Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lenkaa33 no to tak robia aj v tom centre ze rano prides na lacno zoperuju ale tam tusim idu domov az na druhy den hm sranda lebo mne len infuzky tiekli 2 hodiny.asi teda lebo som to prespala tak ani neviem 😉 no lebo mna prvy krat postavili na nohy az o 20:00 vecer.aj to zo sestrickou.tak neviem hm.nooo to si vyberes centrum kde chces ist a potom sa to z toho centra posiela na schvalenie a potom ked to schvalia tak poistovna to da vediet centru a centrum vola tebe a rovno ti da termin a riesis to uz vlastne s nimi 😉 ana laparku ides kam? 😉
@acerka11 haha...sledujem pekne tvoj graf a veeelmi sa mi paci 🙂 Uz to tu mame zachvilocku, termin MS 🙂 Teda ty urcite budes testovat. Ja, kedze mi lekar nepotvrdil ovulku, netestujem a budem cakat, co sa udeje. Trolilinku spinim uz 3. den. Ale to ani nie je tak spinenie, ale po WC ma hlien taku farbu ako veeeelmi jemnulilinka biela kava. Proste take bezove. Ale to len, ked sa pozorujem, vela toho nie je. Tak ja neviem, co to moze byt zac. Nikdy som to predtym nemala 🙂 Tak uvidim. Bud pride do nedele MS a budem mat sice anovulacny, ale normalne dlhy cyklus, alebo si este pockam a budem dufat v ovulaciu okolo 40 DC, ako som mala minule. Ty sa ale pekne snaz teplotkou stuuuupat. Drzim palec, silno... a zajtra prve, co pozeramm, je tvoja BT, nech sa trosku potesim 😀 a teda tehu priznaky ziadne zatial?
@lenkaa33 Ahojky, tesim sa, ze si sa rozhodla pre laparku a dala tak babatku sancu, byt pocate prirodzene 😀 Ja nemam moc dobre spravy, ale uz som sa oklepala. Dva krat som bola tento mesiac na folikulometrii a stale ziadny dominantny folikul. Takze ovu zatial nikde. Minuly mesiac ale bola ovulka az 45 DC, takze sa nadejam, ze ak by bol cyklus dlhsi, ovulka predsalen pride, aj ked neskoro, ale hlavne, ze pride. Moj muzik uz ma termin na spmg, presne o tyzden. Tak som taka nervozna z toho, ze co a ako bude. Drz palecky, snad vsetko OK 🙂 aspon on nech je v pohodke 🙂 a tebe drzim silno palec na laparku. baby vraj hned otehu, ked su po laparke 🙂
@lucianellamartin a kedy testujes, bejby???? Ved to uz mas skoro iste 😎 😎
@11miuska11 ahoj uz som sa chystala vypnut PC ked si napisala.....no tehu priznaky ziadne.....len obcas tak par krat za den zacitim vajecniky ale neviem zas ci si nenamyslam.......ja uz neviem...pockam a uvidime......rano sa pomeria teplota a budeme mudrejsi.....som rada ze mi to pozeras lebo ja dotohopozeram aj viac krat za den a stale som mimo....mozno po par cykloch by som nebola....ved uvidime.....drzim palceky aj tebe......mozno bola ovu to nemozes s urcitostou vediet......to je nevyspitatelne......idem spat lebo uz chcem merat 😀 papa.....PS: manžel sa mi smeje že idem spat s kurami.....(no a čo jarada spím 😝 )
@lucianellamartin juuuj, to neviem ..... podla mna to nie je nic zle, len klasicky kolobeh, cyklus,,ktory sa v nasom tele deje 😉
@11miuska11 Miuška až v nedelu nečakám mršulu tak dufam, že všetko naznačuje správnu cestu tak neviem...bojím sa tešíť takto skoro...ten hlien ma zaráža...
@mistisa na laparku idem do brna. ak by ti poistovna preplatila, tak ozaj su tam dobri. lenze poistovna preplaca iba klasicky, ten jednoduchy sposob , ze? Lebo tu ked som bola na konzultacii, tak mi hovoril o IVF, tak je to sice drahsie, ale robia uz aj taku metodu, ze vkladaju az na 5-6 dennkultivacie. kde tinpreziju len tie dobre , ktore majunskontrolovane vsetkych chromozomy a uspesnost je vyse 70% ...
