Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura hrozne dlha pracovna doba ,,, načo toľko dlho pracovať 😝 😀
@vardzikova zas som sebe odpovedala namiesto teba 😀 😀
@azzura moja ja už si pri tebe začinam zvykať
držím hlavu 5 cm od laptopu, zaspáááávam 😲 ja dnes musím byť v práci až do šiestej, nestíhačky 😠
@vardzikova 😀 😀 😀 😀
@purina12345 ale ja by som mala dostat mrchu az 20.12, ja mamvam vacsinou 28 cykly
@purina12345 si ma vydesila, ze tak skoro dostanem mrchu, to je moc skoro 😒
@azzura nič neboj, ono sa to riadilo podľa posledných dvoch cyklov, to sú iba ich predbežné odhady
a ty mrchu nedostaneš lebo bude poľadovica, ok?
BABY a je po ptákách ... prišla mrcha citim to 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@vardzikova bež skontrolovať či sa niečo objavilo 😕 😕 😕 😨
@vardzikova čože??? nie!!!!
@purina12345 nevidno ešte nič ale citim tu hnusacku bolesť 😖 😖
@nikinka1111 tak to vyzera že ano 😢
@babatenko mááárnosť tak to by som nevydržala 😖
@vardzikova ☹ ☹ ☹ no dúfam že si to predsa len mrcha rozmyslí. máš už aj kŕče, či len bolí ?
@natalinda88 ahoj.dufam aj ja ved to je ta najväcsia radost 😀
@nikinka1111 krče ešte nemám ale bolesť v spodnej časti sa zvyšuje , ach jo no tak dufam že to vyjde buduci mesiac 😖 som z toho trošku sklamana lebo očakavala som od toho trošku viac
@purina12345 beriem ta za slovo 🙂. Normalne ma od nervozity rozbolelo brucho. Mas pravdu, tie predosle boli take cudne, ale este som nikdy nemala takyto pekny graf....ani co sa tyka teplot, lebo som si obcas teploty po ovulke merala,ale uz graf som nerobila, lebo to nie je podstatne, ked nemas zaznaceny cely cyklus. I ked viem ze mrchu dostanem, ale bolo by super kebyze nemusim ist na prefuky vo februari ☹
@vardzikova cooooo???? nesranduj, bola si uz na WC
@vardzikova ja som mala v piatok takéto silné bolesti a silný výtok, cestovali sme do viedne, tak som strašne panikárila... aj ja som si myslela že si určite tehu ☹ ☹ ☹
@vardzikova NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE povedz jej nech si da spatecku 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
@azzura gaťky zatiaľ čiste .. ale bolesť v podbrušku je fajnaaaa 😠
@vardzikova len nech ťa to prejde.
@azzura
@nikinka1111
@purina12345 Bože baby ... 😢 😢 😢 je to hrozne , ja viem že tych sklamani v živote budem mať ešte veľa ale aj tak každe boli 😢
@vardzikova aj mne sa tak prihlasuje
ale pokial si cista, tak je nadaj
do prdele do prdele
@vardzikova ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

@purina12345 my sme keksikovali po mrche kazdy druhy den, ked mi vysiel +ovu test, potom na druhy den bola pauza a potom v case ovu a potom furt 🙂