Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nativanativa ja si myslím že cysta sa ti urobila vtedy s toho dupíku, išla si mať ovulku ale dupík to zabrzdil folik nepraskol a urobila sa cysta, nemyslí, že sa ti teraz urobila, len dnes pokeksíkujte, čítala som aj to že orgazmus dokáže vypudiť vajíčko, tak zdá sa že už je pomaly pripravené tak len pracujte 🙂
@zabka88 spermijky prežijú aj 3 dni v ženskom tele, tak nič neboj . a ktorý si DC? a aký dlhý ho mávaš?
@purina12345 no cysta sa mi uribila aj z clostilu , ale to bude uz asi pravidlom kazdy mesiac , ci budem alebo nebudem nieco brat
@purina12345 idem dnes na 11 ku kadernicke , takze budem opat krasna 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nativanativa no ale tak potom opatrne, vieš že pán doktor zakázal manželovi náruživosť 😀
@purina12345 jasne urcite vam dam vediet , ako dopadnem🙂 dakujem ti pekne🙂
@purina12345 a tebe sa ako dari ?
@meyby ja si myslím že príde mrcha, dnes som to nevydržala testla som a nič v grafíku už pomaličky klesám ale nevadí už nech len príde nech sa môžeme o to zasa pokúsiť. Už som domka pri mužíčkovi tak už aj depka zo mňa opadla ale mala som fakt náročné obdobie a ešte aj slniečko svieti tak sa moc teším 😀
@purina12345 super ze depka presla, aj u nas svieti pekne slnko, to hned dvihne naladu, no uvidis ci mrcha dojde...daj potom vediet ako si dopadla... 🙂
@meyby jasné, potom ti dám vedieť čo sa deje... 🙂
@carie32 a ktorý si už DC?
@purina12345 dnes som 15DC, mávam 28-30 ako sa kedy zadarí .. ja len bojím že sme prešvihli ovulku😲 ešte sa nevyznam vo vlastnom tele, tak len pomaličky zoznamujem kedy čo a ako..dosť pomôžu tie linky čo tu dávate baby díky moc..
ahojte baby aj ja sa s nazim s priatelom otehotniet, zatial skusame intenzivne 2 mesiace, ja viem ze je to malo ale uz sa neviem dockat kedy sa to podari 😝
ahojte baby aj ja sa s nazim s priatelom otehotniet, zatial skusame intenzivne 2 mesiace, ja viem ze je to malo ale uz sa neviem dockat kedy sa to podari 😝 mate nejake rady ako rychlejsie otehotniet??
@zabka88 neboj nič, myslím že si nezmeškala, a ak áno ja si vravím že všetko je tak ako má byť. ak máš na mysli ti kvapky tak to sú skôr na úpravu cyklu, Keď je nepravidelný,dlhý alebo býva špinenie
@purina12345 máš pravdu, ako má byť tak bude.. asi som sa moc upla na vidinu dieťatka v našom živote a taký sme my ľudia že všetko chceme najlepšie hneď 😖 ..najhoršie že asi tým stresujem aj manžela keď ten by si najradšej len tak užíval..
@aliaxa : skus pozriet na www.fertility.sk, tam su celkom zaujimave clanky aj tipy, co sa da robit na zvysenie sanci otehotniet..
@purina12345 dakujem krasne za radu 🙂 . zacnem od dalsej "mrchy" uz som si ich aj na stranke,ktoru si mi poslala nasla,ale este na vyplatu muusim pockat do buduceho tyzdna 🙂.dufam,ze pomozu....ale este viac duf, ze uz nejblizsie "mrcha" nepride 😀
ahojte, rozrastá sa nám to tu, však? 🙂
dievčatá, dnes som 15DC a toto je môj graf: http://www.kalendar.esvet.eu/BasalTemp.aspx?ln=sk .....no nejak sa v tom už nevyznám....
@kikaneu ach, dokelu, nejak sa mi pomiešali štvorčeky, dnes som 17DC a toto je ten graf: http://www.kalendar.esvet.eu/BasalTemp.aspx?ln=sk
ahojte.včera som mala dve čiarky na ovu teste.večer ma asi hodinu a pol bolelo dost v pravom boku.myslíte že to bolo akurát vtedy ked vo vaječníku praskol vaček s vajíčkom?
@delideli veď to, mam take obdobie ze sa mi v praci velmi nedari , tak som väčšinu pozornosti začala davať sukromiu, a hneď po svadbičke je to očakavanie babatka.. ja sa len bojim že to prilišne chcenie bude kontraproduktivne a že si nedajbože aj manžela znechutim 😖 keď ono je to celé pre mna také nové, aj tie veci ohladom ovulacie a tak, som to nikdy nesledovala tak o tom potrebujem s niekym porozpravať a mam z manžela pocit že on by bez tychto informacii v pohode prežil 🙂
@purina12345 no dneska je to 31 DC.
@zabka88 : hovoris mi z duse 🙂 aj u mna v praci naprd,najradsej by som odisla a na babatko som sa tym padom namotala este viac az som sama ostala prekvapena..tiez sme mali svadbu nedavno a aj vzhladom k mojmu veku (33) by uz bol najvyssi cas..manzel zatial nove informacie znasa statocne,aj ked ma tiez momentalne starosti viac nez dost..

@meyby ty vieš byť teda trpezlivá,moc ti držím palce a dúfam že budeš tretia tehulka na tejto téme, potom daj vedieť keď budeš mať niečo nové, ok?