@lenkaa33 tam su velmi dobry len to by nas hrozne vela stalo vies aj cesta a to sa kazdy druhy den chodi aj kazdy niekedy a z trencina je to daleko.v blave mame velmi dobreho kamarata a kedby sme mali ist na druhy den znova mozme u nho prespat takze jedna z vyhod. 😀 a kedy to ides? Teraz stvrtok? 😉
@11miuska11 daj vediet potom vysledky o spmg, hadam budu dobre. moj ma teraz uz druhy a ten mu vysiel o nieco lepsie ako prvy. a tombol zatial iba takybpredbezny, uplny bude o tyzden.... no hej, idem na tu laparku, tak hadam tam bude vsetko ok. no ale ved cakaj, podla mna ovulka pride ten 45. den... ved ty to mas take dlhe,,, neboj, pride, pride ovula 😉
@lucianellamartin aky hlien? Nebooooj, bude vsetko ok a ked nie teraz, tak dalsi mesiac. 🙂 My to vsetky dame. Ja mam s urcitostou, ze ovu nebola este, bola som 2 krat na folikulometrii, ale neva, ja si pockam a zatial sa budem radovat z vasich pozitivnych testikov 🙂
@acerka11 no ja som si vcera dala horuci kupel pred spanim, bola som cvicit a straaasnu svalovicu mam a aj dnes som bola cvicit, tak si dam zase kupel. Ja nemam ani priznaky a ani teplotu na tehu, tak si nemusim pozor davat. A zajtra si dam sushiiii...mnaaaam. Dobru noc a rano sledujem grafiiiik 😀 😀
@11miuska11 Výtok mám žltý až žlto zelený a vyzerá ako hlien, vôbec nezapácha, nesvrbí len tam je a mám pocit ako keby má už prísť mrcha a dnes som uplne unavená celý deň som na nič nemala náladu len som ležala ako prikovaná k posteli, a podprsenku keď dám dolu tak ako keby mám v prsiach kamene.Tak teraz naozaj neviem...
@lenkaa33 hej hej, ja som tiez naladena na to, ze ta ovulka pride. Zacala som brat aj ten inofolic, co je na podporu ovulacie a od dalsieho cyklu budem pit specialny odvar na ovulaciu z tradicnej cinskej mediciny a mozno pride skor, ako 45 DC. Terapeutka mi dala minuly mesiac namiesat odvar na vyzivovanie krvi a sliznica mi narastla na 12 mm, tak to funguje. Snad to dobre zaberie aj na ovulku dalsi cyklus. A mozno uz ani nebude treba, lebo mozno sa nam ten 45 DC podari zamiesat 😀 😀 to by bol nas prvy sex cez ovulaciu 😀 Od septembra sme totiz strielali uuuplne mimo 😀 😀 😀 a muzik na sluzobkach furt. Tak to beriem tak, ze sa nam zatial nedari iba preto, ze sme nezladili cukrovanie s ovulkou 😝 este spmg nech mame ukazkovy a budem najstastnejsia na svete 😅
@lucianellamartin luci, nechcem ta strasit, ale " Počuli ste už o trichomiáze? Tá je o niečo zákernejšia, pretože sa prenáša pohlavným stykom. Nosičom tejto choroby môžete byť aj vy, aj keď sa u vás neprejavili sprievodné príznaky, no nechtiac môžete nakaziť svojho partnera, alebo partner môže nakaziť vás. Pokiaľ sa však u vás vyskytne žltozelený až spenený sivý výtok bez výrazného zápachu a sprievodným svrbením, zaiste a čo najskôr vyhľadajte svojho gynekológa." http://zena.atlas.sk/neprijemny-vytok-co-je-nor...
Na tvojom mieste by som s tym isla k lekarovi, pre istotu :-/
@11miuska11 zájdem hned ráno sa objednám a uvidím čo mi povie...ale mňa nič nesvrbí a nikdy som ho nemala ani takto pred ms tak som zvedavá...hovorila som, že sa nechcem tešiť....
@lucianellamartin no, mozno to nie je ono, ale pre istotu chod. Podla mna ale ked vravis, ze nesvrbi a neboli, nemusi to byt ono, ale budes mat istotu, ked ti to lekarka vyluci. Antibiotika su svina, porobia vselijake vytoky. Drzim palec, nech to nie je nic vazne a daj vediet, ako si dopadla. Budem na teba siiilno mysliet a drzat palce 🙂
@11miuska11 Ďakujem snad to nude ok
och baby moje test zasa negatívny, som smutná!
ahojte , ja pridám moju skusenosť v tomto cykle, na 13Dc som bola v car mali sa robiť testy na priechodnosť hlienu plus krv, tu mi zobrali ale ten test na priechodnost hlienu sa nerobil pretože doktorka urobila utz a povedala že to bude anovulák lebo že folikuly su male len 10mm , tak som šla domov že ok anovulák a smutná, bola som objednaná aj k mojmu gynekologovi na folikulometriu tak som šla dnes na 15DC že teda nech pozrie ale ratala som že keď boli 13DC 10mm tak dnes to bude tiež málo na 15DC a doktor povedal že jeden folikul má 2,1 krát 1,8 a že ovu ešte može byť, ja mávam pravidelné cykly max 30dňové ale ovu vždy na 13-14 deň, je možné aby folikul narastol z 10mm na 21mm behom dvoch dní, ja si myslím že nie☹ tak teraz neviem ale každopádne snažiť sa budeme...

@lenkaa33 mas pravdu jasne ze prehanadlo je v tomto pripade numero uno 🙂 .......neboj nebudes......budes pravdepodobne unavena a ospala.....myslim ze nebudes zrela na disco ale ktovie mozno budes prva ktora bude vesela po narkoze.....neboj sa nicoho sme riadne bojovnice a taka jedna laparka ta nerozhodi predsa 😉