Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lucecita milačik ano maš pravdu dnes mam super naladu , nato že mam mrchu poviem ti je mi super 😀 😀 dufam že ju rozdavam všetkymi smermi 😀
@gelinka75 no ved ja viem 😀 😀 😀
@azzura moooja teraz si pre zmenu rozosmiala ty mna 😀 😀 😀 a do akeho dôchodku ?ved nas už len z prace vynesu nohami do predu .. 😀 😀
@azzura moja ale to možem merať aj ked mam mrchu? 😲
@vardzikova na to som zabudla, dokym pojdeme do dochodku tak dochodkovy vek sa posuneie smerom hore 😀 😀
@vardzikova možeš, ale začni až po mrche, resp. ked zacenš spinit, ale to spinenie si tiez tam zaznač. Do grafu si znač aj 1 den mrchy a teploty až po mrche, aby mal co vyhodnotit
@azzura nemysli na vek, ja si to vobec nepripustam som s tym uzrozumena, ze to nepojde lahko, ved mne zatial nic neslo lahko, ale ked zvladneme ine tak zvladneme aj toto, hlavne, ze partner stoji pri mne, na nicom inom mi nezalezi a tehu pride, teda dufam, ze pride a ako dlho sa snazite?
@azzura tak davam tomu tak do 100-vky 😀 😀
@azzura ok tak začnem ked mi bude končiť mrchana
@babatenko moja a to maš tehu? 😀 😀 😀 😀
@vardzikova áno, áno, áno 😀
@babatenko no supééér, moc gratulujem, už nám toto veľmi chýbalo, jupíííí
ani by som sa netestovala, ale tie moje naliate prsia, zrazu úzke nohavice a na večeru som zhltla dva taniere cetovín 😀 tak som ráno vytiahla mamatest a je to tu
babatenko: náááááááááááádherne dve čiarky 😀 😀 😀 😝
@babatenko jéééééj. grulujem, strašne sa s tebou teším. tak vitaj v klube tehuliek 🙂 . no tak dievčatá, šup šup aj ostatné. čakáme vás 😀 😀 😀 😀 😀
babatenko: a koľko si DPO?
@carie32 prepáč, ja som taká trúba, myslím že sa ti celkom pekne hýbe, tento postup hore môže znamenať že sa už blíži, tak som zvedavá na dnešný testík

azzura: my máme zajtra večierok 😉 organizujem ja, bude nás ako maku (66 kusov) 😀 chcela by som si to užiť, ale akosi to nejde, no možno to do večera prejde....