icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

acerka11
11. mar 2013

@zuzuzu30 ja by som ti aj poradila s tym grafom ale netusim ako 😀

acerka11
11. mar 2013

@mistisa ahoj ja osobne nic......som vo faze cakania.....znacim si graf BT http://www.womenzone.cz/uzivatelka/acerka11/gra...
ty si na tom ako?

acerka11
11. mar 2013

@ckatka pozeram ze nasje tu viac co sme z tých grafov totalne mimo 😀 .....aj ja studujem a hladam kde sa da ale ked pozriem do svojho vidim len ten poslednodnovy pad teploty

mistisa
11. mar 2013

@acerka11 no pekne pekne. coze klesas nech len iide pekne hore a drzi sa hore 🙂 ja som taktiez vo faze cakania ale na schvalenie ziadosti tak uz sa modlim nech je to co najskor 🙂 🙂 uz treti tyzden tak dufam ze do konca tyzdna zavolaju 🙂 🙂

acerka11
11. mar 2013

@mistisa drzim ti palceky......no a dufam ze ta moja BT sa spamata a pojde hore

mistisa
11. mar 2013

@acerka11 no len nech pekne ide dole nema co robit.takze pekne šup nech ide hore 🙂 dakujem moc moc snad uz zavolaju nech uz ideme na to 🙂 🙂

11miuska11
11. mar 2013

@acerka11 kym neklesne pod 36,6, co mas vo folikularnej faze maximum, tak sa bat nemusis. Niekedy je pokles teploty v strede lutealnej fazy., tzv. implementacny pokles. Je to pokles teploty pri zahniezdovanni. Moze, ale nemusi byt ten pokles. To uvidis zajtra, ked pojdes zase hore a este vyssie, je to dobre znamenie. Keby ides nizsie, to nevesti nic dobre. Ale takyto jednorazovy pokles by bol OK 🙂 Vies, vyssie teploty po ovulacii odrazaju cinnost zlteho telieska. Ked pracuje dobre, teploty ostavaju hore (okrem implementacneho poklesu) a den pred MS BT klesne. Neboj nic, zajtra budeme mudrejsie. Sledujem ta, neboj 😉

11miuska11
11. mar 2013

@mistisa drzim palceky, nech sa vsetko vydari. Ty teraz pekne buduj "domcek" pre babatko 🙂 pekne zeleninku papkat, kazdy den aspon na 20 min na prechadzku, usmev na tvari aj na dusi 😀 Ja mam celkom dost noviniek, ale nie moc pozitivnych. Po minulomesacnom 60 DC to tento mesiac o moc lepsie nevyzera. Ovulku som mala minule az 45 DC, momentalne som v 25 DC , uz som bola 2krat na folikulometrii a lekar nic nevidel. Ziadny dominantny folikul, ziadna ovulka. Ale minule som mala dominantny folikul az 40 DC, tak pokojne cakam, ako sa to tentoraz vyvinie. Momentalne takyto graf : http://www.womenzone.cz/uzivatelka/mmiuskaa/gra... Uz dva krat to vyzeralo na ovulku, ale nic, Tak snad, ked BT bude najblizsie klesat a stupat, uz to ovulka bude 😅 😅 😅 Pijem inofolic na dozrievanie folikulov, tak snad to zaberie. Inak, ziadna lacna zalezitost to nie je 😒 ale verim tomu 🙂

veeeron
11. mar 2013

@mistisa čaaaute babulky no ja som tu tiež dlhšiu dobu nebola....len tak očkom mrknem či tu niektorá nepíšete že už sa vám to konečne podarilo...nové u mňa nie je nič v stredu idem k lekááárke tak som zvedavá čo mi povie...🙂

ckatka
12. mar 2013

@11miuska11 nj v grafe tie políčka kde je den cyklu, keď sú ružové, tak tam som krvacala...alebo spinila.

ckatka
12. mar 2013

@acerka11 hej...aj mne to chvíľu vyzeralo nádejne, mala som tam vzostup na 36,9 a dva dní 36,8... A potom 36,5 a dnes 36,6. Dokelu...ale sedím u dr práve, tak sa idem popytat, či si vieme dako pomôcť.

