icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

rica1
13. mar 2013

@11miuska11 no a neviem ci je dobry porodnik, ale vies ako to je vymenis doktora a potom ho mas npr pri porode 😀 ak je jesitny tak sa vykasle na teba a nebude extra mily

11miuska11
13. mar 2013

@rica1 ja si chcem porodnika zaplatit. Stoji to okolo 300-500 eur, ale povedala som si, ze mi to za to stoji, aby som mala niekoho, kto ma bude trebars posledny trimester stale sledovat a bude presne vsetko vediet. Predsalen, ten porod je vazna vec. hmm. Drzim palec, nech to vsetko dobre dopadne. no ja neplatim nic a podla mna by to tak aj malo byt, ked si clovek plati zdravotku. Hmm.

acerka11
13. mar 2013

@11miuska11 mychodime s manzelom eraz uz posledne 2 tyzdne behavat.......uz nam to nedalo po zime.....no isla teplotka trochuhore tak som fakt zvedava ako to dopadne.....zatial nemam priznaky vobec na nic....aj ja pozeram tvoj grafik

acerka11
13. mar 2013

@lenkaa33 presne tak......jasne ze zvladnes.....a ty si teraz na slovensku co to z anglicka pojdes na zakrok do Brna?......celkom v tom nemam jasno kde sanachadzas 🙂

acerka11
13. mar 2013

@ckatka a tu cystu idu sledovat alebo ti ju daju vybrat.....a kde ju mas?......mojej kolegyni vyberali cystu min stvrtok.....kedy ides zas k dr?

acerka11
13. mar 2013

@zuzuzu30 ahoj....pozeralasi aj dnesny moj graf?.....aj dnes sme trosicku stupli....no ja neviem to sa musi dlho drzat hore ta BT......tak neviem podlamna este daleko nieje vyhrate.......ale kedze sa tomu fakt nerozumiem a toto su len moje dohady tak mozem len cakat.....priznaky ziadne....ani na mrchu ani na tehu........drzim ti palceky abysi sla horeeeeeeeee s teplotou.....aj ja sledujem tvoj graf 😉 ......sme ine grafitacky co? 😀

acerka11
13. mar 2013

dnešny grafik

martinkahc
13. mar 2013

@darazv Ahoooj, ako sa mas? co je nove? Chcela by som sa spytat, ci nemas skusenost s laparoskopiou a pod. Vdaka za odpoved a pekny den...

martinkahc
13. mar 2013

@martinkahc Ahoooj, ako sa mas? co je nove? Chcela by som sa spytat, ci nemas skusenost s laparoskopiou a pod. Vdaka za odpoved a pekny den...

darazv
13. mar 2013

@martinkahc ahoj ja dnes len 17DC takze snazenicko ja sa patrí 😀 ano bola som na laparoskopii a hysteroskopii koncom augusta co ta presne zaujma?

11miuska11
13. mar 2013

@acerka11 ten tvoj graf uplne vyzera, ako keby sa na 6 DPO babo uhniezdilo, vtedy je vraj pokles teploty a potom ide zase hore. No boooodaj by sa vam postastilo 😎 drzim palec. Ja stale nic, som na 36,6 a neviem sa cez nu nejako preklenut. Ale snad do dvoch tyzdnov pride ovu 🙂 Inak, keby mi MS pride na buduci tyzden 22.marca, tak by mi potom pekne krasne vychadzali VSETKY jonasove datumy na uspesne splodenie zdraveho babatka!! Najlepsie nam hviezdy praju 30.7 2013, takze dovtedy nebudem clostyl brat som sa rozhodla. 😀 Kedy sa chces testovat? V nedelu?

11miuska11
13. mar 2013

@acerka11 inak, vidis, aj fertility graf ti ukazal ovu na 5. marca. Som ti hovorila, ze 5 ab 6. marec. To by mohla byt baba, ked ste dva dni pred ovuu cukrovali. Teda aspon tak sa hovori 😅

acerka11
13. mar 2013

@11miuska11 no ja neviem ale som fakt zvedavakazde rano co nameram.....jedno co viem ze ak niektore rano nameram vyrazny pokles tak sme v riti........tak kazde rano som strasne zvedava co bude na teplomeri.....hadam som viac nazhavena ako na test 😀 .......hej videla som tvoj grafik......kedy by si presne mala mat mrchu?.....min mesiac sme mali rovnako 14teho ze?......ci si mala den predomnou?......jaj uz som stara nepamatam.......a ak sa dostanem tento cyklus k testu tak neviem no ci nedela nieje este skoro?

