Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@kikaneu @palculienka2011 aj ja to zbožňujem a veru veru, pochutila som si...a ja môžem jesť hocikedy a hocikoľko 😎 😎
@kikaneu toto je neskoro? ja kebyze nejem, tak ani nezaspim od hladu. ved kebyze sa najem o siedmej a idem spat o desiatej, to su 3 hodinyyyyyy 😲 😲 😲 😲 😀 😀 😀 😀
@palculienka2011 ja keď sa najem o šiestej a idem spať o desiatej aj tak mi občas býva zle....asi mám niečo s pankreasom, lebo ma bolí zhruba v tých miestach...naposledy to bol hrozný záchvat, nemohla som ani chodiť....manžel normálne nechápal
@palculienka2011 to potom papáš stále či čoooooooo? 😀 😀 😀
@kikaneu posielam ti troška vône 😉 😉 😉
som aspoň tak troška zmenila tému 😀 😀 😀
@lucecita nieeee staaaaale, len priblizne raz za hodinu 😀 😀 😀 😀 ale len daco maleeeee, panboh zaplat za moj metabolizmus
@palculienka2011 aj ja chcem taký, veď ja priberiem aj z vody..... 🙂
idem už, dobrú noc dievčatá 🙂
jezis baby, teraz ide dokument o ludoch, co su zalubeni do objektov, jeden do auta, druha do berlinskeho muru, moje nervyyyyyy
@kikaneu dobruuuu
@kikaneu dobrúúúúú, aj ja už pôjdem 😉 😉
@palculienka2011 no pekne, ináč aj ja mám super metabolizmus...idem aj ja do hajan čakať na manžela 😀
Tiež chcem super metabolizmus 🙂 mne od minulého týždňa akosi zle trávi, aj teraz stále cítim obed z 12tej ☹
@momamo jéj, tie sú ako moje, presne 2.12-3.12 🙂 🙂 🙂
Dobré ránko dievčatá. ja už v podstate stále rovnako http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd .
@purina12345 jééj, tak držím palčeky, aby to dopadlo všetko ako má 🙂
Dobre ranko babky, tak mrcha ešte neprišla 😀 😀 😀 😀
@vardzikova tak strašne držím palce a som zvedavá 😀 😀 😀
@aknedz to je fakt že počas brania HAK žiadny predmenštruačný syndrom nebol ani u mňa.. ale tak teraz je to už úplne inak... ozaj včera som pozerala súdnu sieň, si krásna ako bábika 🙂 a ja som počas pozerania začala vykrikovať, že tú kočku poznám!! a spolučumiaci že odkiaľ a je že predsa z diskusného fóra!! venovali mi zvláštny pohľad a pozerali ďalej 😀 😀 😀
@purina12345 to je perfektné moja! moc ti držím palce aby sa zadarilo 🙂
@purina12345 superrrr, takze moja pekne sa snazit a snazit a snazit 🙂 🙂. Uz sa tesim na vysledok snazenia. Vajka si mala krasne velke 🙂.
Baby, mne vychádza ovu presne na štedrý deň :D
Dobre ranko baby, o chvilu idem na plucne, idu mi robit spirometriu lebo uz 2 mesiac kaslem ako tuberacka 🙂
Ahojte dievčatá, tak ja pokračujem v meraní takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 po dlhej dobe som bez hlienu 😀 😀 😀
@vardzikova ani mne ešte neprišla 😀 😀 kedy ti má zaklopať? mne štvrtok, dúfam, že nepríde
ahojte, ja mám dnes bolenie vaječníkov a tiež prsia ☹ mrcha má byť až v nedeľu, žeby sa už ozývala? 😢

@kikaneu : neboj, skoncila som pred telkou 🙂
dobru baby.. ja som v siedmom nebi,lebo ma uz dnes neboli brucho,vajecniky,prsia a vsetko okolo toho 🙂 ako malo staci k radosti 🙂 🙂