Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@silvuska85 vitaj a pridaj sa k nám 😉 tiež sa snažíme už asi rok a zatiaľ nič, optimizmus ma neopúšťa.... len dokedy... ale spoločne sa podporíme a raz to výjde 😉
onéé 😉 že kedy po oplodnení by mal byť pozitívny tehotenský test???
@purina12345 dakujem 🙂 tento mesiac som dufala že to vyšlo a nič zrejme.od minulého štvrtku ma bolelo brucho a prsia tak som si zrejme nahovárala že príznaky 😝
@luciok po 10 by už mohlo niečo vidieť 🙂
@fifitko25 no to dúfam chcela som vianočný darček tak hádam buduci rok už mi ho ježiško prinesie 😀 😀
@fifitko25 aj ja som bola zvedava a mrkla fotky, krasna nevesta si bola a paradnu kyticku si mala, hned by som aj ja taku brala! My sme mali svadbu teraz v juni a mne zabudol dat kvetinar do mojej kyticky tie najdolezitejsie kvietky, co som tam chcela ☹ ale potom som si ju pri foteni na hradzi doplnila polnymi ruzovymi klincekmi a uz som mala dusu namieste... 😀 inak sa mi pacila, len tam chybala cyklamenova - ktoru som tam tiez chcela 😅
aj ja som si mrkla vaše fotky na mojasvadba...baby @fifitko25 @purina12345 @vardzikova boli ste kráááááásne.... aj ja som tam, ale ako lucecitka, keby chcela niektorá vidieť 😀 😀 😀 😀
@lucecita ja chcem, idem mrknuť 🙂
@aknedz @nikinka1111 aj na vás idem mrknúť 😀 😀 😀
@aknedz bola si taká krááásna, waw a mali sme rovnaký termííín 😎
@fifitko25 krásne fotky, krásny pár 🙂
@aknedz
@lucecita
@nikinka1111 ja tam nemám fotky...a nechce sa mi ich tam pridávať, ja mám fotky len na facebooku
baby moc rada som vás videla aj trošku inak ako len v tomto okienku a teším sa na tvoje fotky @kikaneu 🙂
babyyyy, všetky sme boli kráááááááááááásne nevesty a mali sme krááááááásnych chlapov 😉 😉 😉
@purina12345 aj ty si bola kráááásna 🙂
@kikaneu júúúj práve sa nám dopiekol idem si hneď dať, takú chuť ste mi narobili 😝 😝 😝
@purina12345 no možno cez sviatky ich tam hodím, ak budem mať čas a chuť 🙂

@lenka369 fíha, to je zvláštny stav 😲 ešte som nepočula, že by folikul dozrieval tak neskoro, no ale asi je to možné.....