Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica isla kupit babytest 😀
@mirkamirkaa
@tanickaskorokubikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 dám, len momentálne nemám doma kábel od mobilu, takže to nemám ako stiahnúť 😉
@tanickaskorokubikova mojka ak smiem poradiť (aj mne to poradili baby z MK pri snažilkovaní) ono není dobré sa snažiť každý deň....už keď, tak každý druhý....lebo ak to praktizujete každý deň tak sa nestihnú vytvárať životaschopné spermie 😉 my sme pri prvom snažilkovaní "pracovali" každý deň....až po tejto "rade od tehuliek" , nám to vyšlo 😉
@lenn1101 aj ja som si myslela, ale mne dnes lekarka radila, ze kludne aj kazdy den, ale nie viackrat za den. a ze idealne do ovu vobec, aj ked to by sme nevydrzali 😝
@lenn1101 ja viem my sme sa snazili obden doteraz a sa nepodarilo 🙂 ale neboj striedam to ze raz vecer a raz rano aby bol rozdiel aspon 36 hodin 🙂
my sme to pri prvom tehu praktizovali deň pred ovu, počas ovu, a deň po.....a nevychádzalo to 4 mesiace...až keď sme to skúšali každý druhý deň, tak to vyšlo na prvý šup 😀 😀 😀 toť moja skúsenosť 😉
@tanickaskorokubikova v poho....ja len som chcela poradiť 😉 ......aby si už bola medzi nami 😀 😀
@tanickaskorokubikova Ty uz budes taky odbornik 😀 Aj ja sa uz citim taka odbornicka 😀 😀
zatial to asi nechavam na to, ako sa nam bude chciet, co je zhruba kazdy - kazdy druhy den ;)
@lenn1101
@katarinche
@tanickaskorokubikova Aj ja som kdesi v telke videla hovoril to gyn. doktor,že muž, ktorý ma sex každý den ale viac rokov nie iba mesiac alebo ja neviem kolko tak že jeho spermie sa stihaju vytvárat a su normálne životaschopne a videla som to v črepinach* tam to hovoril doktor, že vobec neni pravda,že muž ktory ma sex kazdy den ale dlhe obdobie tak , že jeho spermie su zle,alebo neživotaschopne.Tak neviem comu verit
@katarinche držím palce 😉
@mirkamirkaa ja som napísala iba svoju skúsenosť ..... nám sa nedarilo 4 mesiace a keď sme to praktizovali každý 2 deň, tak to vyšlo hneď.....100 ľudí 100 názorov.... 😉
každopádne držím palce aby Vám to čoskoro vyšlo 🙂
uvidime dalsi mesiac. MS sice este nedorazila, ale dnes mi gyn. povedala, ze urcite tento mesiac nic z toho :(
@lenn1101 hej ved jasne nam ked to teraz nevyjde tak nabuduci mesiac určite pojdeme takto,že ob den, a dobre by bolo do ovu nič ale kto by to vydžal ked cez MS som nadržaná jak stepna koza 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@moonica chaaa normalne odborny poradca, este kus a mozem robit porodnu babicu 😀
@mirkamirkaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tak to ti verím...to aj ja som bola....a v čase ovu ani nehovorím 😀 😀 😀 😀 a teraz? od kedy som tehu, tak na sex ani nepomyslím 😀 ....sem-tam sa premôžem, veď chudák mm....ale tak musí pretrpieť 😀 😀 😀
@lenn1101 ja uz budem tento mesiac, Monicka mi to tolko opakovala az ma mozno aj oplodnila 😀 😀
@tanickaskorokubikova 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tfuj tfuj tfuj....aby to bola pravda ...... 😀 😀 😀 😀 aj keď väčšiu zásluhu mal asi mm nie? 😉
@tanickaskorokubikova 😀 😀 😀 😀 😀 bude to tak ! 😀
@lenn1101 hej,hej tento mesiac pocuval na slovo 😀 len uz na mna nieco lezie, zapalene hrdlo mam tak dufam ze sa to nepokafre 🙂
@moonica len aby mi bacil do toho nepolozil 🙂
@tanickaskorokubikova @moonica
Nešla nič kúpiť,ale mala na mále 😀
@dasiacik preco??? pis vsetko chceme vediet 😀
@tanickaskorokubikova
Cítim sa normálne ako pred menzesom,takže z tehu nič nebude 😀 Zbytočne vyhodené peniaze za test by to boli 😀 To som mala len takú slabú chvíľku 😝
@dasiacik ktoreho ma dojst?
Ahoj, my sme sa začali snažiť tento mesiac 🙂 🙂
@tanickaskorokubikova
V stredu,v stredu 😀
@adulka25 Ahoj vitaj medzi nami my sa snažime od septembra a este stale nič

@mirkamirkaa no inak to aj mna zaujima 🙂 stale cakam kedy da @lenn1101 a@sunshine5 nejake bruskove uz 😀