icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

purina12345
28. okt 2011

@kikaneu nedá sa otvoriť tvoj graf
@jarmila82 do 48 hodín od pozitívneho testu vydáva sa vajíčko na cestu, odporúčam DNES do toho šupnúť, máš najlepšie podmienky
@carie32 a už máš kvapky domka? vieš, každá žena má 2 anovulačné cykly v roku tak skús sa uvolniť, užívajte si s mužíkom a verím že ťa kvapky pekne naštartujú

carie32
28. okt 2011

@purina12345 ďakujem za povzbudenie, si veľmi zlatá a aj perfektne informovaná 🙂 jasné kvapky sú už doma. tak čakám na dorazenie mrchy a začnem si kvapkať.

kikaneu
28. okt 2011

@purina12345
aha, nevyskusala som ci to funguje....tak tu je pripojeny, pozri sa na to prosim.....vdaka

zabka88
28. okt 2011

@delideli ja mám 32 🙂 a tiež som nemyslela že ma to tak chytí ..môj to znáša ťahšie, asi to domka odľahčím a vylievať si dušičku budem chodiť sem, dúfam že vám nepoleziem čoskoro na nervy 😀 😀

lucecitka
28. okt 2011

aj ja mám v práci nervy, najradšej by som sla na PNku a skusali otehotniet tak...pretoze len a len stresy su vsade naokolo...k tomu idem o dva tzydne na kontrolu, kedze mi doktor nasiel daco na lavom vajecniku a po troch mesiacoch idem na kontrolu...ak "to" tam bude stale, idem na laparoskopiu a do konca roka by som sa supla na PN, ak by sa dalo 😀 😝

mima1983
28. okt 2011

@aliaxa Tak ja ta mozno potesim 🙂 my sme sa prve dva mesiace snazili ale brali sme to len tak ze ked sa podarí - tak sa podarí, proste na náhodu.... Tretí mesiac som si pozrela plodné dni, dokonca som si vtedy zobrala dovolenku pretoze by som sa mojim tam minula, ze by sme spolu ani neboli, kedze on chodí na smeny.... a myslim ze presne vtedy sa to podarilo.... Cize na tretí mesiac snazenia... 🙂 a teraz sa uz par dni vytešujem s dvoch čiaročiek, i ked jedna je ešte slabá 🙂

delideli
28. okt 2011

@zabka88 : mne urcite nepolezies, lebo co pises je presne to co si ja myslim 🙂takze prave naopak,je super vediet, ze v tom clovek nie je jediny..🙂
@lucecitka : s tou PNkou mas svatu pravdu, tiez by som na nu najradsej sla,lebo ten frmol, tlak a stres v praci urcite na pohode neprida a ked ma byt nastavajuca mamicka na tom dobre najma psychicky,nezvlada sa to lahko..

aliaxa
28. okt 2011

@mima1983 jeeeej velmi ti gratulujeeeem tesim sa stebou....no mne sa asi tazko urcia plodne dni ked menstruaciu nepravidelnu ☹

zabka88
28. okt 2011

@delideli dakujem 🙂 super vedieť že to podobne nepreživam len sama..
@lucecitka stojí to za tú PN, aspoň sa dáš aj zdravotne do poriadku a bez stresu sa skôr zadari 😀

vardzikova
28. okt 2011

Ahojte babenky. Ak môžem rada by som sa k vam pridala. Mam 23 rokov , a vydata som už 2 roky 😀 ja viem nieje to veľa 😅 . Nemôžem povedať žeby sme sa nieak snažili ale nechavame tomu posledny pol rok voľny priebeh. Lebo najprv sme sexovali s kondomikom ale potom nam to akosi začalo prekažať tak sme si povedali že aj tak je to už jedno. No lenže pol rok prešiel a ja stale nič. Najprv som si tiež myslela , že no ved to na prvy pokus musi vyjsť lenže nestalo sa tak. A človek je potom z toho všetkého taky sklamany. Lebo očakávala som od toho veľa. Ved mlada baba, problémy som nemala žiadne. A zrazu, no neviem. Bola som pred dvomi týždňami u gyn. lebo ma boleli vaječníky. Dobrala som druhé antibiotiká ale bolesť neprestáva. Tak ma objednal na 10.novembra na laparoskopiu. Uvidime čo z toho bude. Mam tak trošku strach. Lebo človek nevie do čoho ide a čo mu vlastne dokážu zistiť. Ale ked mi to má pomôcť tak to podstupim so všetkými rizikami. Len príroda to akosi stále zariadi naopak- tý ktorý by chceli mať tak sa im nedarí a tý čo by nechceli mať tak ich majú ako smeti. Fuu tak a som to konečne dostala zo seba von.