11miuska11
12. mar 2013

@ckatka fuuuha..tak to krvacanie veru nie je dobre :-/ dobre robis,ze ides k lekarovi. Osobne si myslim,ze ti da duphaston. Neboj sa,nic vazne to snad nebude. Hormonalny profil ti robili?

lucianellamartin
12. mar 2013

@darazv @lenkaa33 @zuzuzu30 @11miuska11 ahojte babulky tak ako pokračujete? Čo máte nového? 🙂

11miuska11
12. mar 2013

@lucianellamartin ja osobne nic prevratne. ty sa pochval 🙂

zuzuzu30
12. mar 2013

@acerka11 neboj nic,nejako to pogooglime a aj baby nam poradia 🙂 tvoj grafik vyzera velmi pekne zatial. Ako pise
@11miuska11 ,dolezite je,aby sa tam udrzala ta teplotka.jednodnovy pokles este nemusi nic znamenat...baby musi to vyjst!!!
acerka a ty uz mas skoro termin MS,ako sa citis?nejake priznaky?zeby konecne prva tehulka? 🙂

zuzuzu30
12. mar 2013

@mistisa drzim silno palceky!!! pockaj ako sa budes tesit 🙂 juuuj,baby no podla mna uz zacina aj ta jar,takze mam takeho tusaka,ze sem zachvilu pribudnu nejakde dobre spravicky 🙂 (a dufam,ze aj ja budem medzi nimi )

11miuska11
12. mar 2013

@zuzuzu30 a ty ako?

zuzuzu30
12. mar 2013

@veeeron drzim palce!ides na sono folikul alebo nieco ine?napis potom
@lucianellamartin no ja som 19DC,tak cakam a cakam 🙂 ty ako?aky je stav?
@baby voila moj haluzny grafik:
myslite,ze staci ak je BT v tej druhej faze len o 0,1 stupna vyssia ako bola vo folikularnej?hm..

lucianellamartin
12. mar 2013

@11miuska11 @zuzuzu30 Snažilkujeme sa tento mesiac poctivo ako to len ide 🙂 v poslednom čase som strašne unavená, hrozné sny mávam, žáha ma páli a naozaj zaspim asi hocikde :D a tie prsia ako ma bolia to je niečo ale uvidime či príde ms alebo nepride dnes som 23DC tak čakáááááám 🙂

alexa507
12. mar 2013

Ahojte ja mam taku otazku, zaciname sa snazit neska bol den premiery :P ale chceme sa riadit podla plodnych a neplodnyh dni, ale ako citam na kazdej internetovej stranke mi ine dni vyjdu na plodne a neplodne dni , mozete mi prosim poradit ako to teda spravne vypocitat lebo vzdy mi vyjdu ine dni

11miuska11
12. mar 2013

@zuzuzu30 je to sice malo, ale dolezite je, aby neklesla este nizsie. BT po ovulke odraza cinnost zlteho telieska. Ked teplota klesa, dobre to nie je. Ale moze to byt aj to implantačne znizenie BT. drzim palec, nech ide hore a zostane tam 9 mesiacov 🙂

11miuska11
12. mar 2013

@lucianellamartin wueeeej, to znie super!!! drzim vsetky prsty, co mam, nech si tehuuu a konecne sa to tu prelomiiiii 😀 😀 😀 😀

11miuska11
12. mar 2013

@alexa507 plodne dni sa "daju" vypocitat iba priblizne. Aky dlhy mas cyklus? Ovulujes? Zakladne pravidlo je, ze lutealna faz po ovulacii trva 12-16 dni, ako u koho. Takze si od dlzky svojho cyklu odrataj tieto hodnoty a vyjdu ti tvoje plodne dni 🙂

lucianellamartin
12. mar 2013

@11miuska11 Tak uvidíme ako to vííííde lebo priateľ bol dosť chorý ako som tu písala ale snažilkovali sme sa tk snad sa ujal drobček a už sa zabývava 🙂 každopádne veríme silno a ďakujem si poklad 🙂

