Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@11miuska11 ahooooj dakujem zas za podrobnejsie vysvetlenie.....na tvoj komentarstale cakam lebo som do toho zatial jelen......verim tomu co mi pises.....dnes som slamierne hore tak som zvedava ako ot bude nasledovat.......videla som aj tvoj graf aj ty si sla hore......mame tesne pred mrchou....mas nejake priznaky?
@lenkaa33 ajoooj no ved uvidis mojka.mozno bude stacit prefuk kamoske urobili laparku a bola za dva mesiace tehu.a to sa vyse roka snazili a nic 😉 az po laparke.no ja stale cakam.minuly tyzden som tam volala vo stvrtok a povedal mi ze to nie je este spracovane.ze mam byt este chvilku trpezliva 😢 tento cyklus asi nestiham ☹ co uz.hm.
@zuzuzu30 no ved co sa tika tej BT tak to nechavam na miusku11......ta mi poradi.....to vsetko co som ja vygooglila sa mi uz miesa a mam ztoho hlavu ako balon.......dnes som sla mierne hore steplotou no ale neviem ako to dopadne......inac ani sito neak neuvedomujem ze uz som predmrchou....aj ked je pravda ze obcas za den zacitim svoje drahocenne vajecniky 😀 ale inak nic.....ani krize ma nebola ani prsia nemam citlive a to mam inac kazdy cyklus tak neviem....a to sa mi este ani ksicht nevyhadzal a nema zranicu.....tak neviem uvidime......vidim ze aj ty mas dvojdnovy pokles ako ja.....zajtra ju budes mat vyssiu uvidis.....ty si tesne zamnou......aj ty ides do faze cakania.....drzim veeeeeeeeelmi palceky 😉
@lenkaa33 ahoooooj uz som bola nepokojna ze co je s tebou......ale zatial ziadne tusaky nic......len obcas za den zacitim svoje vajecniky ale inak nic ani mrchacke priznaky ani tehu.....nic......meriam teplotu aj ked sa z nej nevyznam a cakam cobude......kedy ides na laparku?.....drzim ti velmi palceky aby to zabralo a hned potom aby si ostala tehu 🙂
@lucianellamartin tusim mlieko,zazvor a mozno aj citronova voda (zaha je vlastne zvysena kyselina zaludocna) a musis ju znizovat alkalickymi potravinami.aj vankus si daj vyssie,aby kyselina nevybiehala zo zaludka nahodou
@lenkaa33 neboj sa laparky....nieje to az take strasne.....tozvladnes si silna zena....a hlavne mysli nato ako ti to precistia a odblokuju.....a ze potom uz budes tehuuuu......urcite padne vhod vidiet taky dobry model pohl. ženskych organov a mat k tomu pokec....taku konzultaciu by som aj ja brala......
@lenkaa33 dobre si sa rozhodla uvidis!aj ja by som volila laparku najprv.uvidis,ze vam to vyjde aj prirodzene a to na prvu supu!sa stavim s tebou 🙂 na to musis myslet, a potom aj laparkova operacia nebude taka hrozna-ved to stoji za to nie?super,ze si sa takto zmobilizovala. ja zase verim a dufam no 🙂 ale ak nie teraz,idem do centra na generalku! Drzim strasne palce,pis kedy mas termin,aku metodu budes mat a vsetky infosky
@lucianellamartin a co vam bolo? okolo mna tiez bolo vela ludi, uuuplne vysoke teploty a tak. nejaky virus. dobre, ze ste vonku. Brali ste aj antibiotika? a uz si mala ovulu? lebo zaha? mavas s tym problem? lebo jedna znama je tehotna a zaha ju trapi cele tehotenstvo...... ja len tak, ze moznooooooo 😉 😉 😉 😉 ....Kedy budes vediet? ja idem teraz vo stvrtok na laparku. Som zvedava, dufam, ze to bude ok a nejako to zpriechodni, ze tam boli len nejake zrasty. Lekar super mi to pozrel a ukazal, ze sa mu nezdaju uplne bloknute ... no uvidime ... 😉
@mistisa aaaaach, tie uradovacky...este stale neschvalili? v ktorom dni si? lebo stimulka zacina okolo 16 DC sa mi zda, vlastne take tabletky, a potom 19 alebo 23. den pichanie ... ja som nadupana informaciami 😉 ... na tej konzultacii sme vsetko presli.... a ty si mozes vybrat do ktoreho centra pojdes, aj ked ides cez poistovnu? ja idem vo stvrtok , drz palceee, zacinam sa bat. Uz robim predoperacnu ocistu 😖 ...ziadna zabava ..hahaha.. aj ty si robila? a pooperacii si nemala bolesti? ako dlho si bola na pooperacke?