acerka11
13. mar 2013

@11miuska11 hej mas pravdu....no vyznas sa v grafoch....este ze si tu lebo inak by mi bolgraf nanic 😉 .....a babu by som brala vsetkymi 5timi

martinkahc
13. mar 2013

@darazv Tak to je super 🙂 Otvorene dalsie kolo 🙂 Nooo mna by asi zaujimalo vsetko... ako to prebieha a tak na klinike a ci si mam zohnat PN alebo mi ju daju oni... alebo budem na druhy/treti den fit ??? bola som vcera na klinike, vsetky vysledky su OK, tak teraz je na rade laparoskopia... termin mam o mesiac.

11miuska11
13. mar 2013

@acerka11 ano, mala som 14.feb MS, lenze ja som mala naposledy 60 DC, takze najbizsiu MS-neMS, nemame rovnaky termin. Mne to este kusok potrva, kym budem ja testovat 😀 😀 😀 Ak budem mat ovu zase 45 DC, tak ovu cakam 30.marca 😀 😀 cize casuuuu a casuuu...ale vraj nie je problem otehotniet aj s ovulkou na 45 DC, tak snad sa nam postasti, uvidime. Mne sa tiez paci to meranie BT. Vobec nemam pocit, ze by ma to stresovalo, aj ked to co som doteraz namerala nie je vobec dovod na usmev. Verim, ze sa mi to upravi a basta 🙂 A aspon vieme, co sa v nasom tele deje. Tak ako ty budes vediet, ze ked ti bude MS meskat trebars 4 dni a BT bude hore, tak je meeegavelka sanca, ze si tehu. 😅 a mozes hravo testovat. aky dlhy mavas cyklus?

darazv
13. mar 2013

@martinkahc sranda je ze niekde to robia tak ze prides daní den rano a poobede je zakrok,lenze tu v prahe to bolo inak v stredu rano som tam prisla cca o deviatej predtym som si stihla dat doma ranajky 😝 vzali ma na izbu a za cely den som nic uz nemohla jest poobede som bola na klistír- fuuuha niečo strasne!!!hadickov ti do analu vpúštaju vodu -dovod aby ti preplachli zaludok a tym padom ide vsetko z teba na wcku von ,proste musis byt uplne vyprazdnena pred zakrokom ,to bol daní den a na druhy den čiže vo stvrtok rano som sla na zakrok na izbe mi pichli prvu injekciu a vzali hore na sál kde mi pichli dalsiu a uz len bola tma a prebudila som sa znova na izbe,mala som dve jazvicky jedna v pupku a druha na boku pod bruskom aj mi kusok s pupika tiekla krv ale nic strasne ani ziadne bolesti som nemala ,no a potom cely den som lezala davali mi dake tabletky a som riadne s prepacením prdela 😀 samozrejme som nemohla aj v ten den nic jest az v piatok rano mi dali piskoty a jogurt a na obed som sla klasika domov.stehy mi samé povypadavali po 6dnoch ,ono ak nenajdu ziadni problem u teba nebudes mat ani bolesti 😉

veeeron
13. mar 2013

@mistisa Ahojky no bola som dneska u lekarky...manžel je v poriadku potvrdila to čo hovoril urolog..ma nadalej užívať tie tabl. čo mu poradil zinok , selen vit. E..mna vysetrila...ovulacia este neprebehla mam tam krasny folikul...maternica cista ziadna anomalia nic...dohodli sem sa ze este pockame do augusta -kedy mam mat prevnetívku...hovorila mi o dalsich moznostiach co treba -cize priechodnost vajc. a keby bolo to v poriadku tak sa môze stat ze môj organizmus zabija spermie...ale to by sme brali uz ako posledne vysetrenie..zatial necham tomu este volny priebeh...doporuci mi nove tabl. vitaminy volaju sa INOFOLIC..je to novy druh vitaminov..tak som si ich bola objednat a zajtra si idem pre ne do lekarne...bo ich nemali v predajni...tak asi tak budem cakat..naozaj to asi tak citim ze dokial nemame vlastne byvanie tak nie som pripravena mat asi dieta...(zacinam to tak pocitovat) nie som tu u svokrovcov v psych. pohode takze asi tam je nejaky problemm ak nieje psych.v pohode tak sa môzeme snazit kolko chceme..a ty ako? ako pokracujes?

