icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucianellamartin
20. feb 2013

@11miuska11 Tak tak Miuška 🙂 a ja dúfam, že naše dúfanie bude úspešné a dotiahneme to do konca 🙂

11miuska11
20. feb 2013

@lucianellamartin v ktorom si dni cyklu? Ja som v 7 DC 🙂

lucianellamartin
20. feb 2013

@11miuska11 ja som zatial 2DC 🙂 takže ešte skoro ale už sa teším až bude ovu a skúsime šťatsíčko 🙂 a ako sa dlho vy snažíte? 🙂

sonika84
20. feb 2013

@lucianellamartin ahoj, vitaj medzi nami a uspesne snazilkovanie 🙂

sonika84
20. feb 2013

@11miuska11 no ved toto, to mas pravdu 🙂, ale tak my spravime preto vsetko 🙂 caje, ovocie, stojky 😀

lucianellamartin
20. feb 2013

@sonika84 ahoj Sonika 🙂 ďakujeeem veľmi pekne a tebe tiež 🙂

seraa
20. feb 2013

@11miuska11
@lucianellamartin

baby ja som 2 DC
sme podobne takze budeme cakat spolu nabuduce 😉
tak sa snazte nech nam to vyjde 😎

lucianellamartin
20. feb 2013

@seraa tak to sme na tom presne rovnako 🙂 budeme čakať spolu ako sa to vyvinie 🙂 a ako dlho sa snažíte? či idete prvýkrát ? 🙂

seraa
20. feb 2013

@lucianellamartin

nooo mi uz dlhooo , rok a pol ale len 3,4 mesiace som to zacal riesit teda vysetrenie a ovulku som si sledovala len teraz
tak uvidime, tie zakladne vys. mam dobre.. teraz som dobrala duphaston a stale nic
pojdem zase za dokym...
😝

lucianellamartin
20. feb 2013

@seraa tak ti veľmi držím palčeky aby sa to už vydarilo a vy ste sa mohli vytešovať 🙂 My sme minulý mesiac skúšali prvýkrát teda nie nejako intenzívne len, že možno to víde...Ale keď to prišlo do štádiá, že sa vajíčko neudržalo skúšame na sadiť vitamínky a môj priateľ zo dňa na deň sekol s fajčením 🙂 vraj keď máme mať tak bude bez cigariet a na vitamínkoch aby uzlík našej lásky bol čo najzdravší a mal všetko čo potrebuje 🙂

buxus24
20. feb 2013

@11miuska11 ano antikoncepciu myslím...tak sa jej vyhýbam.....no a to rozpätie som si počítala...a tie dni my vychádzaju presne v čas ked som v robote..mimo domu a manžela ... taže nič...ale čítala som tu že niektoré otehotneli aj počas MS.. tak to skusim tesne pred a tesne po....a uvidíme....mam 24 o chvílu 25....a ty si neskušala to pred a po Ms??

seraa
20. feb 2013

@lucianellamartin

spytaj sa doktora na to, mozno ti bude stacit len hormon duphaston a zadari sa, ten pomaha na udrzanie vvajicka
tento problem ma asi 50 percent zien

lucianellamartin
20. feb 2013

@seraa uvidím seraa 🙂 počkáme tento mesiac a ak sa nezadarí zajdeme k lekárovi. My sa pojdeme snažiť druhý krát a myslím si , že to nie je tak veľa aby sme potrebovali lieky ešte poskúšame a potom pouvažujeme aj nad tým 🙂

teuflerin
20. feb 2013

@tanickaskorokubikova ahoj, vedela by si ma prosim ta pridat do tej sukromky? dakujem

11miuska11
20. feb 2013

@lucianellamartin
@buxus24 Dobre robis, skusajte v tedy,kedy ste spolu a mozno sa akurat trafite, ked nevies presne, kedy mas ratat s ovulkou. Drzim palec 🙂

no, my sa moc dlho nesnazime. Od oktobra neberiem HAK a mala som taky vselijaky cyklus, tak sme tiez len tak naslepo skusali, ale neberiem to ako snazenie, lebo sme nedodrziavali to, co sa hovori, ze pocas celeho mesiaca kazdy druhy den. Takze take poctive snazenie bude az tento mesiac. A akurat som sa dozvedela, ze moj muz bude presne pocas mojich predpokladanych plodnych dni na sluzobke 😒 tak som na tom momentalne presne tak, ako ty. Ale skusime to tak, ze tesne, ako odide a hned po 4 dnoch, ako pride a mozno to vyjde. V tomto je dobre merat si napr teplotu, aby som vedela, kedy je ovulka a budem uz dopredu vediet, ci mam v tehu vobec dufat, alebo sme sa vobec netrafili. Ale jasne, ze mozu niektore zeny ovulovat tesne pred alebo po MS, ale aj pocas.