@acerka11 ano ano, prepac... ja som iba narychlo nakukla, ci mi niekto neposlal postu a palila som . Lebo v piatok konzultacia...to som pisala ako bolo??? ani neviem.... a cez vikend som lietala kade tade a v pondelok som rano o 5 tej vstavala , isla som na predoperacne testy do brna, tak ta cesta tam a tak a vecer som chcela ist na MK, ale som nevladala od unavy. Tak teraz uz som spaaaat. ....nevadi, ked nemas este priznaky, nie kazda zena ma. drzim palceeeee, nech to vyjde. ja cakam ako blazon, ze kedy uz niektwo da //, ved som dnes pozerala na temu , ze kdeje foto nejake testu s // a same grafy, hahahahaha ... ako na hodine matematiky 😉 ...
@acerka11 doktor bol super, uplne mi vysvetlil vsetko... a dokonca aj ten moj rontgan tych vajcovod, co ani moja doktorka neurobila!!! Ja len dufam, ze nebudue nejake komolikacie a ze vsetko bude super a ideme pekne podla planu.... smer ... BABY 🙂 ...ziadne odbocky uz a zastavky .... ako v slunce seno a ..... "mame meskani, nezastavujem" ...ked ten mlady isiel na brigadu do druzstva, hahaha ...takze ziadne zdrziavacky....inak ja som tak rada, ze som bola na thch vajcovodoch, uplne som super nastavena, ze som odhalila problem a nesnazila som sa zbytocne dalsich par mesiacov.
drzim straaaaasne palce nech to vyjde .Baby, bolo by super, keby to jeden mesiac vyslo zrazu viacerym naraz...
@lenkaa33 nevadi ja len som bola nesvoja ze kde si......ale jasne vsetci mame obcas taky frmol ze internet je to polsedne co nas napadne.......a vies termin zakroku?......uvidis urobia ti laparku vyberu co tam nema byt a do troch mesiaocv bude tehu......uvidis ver mi....nie nadarmo mi obcas manzel povie ze si vzal bosorku 😀 😀 😀 .....ale ja mu vzdy vravim ze to je len zenska intuicia resp. zensky 6ty zmysel 🙂 ......skoda ze ho nemam sama na seba 😕
@zuzuzu30 no a mala si hlienik a ovula prebehla? ved tento vikend alebo este aj vcera si mala niekedy, ze? ja som tento mesiac mala hlienik. a tie dva mesiace predtym nic. T kvoli clostilu, ten ma vysusoval...takze som ovulovala a mala som aj taku krvavu zilku jemnucku v hlieniku. Nikdy predtym som si to nevsimla. Som zvedavaaaaa komu sa tento mesiac uz zadarilo, mam tusaka, ze niektora uz date //. aspon jedna!!! nech je to tu troska namotivovand 😉 .... ja idem vo stvrtok na laparku, tak sa potom ozvem, ze co zistili .... drzi, palceky, nech to vyjde.....naozaj mam tusaka, ze sa to niekomu podari uz z vas tento mesiac ....a ak nahodou nie, urcite!!!! chod do nejakeho centra, tam ti sup sup urobia vsetko rychlo.... 😉
@acerka11 vo stvrtok mam termin rano o 7...takze, kym budem u nich na operacnom stole bude asi 8 alebo 9 h rano.., tak na mna mysli..... bud sa ozvem vo stvrtok vecer alebo v prienehu piatka, ze ako som dopadla. Ak nie, tak vtedy maj obavy, ze co sa stalo ..... bojim sa narkozy trocha... ☹ ......... ja mam zase tusenie, ze niektora tento mesiac uz da // 😉 .... klub bosoriel 😀
