Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@bambulqa89 ahoj, bola si na vysetreniach ked je vsetko ok? Vsetko OK urcite nieje pokial raz MS mas, raz nie... v prvom rade treba upravit cyklus.. Ked nepride MS nemusis mat ovulaciu, tym padom nemozes otehotniet... Lekar nato predpisuje lieky... Ja osobne nemam skusenost lebi nemam s tym problem ale tu je viacero bab urcite ti poradia... pozri si pripravky ako gynex kvapky, maca, alchemilkovy caj, fytosoja.. daj vyhladat tu vo forach.. a hlavne ak tak dlho tak uz to mal aj gynelolog riesit.. po roku sa to uz riesi. Partner bol na spermiograme?
ano manzelove spermie su v poriadku aj sa hybu no mne gynekologicka povedala ze je vsetko ok aj na ultrazvuku o meskani menzesu som jej povedala ale povedalal mi len tolko ze to moze byt len stresom v praci..pritom ja stresovana niesom mame kopu srandy..mala by som pit caj? alebo no uz fakt neviem som zufala
@moonica ale šak mňa nemože z toho ešte bolieť 😀 😀 a "zlata brána" ešte furt otvorena 😀 😀 ale hlienik taký husťejší
@tanickaskorokubikova
Ty mas,preboha,kolko dni ten hlienik? 😀 Ja tak jeden
den a konec.
@bambulqa89 no to nieje dobre... nemoze ti toto gynekolog povedat ked sa 2,5 roka snazite o babo a nic... mala by sa ti podla mna snazit upravit cyklus.. hlien si sledujes? Neviem ako sa vyznas do toho ale tu naozaj na konikovi vsetko najdes..existuju ovulacne testy, meranie bazalnej teploty.. vies kedy mas ovulaciu?
@dasiacik utorok podla mna 🙂 ked prestane boliet vajicko je uvolnene. :(
@tanickaskorokubikova hustejsi a uz biely? Ten uz cez zlatu branu nepusti dnu nikoho :D
Vsetko sledujem no budem musiet zajst ku gynekologicke ze kde je chyba my sme to nechavali na nahodu doteraz. a ja neviem no je mi to trapne neviem si vypocitat plodne dni je mi blbo citim sa hnusne som zena chce sa mi plakat
je na tom trapne? Kazda sme sa to museli naucit.. neplakaaaaj.. a niekedy su vypocty nanic !! Musis sledovat telo.. len ak mas problem s menstruaciou, nemas mozno ako odsledovat... existuju ovulacne testy ktore ocikas ako tehotensky a ukazu ti ci si blizko ovu .. citaj si od zaciatku tuto temu napr https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ovulacne-testy-pre-skusene-i-neskusene-2/
Potom si precitaj toto :
@bambulqa89http://tehotenstvo.rodinka.sk/planujeme-dieta/pocatie/plodne-obdobie-cervikalny-hlien/
Ked budes mat hlien alebo vytok taky priesvitny ako vajecny bielok vtedy trwba sexikivat vtedy ai plodna.. je to podobne ako hlien ked sme my zeny vzrusene. Podla mna rovnaky. Len tento mas aj ked nie si ;) ked sa citis vlhko a ides cikat a najdes si to na papiery napr.
Mavas aj po sebe mesiace kedy nemas menstruaciu?
@moonica nieje uplne biely, taký naťahovací ale už je hustejší, a nevychádza von len ked som si kontrolovala krčok tak dnu bol a ostal nalepený na prste, a krčok otvorený...už som vol z toho, a budem chorá lebo hrdlo už cítim riadne...neviem či mám ešte dneska muža znásilňovať, či už sa neoplatí 😀
@dasiacik ja skoro stále 😀
@tanickaskorokubikova sak znasilni ! 🙂 len za ucelom oplodnenia uz nemusis 😀
@moonica nakonietc sa nam nechcelo ani mne ani jemu a mala som pocit ze uz netreba 😀 😀
@tanickaskorokubikova
Co nespis? 😀
@tanickaskorokubikova
Zajtra mame fotoooo 😀 Tesis sa? 😀
@mirkamirkaa ahoj mmojka no ja neviem ja som už jelen z tej ovu kedy bola, ale tak snažili sme sa približne vtedy ked bola, tak len čakať............. tento cyklus bude asi dlhší ☹ a to čakanie no hroza!!!!!!!!!! a ty čo nového
Vsak Tvoju,Mooon 😀
@mirkamirkaa dakujem velmi pekne, potisku sa radujem, urcite nas bude tento mesiac viac 🙂
@misha1986 Ja si myslim,že urcite tento mesiac to nevyjde bola som totiz opita vpiatok aj v sobotu takže asi nic z toho
@mirkamirkaa moja prečo by to nevyšlo????možno si ovu ešte nemala a budeš ju mať neskor ako ja...........ja mám tento mesiac taký istý pocit
baby som 6DPO a zacina mi zase harasit ako minuly mesiac... a to som si myslela ze to uz mam za sebou 😀.. neviem ako este tych 5-6 dni vydrzim :D

Ahojte babenky my sa snazime uz ked sme zacali spolu chodit takze to znamena ze aj s manzelstvom sa snazime uz 2,5 roka a stale nic obaja sme v poriadku neviete poradit ako na to? menzes mam nepravidelny je to nieco strasne raz to pride raz nie aj po menzese mam take strasne naliate prsia bolesti v podbrusku stale beham na wcko ja neviem co uz robit vsetci maju male babo len ja sa musim falosne tesit a v duchu si mysliet nieco ine..pomozte mi prosim kazda rada dobraa