Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@sunshine5 no dnes by som dala ruku do ohna za to ze sa nepodarilo ale ajtak musim cakat nic ine mi neostava 🙂
@moonica jak teraz si pamatam ked Dr na mna kukla zdesene, ze .. vy beriete antikoncepciu?.. ja ze EE.. tak si vydychla a vravi.. a mate daleko domov? bo akurat vam cestuje vajko... Jasne ze som mala daleko domov a este dalej k muzovi 😀 ... no a teraz mi nikto taku skvelu info nepoda :(....
@moonica moja keginkateraz caka druhe, prve mala dievcatko a sa nevedela dojest skadkeho a teraz uz ma potvrdene ze bude druhe chlapec a zo zaciatku vobec nemala chut na sladke a ja som jej uz vtedy vravela ze bude chlapcek 🙂 teraz tak normalne sem tam ma chut ale neda sa to zdaleka porovnats tym ked cakala makicku
Babyyyy,nerobte si srandu 😀
@tanickaskorokubikova moja netrap sa aj na nas rad pride
@mistisa ahoj mojka teba najst to je umenie 😒 Ako sa mas? co nove? Koceny ste sa rozprchli Vas musim hladat ked chcem nieco nove vediet Inak ja som dnes 7dc uzivam clost. dnes na sone ze na pravon nic moc na lavom az 3 foliky 10 14 a 15mm a sliznica 3,5 Dufam ze daco sa ujme aj mne aj tebe a vsetkim co chcu mimi
@mirkamirkaa ja vieem uz aby to bolo
ahojte, pripájam sa k debate, skúšame prvý mesiac ale myslím si že tento mesiac to nevyšlo - mám taký pocit. Dievčatá držím nám všetkým palce tým ktoré sa snažíme. Ja teda zatiaľ len jeden mesiac ale mala som pár problémov tak dúfam že to nebude až také že by mi to bránilo otehotnieť. Uvidíme čo prinesie ďalšie kolo 🙂
@rica1 vitaj medzi nami 😎
A ide sa do dalsieho kola ☹
ahojte 😀 mam taku hlupu otazki, po akom case sa z krvi na test HCG zisti ze ste tehotna? hned? dakujem
@tanickaskorokubikova zlata ja si myslim to iste 🙂 aj ty si zasluzis babatko, neboj za chvilu budes mat 2// aj ty.... ♥♡
@kejkej až po implantácii oplodneného vajka na sliznici maternice, t. j. 5 - 11 dní po ovulácii 😉
krv ti ale žiadny lekár tak skoro na hCG nevezme, jedine ak by si mala niekoho známeho.
najprv by si mala mať pozitívny domáci tehu test, až potom ísť na krv 🙂
no a doma robený test ti ukáže väčšinou až 10DPO - 12DPO a neskôr (ak máš citlivosť 10).
Kočky,trošku indiskrétna otázka,ale...hmmm...ako to povedať.... 😅 Ako to riešite po milovaní,teda po sexe,keď to z vás tečie?...ehm...resp.myslíte si,že je to zlé,keď si hne´d po sexe dávam tampón?Totižto neznášam ten pocit keď to zo mńa tećie....

@sarin
Idem na to 😀