purina12345
28. okt 2011

@kikaneu a aké dlhé mávaš cykly? S tohoto grafu sa nedá ešte s určitosťou povedať či máš práve ovu ale je to možné a tiež že ťa ešte čaká. Aký máš hlien? Nemala si včera náhodou naťahovací ako bielko? a dnes? nerobila si si náhodou aj ovu test?

purina12345
28. okt 2011

@delideli a ideš si dať aj dnes semiačka? máš odvahu?

purina12345
28. okt 2011

@carie32 a už si sa rozodla aké budeš mať dávkovanie? a skúšala si tie semiačka?

lucecita
28. okt 2011

@mima1983 nevadi, ze je slaba...hlavne ze je tam 😎 gratulujem a drzim palceky, aby vsetko dopadlo ako ma, tesim sa s tebou
@delideli @vardzikova hej, PNka stoji za to a asik sa dam aj vypisat, sak aj tak si platim DNP, 270 dni uz mam zaplatenych, tak nie je o com, idem troska vyciciat tento stat, ked on vyciciava nas 😀

delideli
28. okt 2011

@purina12345 :D :D premyslam ako to zaonacit,aby som nemusela ten sli..ak ich rozchrumem nasucho a potom poriadne zalejem, nestacilo by to ? 🙂
@lucecita : nic lepsie nemozes urobit, ja by som nevahala

eri28
28. okt 2011

chcela som aj sem napisat,ze som zvedava, ktora z nas bude prva, ale neostava mi nic, len napisat mima 1983
ticho zavidim a gratulujemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😉 😉 😉

kikaneu
28. okt 2011

@purina12345 29 dnove....no, praveze som nemala a nemam ani tie ovu testy doma

purina12345
28. okt 2011

@kikaneu tak by si mohla mávať okolo toho 15-teho dňa ovu, meraj ďalej ale fakt pri meraní sa dá skôr učiť kedy bola ovu a nie kedy je
@delideli to by bolo super ale to by si musela nechať ten čas odstáť v ústach 😀 😀 😀 😀 😀 😀

kikaneu
28. okt 2011

@purina12345 veď práve, ale tento mesiac mi postačí na upokojenie aj keď len zistím či ju vôbec mám 🙂 aj to poteší.... a na ďalší kúpim aj tie ovu testy 🙂

kikaneu
28. okt 2011

aha, idem aj ja tam....pozeram, ze je to ovela lepsia stranka ako ta, kde mam poznacene ja 🙂 uz zapisujem 😉

delideli
28. okt 2011

@purina12345 : tak to by som naozaj nezvladla 🙂)) ale citala som,ze sa mozu lanove semienka jest aj pomlete, bez namacania, hlavne ak sa k nim prida nejaka mliecna bielkovina..(ci ani to nie?🙂)

purina12345
28. okt 2011

@delideli to ti neviem povedať ale ak niečo nájdeš nechám si aj ja poradiť 🙂

purina12345
28. okt 2011

@kikaneu potom pošli link, ten dávaš cez: vpravo hore je sharing, klikneš na setup a objaví sa ti stránka s asi troma linkami, ty skopíruješ taký v rámiku a ten zadáš 🙂

kikaneu
28. okt 2011

@purina12345 nevidim nijaky ramik....hm?

kikaneu
28. okt 2011

@kikaneu a ešte som sa chcela spýtať, čo je to CM?

kikaneu
28. okt 2011

@purina12345 a ešte som sa chcela spýtať, čo je to CM?

lejduska
28. okt 2011

chceme si babo spravit pod vianocny stromcek!! 🙂

kikaneu
28. okt 2011

@lejduska ahoj 🙂 my sme chceli už minulý rok a stále nič :/ ale držím palce, nech sa podarí 🙂

lejduska
28. okt 2011

@kikaneu dakujem, a coze sa nedari?? este nie sme rozhodnuti pevne ale vieme, ze v blizkej dobe..keby sme sa chceli zruonovat tak uz hned aj davno.., ale nechcem vela cakat ked nas sprevadzaju zdravotne problemiky..