icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
14. dec 2011

@azzura a ja ani nehovorim ako 😀 😀 ale ani nemam pocit že maju prisť kramiky 😝

mattuliatko30
14. dec 2011

@lucecita ahoj, prosím ťa vieš mi poradiť..ako to je stými grafmi..?nevyznám sa v tom....čo tam tie údaje znamenajú?...a ako by to malo byť, keď si tehu?díky 🙂

bubacik5
14. dec 2011

@vardzikova ja som iba jeden den zabudla....ale aj stak podla toho mojho merania neviem kedy to bolo ☹

azzura
14. dec 2011

@vardzikova tak neries ci mas alebo nemas pocit 🙂 musi byt dovod mekania, skoda ze si si nemerala teplotu 😒

vardzikova
14. dec 2011

@bubacik5 no takto je ti poviem na prd 😒 😀

vardzikova
14. dec 2011

@azzura ja a merať teplou? to by sa musel stať zázrak lebo vždy nato zabudnem 😅

bubacik5
14. dec 2011

@vardzikova nepochopila som ako si to myslela 😅

azzura
14. dec 2011

@vardzikova no ale uz je to jedno. Ja si meriam cez tyzden o 6hod , lebo tak vstavam a cez vikend ma budi moj drahy a to odmeriam, polozim na stolik a spim dalej, a az potom si ju zapisem do kalendarika 🙂

vardzikova
14. dec 2011

@bubacik5 MOJA 😀 😀 😀 pisala som o tom že je na prd ked nevieš kedy ti prebehla ovulka 😖

fifitko25
14. dec 2011

vardzikova: drž saaaaaaaaaaa 😉 život bez mrchy s fazuľkou v brušku je oveľa krajší 😀

vardzikova
14. dec 2011

@azzura no tak takto by som to mohla riešiť aj ja 😖 , len ked ja sa neviem k tomu prinutiť aby som nato stale nezabudala

lucecita
14. dec 2011

@vardzikova keby si si merala teplotku, tak ti graf vyznačíííííííííííííí ovulkuuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lucecita
14. dec 2011

@mattuliatko30 Ahojky...no robím si ho prvý cyklus, tak neviem či ti k tomu viacej poradím...zapisujem si do dátumového okienka teplotku, čas kedy som si ju merala a aký som mala hlien a ono mi to potom samo takto kreslí graf...samo to vyznačí aj ovuláciu...ak by som bola tehu, tak by mi nemala klesnúť teplota pod tú červenú hranicu, ale mala by sa držať hore tak ako doteraz...

lucecita
14. dec 2011

@azzura ja si ju meriam každé ráno 6:10 ako keď stávam do práce, budík mi zvoní aj cez víkend...už som si na to zvykla, a potom spinkám sobotu a nedeľu ďalej 😀 😀 😀 😀

vardzikova
14. dec 2011

@lucecita mooooja 😀 😀 😀 😀 😀 ja viem že ovulku vyznači graf ale vieš ked si to raz nemeriam tak mi nema čo vyznačiť 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bubacik5
14. dec 2011

@vardzikova jaaaj tak to ano, je to naprd. aspon keby bol test jasny, alebo teplotka, alebo hlien....nie ono to musi byt komplikovane ☹ ☹ ☹ preto ani neratam s tym, ze sa podarilo 😢

mattuliatko30
14. dec 2011

@lucecita na akej stránke to ty zadávaš?....tam ti vyznačí aj priamo ovu?

gelinka75
14. dec 2011

@vardzikova neviem ci dnes budeme snazilkovat, myslela som skor zajtra 😀 my sa snazime kazdy druhy den, kazdy den sa mi to zda vela, uvidim vecer podla nalady 😵

bubacik5
14. dec 2011

@vardzikova nasla som foto, tu som mala ovu test najsilnejsi. a vtedy som si robila hned aj inej znacky a ten ukazal dve uplne rovnake ale slabe.....a pri tomto bolo pisane, ze je test pozitivny. to bolo na 15DC a potom uz bol cim dal menej viditelny.
co myslite baby?
@nikinka1111
@purina12345

nikinka1111
14. dec 2011

@bubacik5 podľa mňa je pozitívny. kuk do môjho albumu ako vyzeral môj pozitívny ovu test. žiadna sláva a teraz je z neho malá fazuľka 🙂

purina12345
14. dec 2011

@bubacik5 mne pripadá ešte slabý ale toto bohužiaľ neni 100% spoľahlivosť
tá tvoja teplotka si tiež robí čo chce, dúfam že ti zajtra riadne poskočí
ja dnes takto http://www.fertilityfriend.com/home/purina

bubacik5
14. dec 2011

@nikinka1111 jj pozrela som sa 🙂 si mala velkeee stastie 🙂 🙂 🙂 ved uvidim co bude....

lucecita
14. dec 2011

@mattuliatko30 na stránke www.fertilityfriend.com zaregistruj sa tam a znač si teplotku a samo ti vyznačí ovu

lucecita
14. dec 2011

@purina12345 pekný graf moja, mám 1 otázku...prečo máš 1 guličku bielu? môj graf vyzerá takto : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 a teraz som si všimla, že mi označilo čiarkovane, to prečo?

bubacik5
14. dec 2011

@purina12345 jj ved to ta spolahlivost, aspon keby tt bola v pohode, ale aj ta je vselijaka....a este k tomu na mna nieco lezie...ktovie ci aj to neovplyvnuje...
ked ti dneska klesla, tak znamena, ze 15 DC je ovulka?

nikinka1111
14. dec 2011

@lucecita aj ja mám prerušovanú čiaru. lebo si nie je istý či tam ovu bola na 100%.

vardzikova
14. dec 2011

@bubacik5 moja a nerobili ti hormonalny profil u dokyho či maš ovulku uplne v poriadku ?

vardzikova
14. dec 2011

@gelinka75 moja tak my sme keksikovali v kuse pomali 9 dní ty vieš čo to bolo ? waaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀

vardzikova
14. dec 2011

@bubacik5 no tak ked ti napisal že vyšiel pozitivny tak to bude asi tak alebo nie? 😖

lucecita
14. dec 2011

@nikinka1111 ahaaaa, a to môže znamenať, že vlastne žiadna ovu nebola? a prečo mi to až teraz tak ukázalo, keď som 10DPO?