedno a teraz caka druhe. mamina mi hovorila, ze vraj na prvy sup. ani verit sa mi nechcelo, ze im to ide stale tak lahko 😲 😲 😲 😲

purina12345
11. dec 2011

@nativanativa fakt neviem čo by to môhlo byť, rada by som ti poradila 😖

aknedz
11. dec 2011

@kikaneu Ďakujem 😉

aknedz
11. dec 2011

@kikaneu a nech sa ti darí v práci 🙂 ja by som tiez niekde sla, aj ked len na zástup, ved do tvojej materskej si ta tam uz mozno aj nechaju 😉 ci uz sa ma dotycna vratit?

palculienka2011
11. dec 2011

@bubacik5 nie, to len nikinku pouzivam ako vzor 😀 😀

fifitko25
11. dec 2011

@palculienka2011 to tak býva, čím väčšmi sa upnes na to, že chceš dieťa, tak tým menej sa to dari... Niekomu Stačí len raz skočiť a je to tam...

kikaneu
11. dec 2011

@aknedz tak ona by aj zostala doma, len jej manžel si tiež nejak nevie nájsť prácu a vravela, že keď nenájde, tak od septembra ide naspäť.....tiež je to také čudné, škola nemá kvalifikovanú angličtinárku (teraz má), ale tá pani čo je na materskej nemá AJ vyštudovanú, lenže riaditeľ zas nemá peniaze, aby ju prepustil a dal jej odstupné, takže ja kvalifikovaná pôjdem a ona sa vráti....čistý blud, no čo ti poviem
a Ďakujem 🙂

aknedz
11. dec 2011

@kikaneu boze, no, toto je na tom najhorsie.....tiez veru nepochopitelna situacia! ale co narobime, vsetko je to kvoli peniazom....

kikaneu
11. dec 2011

@aknedz no a ešte známosti veľa zavážia....a nech, možno si nájdem aj lepšie miesto ako toto 🙂 hoci, najradšej by som šla na materskú 🙂

aknedz
11. dec 2011

@kikaneu Tak prajem oboje ale to druhé viac 😉

kikaneu
11. dec 2011

@aknedz vďaka, aj ja si prajem to druhé viac 🙂

l_e_n_o_c_k_a
11. dec 2011

ahojte... ja mam dnes akysi blbý den, s kazdym doma sa so pohadala potom udobrila, potom zas pohadala... som zrela asi na psychiatriu 😖 zajtra zasa na gyndu, aj to mi uz ide na nervy, kazdy druhy den som tam 🤐

eri28
11. dec 2011

caute baby ja som na vianoce v holansku a tak ma napadlo, ze ta moja cervena navsteva je jedina, ktora ma navstivy cez a vianoce, tak ma nic ine nezostane, len jej povedat, vitaj 😀 😀 😀 😀 😀 😀

palculienka2011
11. dec 2011

@eri28 esteze ta humor neopusta 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 no co, budete pekne v trojici slavit

radusiq
11. dec 2011

ahojte, ak mozem pridala by som sa...zacali sme sa snazit, tak som presedlala z mojejsvadby a modrejstrechy sem, a teda vidim ze mam co dobiehat, v polovici tem ani neviem o co ide 🙂 tak studujem 😎

kikaneu
11. dec 2011

@radusiq vitaj 🙂 dostaneš sa do toho rýchlo 🙂 neboj, keby niečo pýtaj sa, rady ti tu pomôžeme 🙂

delideli
11. dec 2011

@lucecita : ja dufam,ze nepridas 🙂

fifitko25
11. dec 2011

@radusiq vitaj a cit sa ako doma 😀

lucecita
11. dec 2011

@radusiq ahojky a vítame ťa medzi nami, a pomôcť ti pomôžeme, ale pri snažilkovaní to nebude, to len ty a manžel si musíte pomáhať 😀 😀 😀 😀 my sme tu len na tú teóriu, prax je len a len na vás 😀 😀 😀 však @kikaneu?

lucecita
11. dec 2011

@delideli bolesti v brušku ale naznačujú dačo iné 🙂

delideli
11. dec 2011

@lucecita : mozno to budu ine bolesti 🙂
@radusiq : tiez pekne vitam a drzim palce v snazeni 🙂

kikaneu
11. dec 2011

@lucecita tak, tak 🙂 presne si to vystihla 🙂 a s tými bolesťami v brušku ani nesranduj.....veď to tu tak sľubne vyzeralo....a teraz toto červené pole? to čo má byť?

lucecita
11. dec 2011

@delideli @kikaneu no tak ja sa asik pripojím k tej armáde ☹ a aj prsia mám naliate, aj keď ľavé bolí inak 😠 ale na druhej strane, nejaké divné pocity mám z bruška, sobotu akési šteklenie, dneska ako dačo zaseknuté 😀 😀