icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

fifitko25
15. dec 2011

azzura: my máme zajtra večierok 😉 organizujem ja, bude nás ako maku (66 kusov) 😀 chcela by som si to užiť, ale akosi to nejde, no možno to do večera prejde....

gelinka75
15. dec 2011

@azzura neboj nic ja mam o rok viac ako ty, takto to vyslo 😀 budeme raz tehu urcite 😉

azzura
15. dec 2011

@fifitko25 depku do zajtra vyspíš a budes sa bavit o106 🙂

anlady
autor
15. dec 2011

@azzura len aby 🙂)

vardzikova
15. dec 2011

@lucecita milačik ano maš pravdu dnes mam super naladu , nato že mam mrchu poviem ti je mi super 😀 😀 dufam že ju rozdavam všetkymi smermi 😀

azzura
15. dec 2011

@gelinka75 fakt? ty mas 36 a nemas este deti..................jeeej normalne si ma potesila, že nie som sama

vardzikova
15. dec 2011

@gelinka75 no ved ja viem 😀 😀 😀

gelinka75
15. dec 2011

@azzura hej hej asi tak nejak 😀 je tu viacero bab aj 41 rocne, tak preco nie? 🙂

vardzikova
15. dec 2011

@azzura moooja teraz si pre zmenu rozosmiala ty mna 😀 😀 😀 a do akeho dôchodku ?ved nas už len z prace vynesu nohami do predu .. 😀 😀

vardzikova
15. dec 2011

@azzura moja ale to možem merať aj ked mam mrchu? 😲

azzura
15. dec 2011

@gelinka75 ja viem, ale mna obcas prepadne obrovska depka.....dnes ma to zachytilo v praci. Aj mne doky povedal ze ma 40,45 a47 rocne prvorodicky, ale mne to nestaci, ja proste chcem chcem chem teraz a hned ☹ zial taketo zazraky sa nekonaju

azzura
15. dec 2011

@vardzikova na to som zabudla, dokym pojdeme do dochodku tak dochodkovy vek sa posuneie smerom hore 😀 😀

azzura
15. dec 2011

@vardzikova možeš, ale začni až po mrche, resp. ked zacenš spinit, ale to spinenie si tiez tam zaznač. Do grafu si znač aj 1 den mrchy a teploty až po mrche, aby mal co vyhodnotit

azzura
15. dec 2011

@zelovocka ahoj, uz som u vas bola. Ja chodim aj aj 🙂

gelinka75
15. dec 2011

@azzura nemysli na vek, ja si to vobec nepripustam som s tym uzrozumena, ze to nepojde lahko, ved mne zatial nic neslo lahko, ale ked zvladneme ine tak zvladneme aj toto, hlavne, ze partner stoji pri mne, na nicom inom mi nezalezi a tehu pride, teda dufam, ze pride a ako dlho sa snazite?

azzura
15. dec 2011

@gelinka75 si to pekne napisala, ze partner je dolezity a toho mam skveleho, by mal dostat metal ze zvlada tie moje sinusoidy nalad 😀 .

Neoficialne od septembra min.roka, za pomoci doktora od januara tohto roka. a vy?

vardzikova
15. dec 2011

@azzura tak davam tomu tak do 100-vky 😀 😀

babatenko
15. dec 2011

Dievčatkáááááááááá.... Moc ďakujem za Vašu podpiru, tak som sa dnes ráno otestovala, rovno dvakrát - a - výsledok na fotke 🙂 🙂 🙂

vardzikova
15. dec 2011

@azzura ok tak začnem ked mi bude končiť mrchana

vardzikova
15. dec 2011

@babatenko moja a to maš tehu? 😀 😀 😀 😀

babatenko
15. dec 2011

@vardzikova áno, áno, áno 😀

purina12345
15. dec 2011

@babatenko no supééér, moc gratulujem, už nám toto veľmi chýbalo, jupíííí

babatenko
15. dec 2011

ani by som sa netestovala, ale tie moje naliate prsia, zrazu úzke nohavice a na večeru som zhltla dva taniere cetovín 😀 tak som ráno vytiahla mamatest a je to tu

fifitko25
15. dec 2011

babatenko: náááááááááááádherne dve čiarky 😀 😀 😀 😝

nikinka1111
15. dec 2011

@babatenko jéééééj. grulujem, strašne sa s tebou teším. tak vitaj v klube tehuliek 🙂 . no tak dievčatá, šup šup aj ostatné. čakáme vás 😀 😀 😀 😀 😀

fifitko25
15. dec 2011

babatenko: a koľko si DPO?

purina12345
15. dec 2011

@carie32 prepáč, ja som taká trúba, myslím že sa ti celkom pekne hýbe, tento postup hore môže znamenať že sa už blíži, tak som zvedavá na dnešný testík

azzura
15. dec 2011

@babatenko to je tehu test????????????????

babatenko
15. dec 2011

@azzura áno, áno, mamatest od GSka, viem, je to blbo odfotené, ale mne sa tááááááááááááák triasli ruky 😀