martinkahc
13. mar 2013

@darazv noo mne to popisali asi tak, ze vo stvrtok rano nabehnem, hned ma zoperuju a daju prespat na izbu a rano pojdem domov 🙂 fuuuu a dufam, ze klistir vynechaju, i ked po zazitku na kolonoskopii ma uz asi nic neprekvapi 🙂 len dost co tu citam tak sa baby stazuju, ze boli mimo cca tyzden na PN. A akosi mi dopredu nepovedia, ci tam nieco budu odstranovat alebo nie...

darazv
13. mar 2013

@martinkahc no a samozrejme predoperacne vysetrenie som si obehala sama pred zakrokom a aj si musis kupit zdravotnicke pancuchy ale to ti asi povedali,jedna holcina co tam bola so mnou tak zatial co mne trval zakrok len hodku jej bohuzial tri hodiny pretoze ona mala daky problem neviem aky a mala bolesti riadne aj zvracala to je tym cim dlhsie si v narkoze tym asi horsie je to bo ti je potom na grdzanie,,,takze ked u teba prebehne laparka a nic ti nenajdu iba ta prefiknu teda vajecniky a bodka ak ti niečo najdu čo tam nema byt hned je operacia..držim palce aby bolo vsetko oki 😉 ja som inac sla do prace v pondelok bo mi fakt nic nebolo 😀 ale ak bude daky problem u teba sami ti vypisu PN ..

darazv
13. mar 2013

@martinkahc no to nechapem logicky ma byt zena uplne vyprazdnena 😒 preto ju chcu pod dozorom aspon den pred zakrokom aspon u mna to tak bolo..

martinkahc
13. mar 2013

@darazv hej hej aj ja si idem buduci tyzden obehat predoperacne a potom v BA anesteziologicku... ty kokso ujo doktor mi tvrdil, ze to trva cca 20 minut, asi ho zbijem 🙂

martinkahc
13. mar 2013

@darazv tak to neviem... ale mala som na vyber bud kliniku alebo nemocnicu... vybrala som si kliniku, mozno preto je v tom rozdiel, jedine co viem, ze den pred tym cca od 18-tej uz nemam nic jest...

darazv
13. mar 2013

@martinkahc pocuj a mozno je to tym ze ti ides mat len laparku a mne robili automaticky aj hysteroskopiu 😉 tak sa to tym padom liši..

martinkahc
13. mar 2013

@darazv nooo povedal mi len tolko, ze ak by tam nieco bolo, tak to hned odtrania, tak si myslym, ze to bude aj aj...

darazv
13. mar 2013

@martinkahc no uvidis 😉

martinkahc
13. mar 2013

@darazv ved toto, ze uvidim, na jednej strane to chcem podstupit, pretoze mozno prave tam bude problem a na druhej strane mam strach, ze sa nieco skomplikuje...

acerka11
13. mar 2013

@11miuska11 neboj vsetko sa ti upravi a aj budes tehu bez liekov.......ja som sa nikdy nezaoberala velmi dlhymi cyklami lebo som ich nikdy nemala......ja mavam tak 30-32......najcastejsie......ale uz som mala aj 29 DC ale aj 35 DC.....takze este je cas 😉

11miuska11
13. mar 2013

@acerka11 jaaaj, tak to je pravda. este mas cas. Kedze si mala ovulku okolo 20-21 DC, treba si priratat cca 14 dni a vtedy by NEmala prist MS. Cize to mas do nejakeho buduceho utorka cas 😀 juuj, uz sa neviem dockat tvojich vysledkov testu 😎 😎 😎 JA som pred branim HAK tiez mala OK cykly, ale presne, ako pises, upravi sa mi to a basta fidli lopata 😀 😀 Teraz by som bola rada, keby mi aspo 6 dni BT vydrzi okolo 36,6, lebo mam muzika na sluzobke a keby to zacalo klesat a vyzerat na ovu, tak by som musela utekat do Ciech, splnit si manzelske povinnosti 😅 😅 a v utorok ide na spmg, takze ho tiez musim nechat v klude, nech ma dost materialu na testovanie 😀 😀 😀 A ty pocitujes nieco inak, ako bezne v obdobi pred MS?

acerka11
13. mar 2013

@11miuska11 no tak toho musis nechat v klude tak 3-4 dni aby odovzdal reprezentativnu vzorku 😀 ......nemam ziadne priznaky len mi castejsie skvrka v bruchu 😀 😀 😀 .......ale to bude asi od hladu.......a nebolia ma ani krize a ani prsia.....co inac mam kazdy cyklus tak neviem