11miuska11
12. mar 2013

@lucianellamartin moj muzik ide presne o tyzden na spmg preventivne, tak snadu bude vsetko OK. Ja este stale cakam na ovulku. ona si totiz stale mysli, ze ma cas. Minule prisla 45 DC, dnes som len v 27 DC, tak cakaaaaam, ci tentoraz pride aspon na nejaky 35 DC 😀 urcite nam daj hned vediet, co a ako 🙂

lucianellamartin
12. mar 2013

@11miuska11 tak budem veľmi držať palčeky zlatík aby všetko vyšlo najlepšie ako sa len dá 🙂 ja mávam pravidelný 28DC a vždy tak v polovici ovulka tak uvidime či sme sa trafili tak ako je treba 🙂 Neboj dám vedieť a aj ty daj isto bedieť nech vieme 🙂

lucianellamartin
12. mar 2013

...babuľky neviete mi poradiť čo je odbré ak vás páli záha? :/ už som s toho od rána unavená a nič nezaberá...

lenkaa33
12. mar 2013

@zuzuzu30
@acerka11
@11miuska11
@mistisa
@seraa
@veeeron
@lucianellamartin
Ahojte babulky 🙂 .Tak ako? ziadna zatial nema nejake spravy? Kto ma nejakeho tusaka? Ja som ovulovala, mala som ukazkovy hlienik a to som ani grep nejedla. A dnes som dokonca videlaaj taku zilku hnedkastu. Skoda len, ze mi to az tak na nic nie je. Tak ja idem na laparku...som sa rozhodla, ze najprv laparka 😉 .... co mate nove babulky? @zuzuzu30 ovulku si musela tiez mat tak ako ja...co myslis? podarilo sa? @mistisa .. no ako? stale sa neozvali? neda sa im zavolat kvoli tomu schvaleniu? hrozne to cakanie... 😒 ... @seraa preliecena? nevadi, ze ste sa malo snazilkovali, ak to malo vyjst , tak fajn, ak nie tento mesiac, tak buduci mas super velke sance a navyse budes uz preliecena. Polovicka uz isla na ten spermiogram? @acerka11 no co? nejake pocity mas? ty uz coskoro by si mohla testovat, ze? @11miuska11@lucianellamartin @veeeron co vy babule mate nove? ....TENTO MESIAC UZ MUSI NIEKTORA DAT TEHOTENSKY TEST! Drzim palce, nech sa to uz prelomi a postupne jedna za druhou budeme davat pozitivne spravy 😉

lenkaa33
12. mar 2013

@acerka11 ahooojcek, ta konzultacia dopadla celkommdobre. povedal mi doktor, ze podla rontganovycg snimkov sa mu zda, ze to nie je az tak blokovane, ze ta tekutina vypadava z tadial ...inak mal krasny umelohmotmy vzor zenskej maternice a vajcovodv a podobne ...cele mi to povysvetlovalll. tak som pochopila konecne zenske organy 😀 idem na tu laparoskopiuuuu..tad baby drzte palceeeeeeeee, zacinam sa bat 😖

lucianellamartin
12. mar 2013

@lenkaa33 Ahoj zlatík tak u nás bol februar a doteraz marec taký polooblačný 🙂 najskor drahý ochorel až mi ho do nemocnice chceli vziať ale keď už bolo lepšie snažilkovali sme sa o sto šesť a ešte aj snažilkujeme 🙂 Tak uvidíme ako to bude 🙂 Celé dni by som len spala, dnes ma tak záha páli ako nikdy a ešte aj prsia pobolievajú ale zatial si nechcem nič nahovárať a verím, že všetko bude ok a začneme sa postupne všetky vytešovať na naše tehu 🙂 Veľmi všetkým držím palce aby všetko dobre dopadlo a ako vonku začína jar nech aj tu začne tehu tehu 🙂 🙂 🙂 a ty ako? čo noveho?