Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Kedy sa má vlastne testovať?
@anlady ale tak skúsiť môžeš nie? asi by som nevydržala čakať ďalší týždeň 😒 jak sa poznám už by som utekala na wc-ko a ocikávala 😀 ale zase na druhej strane ťa úplne chápem že sa bojíš... ja som totálne sklamaná z tých ovu testov... taká depka ma z toho chytila že manžel mi zakázal ešte raz ich doniesť domov 😖
testovať môžeš hneď ako ti mešká mrcha, na niektorých testoch píšu že pozitívny výsledok sa môže objaviť už 5-7 dní po počatí... ale či je to tak...
@anlady : tak to chapem, tiez by som sa bala..ale som rovnaka ako carie32- nevydrzala by som..minule sa mi nad ranom snivalo,ze som mala test pozitivny a uz som utekala..🙂a to som mala uz 3 dni PMS (ale snazila som sa urputne samu seba presvedcit,ze by to mohli byt prve znamky tehotenstva..)..tento cyklus som si zacala merat BT, aj kvoli ovulacii, aby som zistila ci je vsetko ok a potom to moze pomoct aj sa zorientovat ci je sanca byt tehu (ak som dobre pochopila)..
@carie32 : ja ich planujem vyskusat, kupila som si 7, ale prave citam,ze vraj nie su az take spolahlive?je to pravda?aky si mala problem ty?
@ delideli hej je, poznám aj dobrú stránku - kde si môžeš zapisovať všetko: http://www.kalendar.esvet.eu/
Inak aj mne sa snívalo, že mám dve čiarky-keď som aktívne testovala a merala-už mi z toho harašilo.Ale bol to strašne krásny pocit. Taký spokojný,vnútorne šťastný..
@anlady ahoj, no aká si bola pekná nevestička 🙂 len si urob testík, kúp si mamatest s citlivosťou 10
ja som si dnes urobila testík a biele, tak už nech tu je teda tá mrcha keď nechce dať pokoj 🙄
@purina12345 : dobre ranko 🙂 no poviem ti mala som co robit aby som vcera do seba tie namocene semjacka dostala..ani suche neboli nic extra,ale toto bol hnus a tu slizku vodu som musela vyliat, to uz fakt neslo..🙂 toto raz nasmu buducemu potomkovi pekne vyhodim na oci,co som kvoli nemu musela podstupovat 🙂)
@delideli ja sa na to chystám tento cyklus, tak díky za dobré správy, už sa teším 😝
@meyby ahoj, čo máš nové? bola si u dokiho? robila si si testík?
bré ránko baby, a načo vlastne papáte tie semiačka? 😲
@spula22 ahoj tie kvapky su homeopatikum, samé bylinky dajú sa kúpiť iba cez internet ja som ich kúpila tu a môžeš si o nich aj prečítať http://www.energy.sk/sk/menu_x1135x.asp Hodne báb po nich otehotnelo alebo hlavne aspoň upravilo cyklus a malo ovuláciu Tiež môžeš zájsť do nejakej ich pobočky a nechať si poradiť ak sa bojíš ísť sama do toho A ak sa rozhodneš ich začať brať najlepšie je od prvého DC (ja som začala až 4DC keď mi ich doviezol kuriér) a normálne som domenštruovala bez nejakého zdĺhavého 4 dňovného špinenia. Tak sa mi skrátili na 5 dní z 8. Užívam tri krát denne ráno 4 obed 5 večer 6 kvapiek a pekne pretrepať aspoň 21 krát a najlepšie nakvapkať pod jazyk a pol hodinu pred alebo po jedle A užívajú sa 21 dní potom 7 dní pauza
@zabka88 na kvalitný hlienik 😀
@purina12345 a to fakt funguje? a musia byť len ľanové?
@nativanativa nič neboj, ona naraz klesne, môže aj počas dňa, keď sa pridal hlienik tak to je ďalšie dobré znamenie, a papala si aj ty včera tie semiačka?
@purina12345 nie , nemala som prilezitost ist do obchodu , bola som v robote do noci , ty ale sem tam sa citim aj normalne ze na kramy 😖
@zabka88 áno, len ľanové, môže byť aj olej ale nemá také vysoké účinky ako semiačka, tak sa dievčatá premáhajme však keď budeme tehotné tiež je možné že nám bude zle, no tak nám bude o niečo skôr len zo semiačok keď ich budeme papať,nie? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 ahoj, mám sa celkom fajn...no vcera som sa chystala ze navstivim gyndosku, avšak bola prace neschopna...robila poobede tak ze ju navstivim, a ako naschval nerobila...test som si nerobila este , ale na druhej strane mi zacina byt zle od zaludka, pali ma zaludok v poslednej dobe, tak uz len kvoli tomu by som si mala spravit...tak drz palce....az sa sama sebe divim, kolko som vydrzala, a to poprvykrat ... 🙂 mozno preto ze uz som bola viac krat sklamana ☹
@nativanativa no to je ok, blíži sa to, blíži
ja som sa dnes testla, takže nič 🙄 zvláštne je že ma to už ani neprekvapilo 😝
@purina12345 dík za infošku, to som netušila 😲 inak možno že ten olej by bol lepší, ten len zhltnem ako nejaký liek a zapijem množstvom tekutiny , možno sa z toho ani nepogrckám 😀 😀 skúsim to abudem referovať..
inak včera zo snažilkovnia nič, sme boli na smrť unavení s drahým, tak len dúfam že ovu bola v utorok, ked boli príznaky najsilnejšie..
@purina12345 ja len dufam ze sa mi neurobila ta cysta aj na tomto pravom ..., ze by mi podrastol az nejak prudko rychlo ....

@anlady nemusia byť vždy príznaky.... aj si sa skúšala testnúť?