Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@rica1 nesmieš tlačiť, praveže by si mala mať orgazmus naraz s mm lebo pi orgazme ti krcok robí take stahy a funguje ako pumpička, natahuje ich dnu..
Ako ovulačný test funguje
Ovulačný test funguje na báze zisťovania LH hormónu (luteinizačný hormón) v moči.
Niekoľko dní pred ovuláciou začne hypofýza (podvesok mozgový) tento hormón produkovať vo zvýšenej miere. LH hormón pôsobí ako spúšťací mechanizmus na prasknutie zrelého folikulu vo vaječníku. Z prasknutého folikulu sa uvoľní vajíčko, ktoré sa presunie z vaječníka do vajcovodu, kde čaká na oplodnenie.
K nárastu hladiny LH hormónu v krvi a následne v moči dochádza postupne a 24-48 hodín pred ovuláciou dosiahne hladina LH hormónu svoj vrchol. Práve táto výrazne zvýšená hladina LH hormónu spustí ovuláciu, t.j. proces uvoľnenia vajíčka z vaječníka.
Ak je teda ovulačný test pozitívny (spravidla sa na ňom objavia dve rovnako zreteľné farebné čiarky), dôjde k ovulácii v rozmedzí 24-48 hodín po uskutočnení testu. Takto zároveň určíte najplodnejšie dni svojho cyklu – sú to práve dva nasledujúce dni po uskutočnení testu, ktoré sú najvhodnejším obdobím pre pohlavný styk, ak si želáte otehotnieť.
Ovulačný test Vám pomôže maximalizovať Vaše šance na otehotnenie, pretože práve načasovanie pohlavného styku je najdôležitejším faktorom, ak sa snažíte otehotnieť
@tanickaskorokubikova kočky idem už z práce, prajem pekný víkend, a hej orgazmus mávame dokonca skoro vždy naraz, ale trvalo mi to dlho kým som sa to takto naučila že naraz spolu a vlastne môj manžel je prvý ským som to takto zažila
@rica1 aj tebe pekný víkend, inak ako dlho sa snažíte?
@tanickaskorokubikova prvý mesiac čo to nevyšlo teraz bude iba druhé kolo 🙂 ale ako ja som si myslela že to víde hned 🙂
@rica1 ja tiez, ja uz dva dni po prvom snažení som bola presvečená že som tehotná 😀 😀 😀 😀 a teraz je už štvrtý mesiac čo sa snažíme... 🙂
@misha1986 nam sa zadarilo na druhý ale nakoniec z toho nic nebolo, tak dufam že štvrtý bude víťazný
@tanickaskorokubikova áno viem moja pamätám si to vtedy somakurát začala sem chodiť..... neboj už vám to vyjde, verím tomu
@misha1986 Ahoj moja dneska som mala fofri vybavovacky pošta, banka a nakup lebo ideme na chatu dnes na zemplínsku siravu a v nedelu sa vrátime tak pripravy vies
@tanickaskorokubikova moja akurat som docitala co ste si pisali dneska, tak ked s teba nevysli tak možno su tam kde maju byt spermosky myslim,ani zo mna niekedy nevyjdu až na druhy den, nebola som tu cely den lebo som bola na poste,v banke v obchodoch lebo ideme na chatu sa odreagovat trochu na cely vikend sa tesim
@tanickaskorokubikova
Zo mňa to vychádza ešte celý druhý deň 😀 Humus 🙄
@mirkamirkaa ahoj aj my ideme zajtra na chatu tiez trosku zrelagovat, tak si oddychnime nech mozme v pokoji snazilkovat dalej
@tanickaskorokubikova tento raz to vyjde, ja to viem !!
@tanickaskorokubikova aky nazor zlaticko? 🙂
@mirkamirkaa moja tak šup na chate na to, tam sa to podarí 😀 juj ako vám je dobre ale má byť riadna kosa brrrrrrr, my zajtra zabíjame
@t1na a kam idete? My sme chceli ist do tatier ze aj polyzovat ale nebolo volne ubytko tak ideme na Zemplinsku siravu
@misha1986 bodaj by si mala pravdu,ze sa podari ale ja tomu neverim nemozem mat tolko stastia ze budem tehu na vianoce cosi to sa v mojom pripadew vobec nemoze stat,tak snad po novom roku 😀 ma byt kosa ale my ideme do takej prerobenej chaty do novej luxusnej sa tam topi s drevom aj s plynom tak sa tesim veeeeelmi budem na vas kocky mysliet ked si dam prvy poharik cmuk vam
@misha1986 moja snaz sa cely vikend budem na teba mysliet nech sa to podari pa moja
@mirkamirkaa moja prečo si to myslíš, žeby sa nemohlo podariť, práveže sa podarí budeš uvolnená a tááááááák, inak kolký den cyklu si dneska??? 17, však???? nooooooooooooooooooooo tak na 100% sa podarí, ja už mám po ovulke tak sa už nedá ale ideme to dneska ešte poistiť, aj ked mi je všelijako dnes- brucho a kríže mabolia ako pred mrchanou 😝 😝 😝 mojka daj si poharik na nás nech nám to už všetkým tento mesac vyjde!!!! ja myslím na teba, nech sa podarí , čakám na infošky po víkendíku 😀 😎
@moonica čo som písala že spermošky nevyjdu hned von ale až na druhý deň 😲
@mirkamirkaa no jak vám fajne, oddýchneš a podarí sa 😉 , ja som bola teraz s kamoškou na vianočných trhoch, super bolo 😀
@misha1986 no tak dúfam že teraz výjde, teraz je vlastne ob cyklus takže by mohlo 😉
@tanickaskorokubikova Tak to je fajn nie ? To znamena, ze krcok bol otvoreny a spermosky sa dostali kam mali ;) Vzdy cez ovu spermosky vytecu neskor , neviem ci az na druhy den, mozno tak dlho cakali vo vajickvodoch na vajicko 😉
@moonica no tak dufam, akurat som sa bavila so svokrou a ona mi povedala že po snažilkovaní nemám vstávať že mam ležať do rána, lebo ja furt hned ciga, sprcha a ona mi povedala že o mojho muža sa snažili šesť mesiacov a ona tiež furt po snaženi ciga 😀 😀 😀 a sa bavili s kamoskou o tom že už šesť mesiacov nič tak jej kamoška povedala že ma ostať ležať do rana a v ten večer otehotnela 😀 a ani nemala plodne dni 😀 😀 takže zbieram rady z každej strany už aby sa podarilo 😀 😀 zachvilu budem jak mudra knižka 😀

@rica1 ona ich má za kus po 0,4 zajeden kus..........to by ti stihli prísť 😉 no ja už som z toho jelen, dnes som cítila bolesť ráno a teraz cítim hlienik a ovu test pozitívny na 19DC