icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sarin
30. nov 2012

@misha1986 no taky soplikovy ciri ako voda na vzduchu je taky hutnejsi ale vo vnutri ako bielko bielkovite, len mi nesedi s ovu testami... ale tak hadam vecerny ovu test uz cosi ukaze ☹

mirkamirkaa
30. nov 2012

@sarin aha tak my sme sa dohodli že tentorok v septembri tak to skusame 😉

mirkamirkaa
30. nov 2012

@misha1986 asi moja aspon,že si to nemylim len j a

mirkamirkaa
30. nov 2012

@dasiacik toto je presne to,že neviem ako to bude ked bude pri nas babo stale s nami o peniaze sa nebojim v tom smere je to ok

dasiacik
30. nov 2012

@mirkamirkaa
Tak to je potom ok 🙂 Skor by bolo zle keby nad tym
nerozmyslas.Si zodpovedna mlada zena a prave
preto nad vsetkym rozmyslas.Babätko sa moze len
tesit,ze bude mat takych rozumnych a zodpovednych
rodicov!Drzim palceky!

mirkamirkaa
30. nov 2012

@dasiacik dakujem ve,lmi pekne aj tebe držím palčeky

misha1986
30. nov 2012

@sarin tak to máš dobrý akurát je to ten plodný to býva asi skor ako je ovu...... ozaj a pred tým čírym si mala nejaký??? či len sucho

sarin
30. nov 2012

tak nejak vlhko ale nic extremne... take ako ked sa osprchujes a neutres... take nesmyklave 😅

sarin
30. nov 2012

@misha1986 ale aj ovu testy ukazuju ovu dva dni pred ovu.. takze by to malo cca sa stretavat 🙄

rica1
30. nov 2012

@sarin a ktorý teda si keď ovu testy máš biele?

misha1986
30. nov 2012

@sarin no ukazujú, ale ked je ovu musí byť tá čiarka rovnako silná a aj silnejšia

sarin
30. nov 2012

@misha1986 ked ti vide rovnako silna alebo silnejsia ovu nastava do 48 hod... to znamena ze ked tam mam belmo jak v oku tak najblizsich 48 hod nebude a hlien sa straca ☹

sarin
30. nov 2012

@rica1 11dc som

rica1
30. nov 2012

@sarin mne ukázal ovulačný test čiarky až od 14DC slabučké a až 17DC silnejšiu, skús ešte počkať ale to už sme to my robili aktívnejšie to snaženie

misha1986
30. nov 2012

baby našla som dobrý článok o tom hliene prečítajte si http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

sarin
30. nov 2012

@rica1 vsak ja sa momentalne na tieto poznatky neviazem.... snazime sa furt 😀

misha1986
30. nov 2012

@sarin presne treba sa snažiť furt, ja už mám z toho guláš čo všetko čítam, ale tak myslím že ten hlien má niečo do seba aj ked je to ťažko zistiť 😝

rica1
30. nov 2012

@misha1986 ja zas potrebujem mať na to chuť a to je u mňa tak raz dva krát max za týždeň tak to praktikujeme takto a keď sú tie teoretické plodné dni tak častejšie, lebo zas keby som to mala robiť obdeň celý mesiac to by ma asi nebavilo ja neviem.

misha1986
30. nov 2012

@rica1 no mne by nevadilo keby obdeň 😀 ja potrebujem vedieť kedy mám ten hlien a ovulku 😝

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@mirkamirkaa aj my uz dnes konecne mozeme... drahy uz kolo mna tancuje tance parenia 😀 😀 😀

sarin
30. nov 2012

@rica1 no my po 10 rokov manzelstva sme sa uz moc k sebe netulili.. tak dva krat za mesiac.. 😀 ale teraaaaaz jak keby nas nieco nakoplo a aj sa mi chce viac,...

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@erika7689 nieje to az take strasne lebo ja mam vzdy len prvy den take ze silnejsie a boli brusko a zvysne tri dni vacsinou ani neviem ze mam 🙂 a je pravda ze cim viac citam na nete tym viac rozporuplne infosky sa dozvedam 🙂 ale tak ten mesiac dame pauzicku a potom od noveho roka zacneme zase a ty ako? co nove, Ms kedy ma dojst?

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@sarin ahoj prepac ze sa montujem do debaty ale ovu by mala byt az prvy suchy den 😉 cca dva dni po tlaku vo vajecniku 🙂

sarin
30. nov 2012

@tanickaskorokubikova sa kludne montuj to ja viem 😀 len ja neviem ci uz sucho nemam .... 😖 ... a tlak vo vajecnikoch? sak to kde je? xD

misha1986
30. nov 2012

@tanickaskorokubikova ovuje ked je sucho???? a po tlaku vo vaječníkoch-no vravím, že mám z toho guláš 😲

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@sarin tak skus cipok maternice, pri ovu by mal byt otvoreny na koncek malicka a makky ako pera 🙂

tanickaskorokubikova
30. nov 2012

@misha1986 no ovu by mala nastat prvy suchy den 😉

misha1986
30. nov 2012

@tanickaskorokubikova a pred ovu????má byť ten natahovací hlien???

mirkamirkaa
30. nov 2012

@tanickaskorokubikova a u nas zas ja som tancovala tanec parenia už som bola nedockava a to sa mi často nestava 😀

sarin
30. nov 2012

@tanickaskorokubikova nedocahnem si krcek ... 😖 alebo proste neviem kde ho mam hladat... "dno" nedociahnem :-/