@lenkaa33 no najprv som ti to nechcela pis...... ale napisem....moja kolegina bola na laparke min stvrtok.....je teraz doma na PN....kazdy den si volame je to moja naj kolegyna.....neboj sa....nema sa coho bat......ona bola na laparke lebo mala podla jej dr. velku vodavu cystu ktora musi ist von tak tam sla......ma na bruchu len 4 male dierocky.....hned na druhy den sla domov a aj chodi v pohode.......jasne ze trosku citi jazvvycky ale ze to nieje nic strasne....stvrtok jej idu vybrat stehy.......ona mi povedala ze po narkoze pregrcla ale tak to chapem lebo ona ma neskutocne slaby zaludok......ale fakt veeeelmi citlivy na vsetko.....takze neboj sanicoho a samozrejme budem na teba mysliet este viac ako po inedni ked uz budes na stole
@acerka11 4 dierky? ja chcem iba dve max tri 😠 ....ano vravia, ze to nie je strasne. Aj ja si asi troska povraciam.... ale mozno nebude co, lebo zajtra nebudem ani vela jest. o 12tej na obed mam posledne jedlo a to cisty vyvar iba. .. a teraz beriem to prehanadlo, takze je doma veselo 😀 .... ale mysli na mna 😉 dakujeem 😉 😉
@lenkaa33 Lenulik práveže pritaeľ mal zápal priedušiek aj pluc ale už je z toho vonku našťastie 🙂 Práveže ma záha nepílieva vôbec možno raz za rok a teraz už mám aj po ovu a záha páli. Dnes mi je uplne zvláštne unavená som ako nikdy a take bolesti ako keby má prísť mrcha a ked dám dolu podprsenku ako keby mám v prsiach kamene...No nechcem si popredu nič nahovárať aby to vyšlo...
@zuzuzu30 nato už som sa pripravila aby to zostalo tam kde má a to sa čudujem, že mám kyselinu to vôbec nemávam...a dneska mi je uplne na nič nič sa mi nechce ešte ani len komunikovať...ako keby mám dostať mrchu ale tá dufam, nepríde v nedeľu...
@acerka11 ani nehovor 😅 . Najhorsie je, ze mam pocit akoby som mala v bruchu mini votrelcov a zvuky a akokeby aj pohyby 😀 ... Topred operaciou musim vraj. Asi aby som sa im tam nepototo 😕 alebo , aby som nemala creva plne a lepsie sa im moznopozeraju vsetky tie veci vo vnutri , lebo kedysi sa robil klistir a ten sa uz vraj nerobi. Tak teraz toto..... nooooo, radsej by si si to asi dala ako sa potototo na operacnom stole .... 😝 ... ved ta hanba pred doktorom, hahahaha...to by bolo prebudenie z narkozy 😉 ....
@lucianellamartin 🙂 🙂 🙂 🙂 .... jaaaaaa ti teda neviem, neviem..... nechcem ti tu robit nadeje, ale podla mna to vyzera velmi slubne 😉 , tak sa raduj, ze sa zle citis ... nedava to sice zmysel, ze radovat sa, ked sa clovek zle citi... ale v takychto pripadoch sa clovek moze tesit... 😉 .... kedy mas termin, ze si mozes robit testik?