11miuska11
20. feb 2013

@buxus24 a jasne, mozes ovulovat aj tesne pred, po alebo aj pocas MS, takze sanca je velka, ked nevies kedy 🙂

11miuska11
20. feb 2013

@seraa ano, ano..snazime! Len kokos, som ja zvedava, co my s tou sluzobkou muzovou vymyslime 😒

buxus24
20. feb 2013

@11miuska11 tak vieš my to môžeme len vtedy ked som doma..a zatiaľ nemôžem nechať robotu...peniažky treba..tak sa budeme snažiť kedy to pojde...
a s tou služobkou urobte šup pred nou a šup po nej a uvidíš..možno sa prave vtedy zadarí 🙂) držím prsty...🙂)

11miuska11
20. feb 2013

@buxus24 a ty si dva tyzdne prec a dva tyzdne doma?

buxus24
20. feb 2013

@11miuska11 no...žiaľ ☹ ale tak niekomu sa zadarí aj takto tak verím v to že aj my budeme tý šťastlivci.....
a ty pracuješ doma?

11miuska11
20. feb 2013

@buxus24 nechodim do zahranicia, som v BA, ale moj muz, sem tam ide prec. A teraz nam to takto vyslo. Ale ked sa ma stat, tak sa stane 😎 tak isto, ako aj u vas 🙂 raz to vyjde. I ked ja by som rada, keby uz cim skor 😀

buxus24
20. feb 2013

@11miuska11 tak to ti verím že by si to brala hned 🙂) a prajem ti to.... 🙂 to asik každa z nas 😉 ono to príde..viem to...
počuj aj ty máš niekedy take stavyže..napr. idem do mesta a nevšímam si okolie pretože myslím nato ako sa budem s mojkať s mojím babatkom a ako ho budem volať a tak...či to už je náznak šialenosti 🙂 😨

11miuska11
20. feb 2013

@buxus24 hehe. to nie je naznak sialenosti. To je pozitivna vizualizacia. A co si prajes a v co veris, toho sa dockas. Ale zaroven sa dockas aj toho, coho sa bojis. Takze ziadne strachy a pokracuj v tom, co robis. Ja sa tiez rada v mysli mojkam s mojim babatkom 🙂

lucianellamartin
20. feb 2013

@buxus24 nie si sama už som sa pri tom pristihla 🙂 skoro som si aj zuby vybila kedže som po nohy nepozerala 🙂 asi sme potom šialené obe :D
@11miuska11 tak to je na prd ale isto niečo vymyslíte a bude to super a zadarí sa nám 🙂 len to nebude vzdávať a ani my sme nič také nedodržiavali len sme išli na slepo preto som si to teraz naštudovala a budeme skúšať všetko možné 🙂

buxus24
20. feb 2013

@11miuska11
@lucianellamartin no dievčata tak som rada že niesom manijak..ak tak len do môjho maleho macíka 🙂))
ale už sa mi ajstalo že pomne pozerali...no teda..vieš ideš sama po meste a z ničoho nič sa smeješ. 😀 to erobí vela ludí 😀 😀

zuzuzu30
20. feb 2013

@lenkaa33 ano ano v sobotuuuu!!! vsak dnes uz je streda,nejako ta hektika ubehne a vklude sobotu rano akcia!!! fiiiiha no asi idem hned spat,nech uz som blizsie k sobote 🙂

lucianellamartin
20. feb 2013

@buxus24 aj ja si často pripadám ako z iného sveta :D myslela som, že len ja som taká bábatkachtivá :D ale vidím, že nás je viacej a nie som sama kto si to predstavuje a potom nevie čo robí 🙂 :D

zuzuzu30
20. feb 2013

@11miuska11 ja si poprosim to babatko v ruzovej capicke a s modrymi ockami 🙂 mam rada taketo pozitivne myslenie a motivacie,len tak dalej 🙂 !!!

zuzuzu30
20. feb 2013

@11miuska11 haha tak musime si troska usmev na perach navodit,povzbudit sa, lebo inak je dost mozne,ze tu z tych grepov,ananasov,cajikov,kvapiek,grafov,merani a testov zosaliemeeee!!!! 😀 😀
mas pravdu,o 2 tyzdne ta tu budem kukat ako das // 🙂a neboj,sluzobka nesluzobka - zrovna vtedy sa moze zadarit! drzim strasne palceeee

zuzuzu30
20. feb 2013

@seraa pocuj a nechcela si skusit na upravu hormonov nejake prirodne alternativy? tu na fore je vela popisane,ze rozne pripravky (tusim aj zo soje) vedia upravit hormony tak ako duphaston alebo ine lieky...hm? akurat ze nemaju vedlajsie ucinky zevraj.