icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

aknedz
12. dec 2011

@fifitko25 aha. tak to máš také istejšie, ja teraz nemám z čoho počítať, keďže posledná mrcha bola 9.novembra 😀 ale ak teda 14 dní (ako som si aj myslela len som nevedela to rozpätie) tak ešte pár dní musím počkať, testovať sa mi nechce aby som nebola sklamaná aj keď ten test na mňa kuká každé ráno z poličky 🙂 ešte by nemusel dobre ukázať...tak ho tam nechávam 😠

vardzikova
12. dec 2011

@nikinka1111 jaaaj a neskušala si volať dokymu že či je to v poriadku ? 😲

vardzikova
12. dec 2011

@momamo no tak to pevne verím moja 😀 😀 😀 tešim sa ked sa budem aj ja vytešovať z // ale ešte nieje nič stratené zatiaľ kym mrcha neprišla- nadej ostava 🙂 😉 😀

nikinka1111
12. dec 2011

@vardzikova čiarka na tehu teste nádherne zosilnela. nevydržala som utekala som do lekárne a kúpila tehu test 🙂 a krásne silná // takže by to malo by´t ok keď čiarka solnie

delideli
12. dec 2011

@nativanativa : 😠 😠 😠 mrcha otravna..

vardzikova
12. dec 2011

@azzura musime moja myslieť pozitivne, nepride a basta budeme ju hipnotizovať aby nechodila 😀

nativanativa
12. dec 2011

@delideli
@vardzikova cervenaaaaaaaaaaaaaaaaaaam sa babyyyy , je to tuuuu olalaaaaaaaaaaa 😝 😝

delideli
12. dec 2011

@nativanativa : tento mesiac sa v tom cervena dajako vyziva..bud na seba necha riadne cakat,alebo ako napr. u mna sa skoro 3 dni vo velkom hlasi a nic a az potom sa dostavi, svinucha jedna zakerna.. 😠 uz aby sme jej to baby riadne natreli 🙂

vardzikova
12. dec 2011

@nativanativa mooooja ty si ale aj poriadna srandistka 😀

vardzikova
12. dec 2011

Tak babiky moje, volala som teraz dokymu o vysledky ohľadom toho hormonalneho profilu a mam všetko v poriadkuuu ... yes yes yes 😀 😀 manželik sa poteši

vardzikova
12. dec 2011

@nikinka1111 aha tak chvala bohu je to v poriadku lebo ja by som sa riadne vystresovala 😒

nikinka1111
12. dec 2011

@vardzikova asi tie zmeny v maternici spôsobujú to pnutie 🙂 a k dokymu idem budúci týždeň, tak dúfam, že už aj ja niečo uvidím 🙂

aknedz
12. dec 2011

Dievcata, uz som to tu pisala sice vcera ale ak sa chcete trochu odreagovat a zasmiat, pozrite si dnes Sudnu sien, budem tam sa "rozvadzat"... 😀

fifitko25
12. dec 2011

aknedz: jej, ty si herečka? 😉

aknedz
12. dec 2011

@fifitko25 😀 nie aj ano...v Sudnej som bola teraz tretí raz a inak hrám v ochotníckom divadle v našom meste 😉

fifitko25
12. dec 2011

aknedz: šikulka 😎 isto sa pozriem 😀

nativanativa
12. dec 2011

@vardzikova
@delideli nevadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii , tak urciteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀 😀 😀

vardzikova
12. dec 2011

@nikinka1111 mysliš že už bude niečo vidieť? 😀

vardzikova
12. dec 2011

@nativanativa tak ja začinam mať bolesti v podbrušku žeby to už na mna liezlo 😠 😠 😠

nikinka1111
12. dec 2011

@vardzikova no veď minulú stredu bolo vidieť gestačný vak, - len ja som bola nejaká slepá 😀 😀 😀

carie32
12. dec 2011

@aknedz super! tak to si dnes určite pozriem 😉
@purina12345 ahoj moja kde máme další testík? už to prichádza?

azzura
12. dec 2011

@vardzikova jasne, musime pozitivne mysliet. Bola som u lekara, lebo uz 2 mesiace kaslem a furt nechcem prestat

vardzikova
12. dec 2011

@nikinka1111 😀 😀 a to si už v ktorom TT? 😀

vardzikova
12. dec 2011

@azzura a ja som sa dnes konečne dozvedela od dokyho že moj ovu cyklus je v poriadku lebo robili mi hormonalny profil - takže sa vytešujem

aknedz
12. dec 2011

@carie32 len sa mi potom velmi nesmej 😀 ale to sa asi nebude dat, lebo ja uz sa teraz v uputavkach na sebe bavim 😎

nikinka1111
12. dec 2011

@vardzikova 5tt 🙂

azzura
12. dec 2011

@carie32 ja ocikavam testy ked zacnem pocitovat vaječniky, lebo viem ze sa blizi ovu. Ale ovu testy nie kazdemu ukazuju tak ukazkovo. Napr, mojej kamoske ukazovali len ducha, ale ona sa spoliehala viac na meranie teploty.

carie32
12. dec 2011

@aknedz nie neboj nebudem, sľubujem 😉 a ty už si bola tri krát? a to si sa tiež "rozvádzala"?? 🙂

aknedz
12. dec 2011

@carie32 nie nie, doposiaľ som bola len svedok, až teraz mám "premiéru" 😀

azzura
12. dec 2011

@aknedz hmm, netusim......po vysadeni antikoncepcii treba mat trpaezlivost aby sa cyklus umudril