@lenkaa33 Zlatík až v nedelu (má) nemá prísž mrcha tak dufam, že nepríde a dnes mám celý deň taký zvláštny žlto-zelený výtok hlienik ako keby tak neviem čo to znamená...Kiežby sa nám to tu už podarilo rozbehnuť naplno a mohli sme sa všetky vytešovať 🙂....vnutri sa teším s toho, že mi je zle ale može to byť aj počasím tak si nechcem zatial nič extra nahovárať vieš ako to je 🙂
@lucianellamartin nepride, nepride, nepride ..... drzim palce. Budem cakat v nedelu, ze aku spravu nam das 😉
@lenkaa33 no este nie veru hm.no som 21 DC takze az dalsi ideme na to.joj moja drzim palceky moc mov.ja som nesmela veci ktore naduvaju a stvrtok ma prijali do nemocky to som stvrtok naposledy jedla polievku a odvtedy som nesmela nic len vodu ale neperlivu a to iba do vecera do 22:00. A potom uz ani vodu.brali ma o 11:30 na predoperacku dostala som tabletku a bolo mi vsetko jedno.ako vsetko som vnimala aj to ze o 12 tej ma doviezli na operacku aj to ze mi napichli zilu vlastne infuzku ale nemala som najmensiu chut to riesit.proste oblbnuta 😉 potom sa ma dr opytala ci sa mi toci hlava tak som jej povedala ze ano a ona ze tak dychajte z hlboka.dva krat som sa nadychla a neviem noc..v tu ranu som spala.a prebrali ma o 14:30 na pooperacke 😉 a o 15:00 uz som bola na izbe a spala som az do 18:30 😉 a v sobotu chodila sestricka ci uz ma nejak nuti si prdknut a ze ppkial nezacnu creva pracovat nedostanem jest.no a potom se povedlo 😀😀 tak som dostala kasicku a o nejakej 16:00 som bola uz aj domka 😉 bolesti boli mm ma vodil na zachod ale iba ked som vstavala,sadalaa lahala.ked uz som sedela alebo lezala alebo stala ma nebolelo nic. 😉 a taky bol priebeh mojej laparky.sestricky super aj pristup aj vsetko.a uslo to rychlo lebo v piatok som spala cely den 😉 takze pohoda mala som dokopy asi 4 stehy.malinke ranky 😉 no a tak to bolo v blave v ruzinove 😉 😉 takze sa neboj a doporucujem ti aby si si tam zobrala bebekekse.tie mi jedine dovolili v sobotu pred tym sko mi dali jest oni a taktiez teplaky alebo nieco z vacsim pasom.bides nafuknuta a rifle neoblecies.mne to poradila jedna kocka a som jej za to vdacna lebo rifle som nemala sancu zapnut a malasom volne brucho ked som mala teplaky 😉
@lenkaa33 tak to ma nenapadlo ze to je koli klistiru.....to je dobry napad....urcite lepsie ako mydlova voda do zadku 😀 ......neboj sa nicoho tak to rychlo prejde zeani nezbadas a ked ta budu preberat z narkozy tak budes nastvana ze preco ta budia ked tak sladko spis......tak som to pocula od ludi co boli v narkoze....ze sa im sladko spalo 😉
@mistisa fuuuuuu, dakujem za popis 😉 ... ja tam idem vo stvrtok rano a poobede ma vraj uz pustia domov,... tak ja neviem. ty si tam bola dennpred, v ten den a na dalsi ta pustili... mna pustia v ten den,mcraj asi po 5 hodinach po operacii 😖 Aha, teplaky si mam zobrat, hmmm, no dobre vediet 😉 ... a vracala si z narkozy? ja si tu inak predstavujem, ze 5 hodin po operacii ma pustia domov a po ceste si pojdem na nejaku pizzu. teraz mam chut na vsetko mozne... takze asi si to opat predstavuje, ako hurvinek valku 😀
oki, nevadi, dovtedy ti to schvalia a hned dalsi mozes zacat. A ty si mozes vybrat, kam pojdes, do akeho centra po schvaleni?
@lenkaa33 ďakujeme veľmi pekne si zlatá Leni 🙂 a chcela som sa psýtať dnes mám celý deň taký žlto zelený výtok teda hlienik a nesvrbí, nezapácha len mám pocit, že som tam dolu stále mokrá...je to normálne alebo niečo nevyšlo???Nevieš mi povedať?

@zuzuzu30 ahojky nie idem k lekárke odniesť papiere čo bol manželík na spermiograme aby mi povedala čo máme dalej robit kedze sa nám ani po dobrých manžel. výsledkoch nedarí otehot...som zvedavá aké vyšetrenie mi odporúči alebo čo nám poradí