Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 tak ja to skusim neskôr 😒
@lucecita takže si natom podobne no nič musime počkať moja 😀
@purina12345 moja a ty maš ovu testik už krasne červeny alebo ešte stale duch? 😖 😀
@purina12345 dnes som 21 DC.
Akurat som dosla od lekara, lebo uz 2 mesiace kaslem, tak som absolvovala spirometriu pluc, vyteri a vselico i ne a vsetko je ok 🙂
@purina12345 tak ja počkám do štvrtku, lebo vtedy mám dostať krámošky...ale piatok máme firemnú vianočnú párty a neviem či môžem piť, som si objednala liter vínka 😀 😀 😀 😀
lucecita: aj my máme akciu v piatok z roboty 😀 😎
@azzura a prečo len biele spodne pradlo? 😲
a prečo práve biele? 😀
@fifitko25 no prečo? 😖
@vardzikova neviem, to je nejaka povera. aj ona ked chcela otehotniet tak len biele nosila a podarilo sa.
fíha, a ja som dnes v čiernom 😠 doma hneď prezliekam 😀
@azzura jaaaj tak od dnešneho dna nosim len biele ... 😀 😀 😀 😀 a uvidim ako skoro budem tehu 😉 😀
@vardzikova ja som tento cklus zahajila uz na bielo 🙂
purina: treba sa silno snažiť 😝 😝
@fifitko25 snažíme veru, dnes ale chudák manžel bol darovať krv tak dúfam že bude mať silu, teraz som ho nechala spať a idem robiť drožďovú polievočku a z hovädzej sviečkovej steaky s hranolkami a brokoličku k tomu aby sa poriadne posilnil 😎
purina: like na tvoj status 😀 😀
@purina12345 ten posledny mas uz taky aky ma byt, takze ocakava v najblizsích hodinach ovu
@purina12345 pekne ho nechaj vyhajat, potom ho dobre nakr, sprav mu kupel, urob masaz.....a bude uplne z teba paf 🙂

@bubacik5 @nikinka1111 aj ja som to robila 😀 tak to by potom aj sedelo, no je škoda že si ten deň nemerala ale určite tam bola 😵