Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa mojka a ty kde si, to už sem fakt nechodíš? ja tu riadna nuda. a čo nového??? my sa snažíme, ovulka ešte nebola, tak čakám emoticon na budúci víkend a čo doky povie
@misha1986 ved ja neriesim, viem ze to bol mikropotrat, len ma zaujima, ze ci sa niektora z vas s nim netretla, a ako potom vyzeral jej cyklus 🙂 tak drzim palce, snad sa nam to vsetkym zadari na vianoce🙂 to by bol pekny darcek 🙂
@mirkamirkaa joj moja, mne došla dones... ☹ Ale aj som si už konečne vydýchla.. no nič, potom pokračovanie! ;)
@lienka19881 ahoj, ja som sa s tym stretla, cyklus mi to vobec nenarusilo a o dva mesiace neskor som znova otehotnela a zatial je vsetko v poriadku 🙂 je to dobry znak toho , ze spermia dosla az k vajicku, len asi nebol vhodny cas a prostriedie, ale neboj ochvilu si znova tehotna 🙂)
@matasin dakujem za info, najskor som bola z toho dost nestatna, ale tak teraz to beriem tak ze aspon viem ze nie je u nas ziaden problem, ze otehotniet mozem, len to chce asi ten spravny cas 🙂 a bala som sa ze ci mi to nejako nerozhodi cyklus, ale tak snad teda nie 🙂 inak gratulujem k tehu 🙂 v kolkom si uz mesiaci?
@misha1986 Ahoj moja chodim chodim len som nemala cas
@katka_mis moja ja už mam 2 den a strasne ma boli brucho a nemam silnu Ms
ahojte, aj ja patrím medzi snažilky. snažíme sa už 4 roky.. manžel má veľmo zlý spg a ja nepravid. menzes. inak vraj ok. čaká nás IVF, chodíme do gyn fivu a žiadosť od poisťovne máme schválenú. teraz sa už len rozhodnúť kedy je ten správny čas, asi to bude január. mám z toho veľké obavy.držte palčeky
@lienka19881 dakujem , som v 25 tyzdni 🙂 tak verim, ze to dotiahnem do uspesneho konca, drzim palce aby si cim skor bola tehotna 🙂
@matasin dakujem a prajem uspesne dokoncenie tehu a potom veeeela radosti z maleho drobca 🙂
@nezabudka8 ja som na nerpravidelny menzes pila alchemilju a pomohlo teraz mi chodia na cas ako hodinky. Skus odporucam. My sa snazime rok a pol
@nezabudka8 drzime silno paste....nech to vyjde hned naraz.....po takom dlhom cakani.
@katka2309 ďakujem veľmi, mám taký silný pocit, že to bude na prvý šup 🙂
@mirkamirkaa mojka a čo nového??? na mna niečo lezie-škriabe ma hrdlo ☹ ale nejdem žiadne lieky brať, dnes kúpim ovu testy a skúsim ich začať od dnes robiť 😉
ahojte. hlasim 3 DC. zaciname druhe kolo, uvidime ci uspesne 🙂 nakoniec si ma nasla choroba, tak si aj hovorim dobre ze to nevyslo. vyliecim sa kym mi skonci MS a pracujeme dalej
@moonica ahoj 🙂 na 24 ovu bola na 13ty DC :( Ale dostanem urcite citim uz zajtra dostanem ak nie uz dnes :( volajako to na mna dolahlo dnes, smutny som :,-(
@misha1986 Ahoj moja ja nic nove vsetko po starom, este mam MS tak cakam kedy konečne už odide
@mirkamirkaa a potom šup do ďalšieho kola 😉 ked máš mrchu tak neskoro, tak ouvulku by si mala mať tiež ažž neskôr. ja ešte zatial necitím ovulku-som 11DC- čakám že bude cez víkend 😀

Potrebujem to kvoli tomu,či má význam ísť k lekárovi,lebo by som potrebovala taký papier...