Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
dievcata teda, popozerala som si albumíky zo svadieb a nádhera!!! vsetkým vám to svedcí aj s vasimi manzelíkmi! 😉
dobrú noc krásne nevesty a krásne maminy krásnych detičiek (budúcich) 🙂
dobrú všetkým 😉
dobrú noc, dievčatá 🙂
dobruuuuuuuu noc vsetkym 🙂
dobrú noc dievčatá a pekné sny 😉
dakujem, idem aj ja, majte sa a pekne snicky!!! 😉
tak palcula docitala a zistila, ze dobra noc sa tu uz priala 😀 😀 😀 😀 😀 ja za to nemooozem, ze tam, kde ini koncia, ja este len zacinam!!!!
no ale moc moc mooooc sa tesim z dvoch jednou ranou 😀 😀 😀 a dufam, ze to tymto tempom bude napredovat priamoumerne.... 😉
u mna zatial dobre, http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e
snad sa mi zajtra podari dojst skor, aby som vas stihla a este musim aj nevesticky omrknut...ja som tu stale inkognito, ale mam paranoju, ze ma tu niekto z roboty vypatra a 😖 😖 😖 😖 inac by som sa ukaaazala 🙂
@palculienka2011 ja som tu mala fotku svadobnú, ale môj manžel mi povedal, aby som si ju dala preč, lebo nikdy nikto nevie čo a kto môže na teba použiť... 🙂 a ja manžela poslúcham 😀 😀 😀 a ináč, pekný graf 😉
dobre ranko cize stale chora a ficim do prace aspon pridem na ine myslienky a v nedelu cakam navstevu, krasnu cervenu..... 😉
inac baby snivalo sa mi, ze som mala pozitivny tehu test 😉 , proste mi ho moj kupil bol v tom sne a bol pozitivny kukali sme na dve ciarky ako deti to bol pekny sen 😵 , a par dni dozadu sa mi snivalo, ze som tehu z velkym bruskom, a predtym, ze som porodila dceru. a bola som na vsetko sama, no to su sny 😀 😀 😀 😀 😀
v snari to znamena, len dobre obdobie, prirastok do rodiny a tusim svadba 😉
Dobré ránko dievčatá @azzura, @gelinka25, @delideli, @12345purina, @vardzikova, @nikinka1111, @aknedz, testík som ani nerobila ahaaa : http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 ☹ ☹ ☹ dneska sa na vianočnej párty "sundám"
a ináč, dneska som mala sen, že som si ráno robila test a boli tam dve krásne čiaročky, lenže to bol len a len sen 😠 😠 😠
Dobre ranko
@lucecita : to ma mrzi.. 😠 😠 ☹ ☹ tak si to dnes uzi a poriadne to rozbal, mozno budes musiet coskoro dlllho abstinovat 🙂 🙂 🙂 ja som rovnaky sen mala pri prvom aj poslednom cykle snazenia 😖 😖 😖 tak dufam,ze do tretice to uz nebude len sen 🙂 🙂
a stihla som si vcera pozriet zatial len tvoje svadobne fotecky- peknucka nevesticka si bola 🙂 my sme sa brali v auguste a fotky este stale nemame 😖 😖
@lucecita mrzí ma to ☹ . myslíš že je to definitívne?
http://www.fertilityfriend.com/home/3908bd už ma to nebaví 😀 😀 😀 😀
@nikinka1111 : no ja ta obdivujem,ze si to vydrzala merat doteraz 🙂 ja uz budem meravat len od konca MS do oznacenia ovulky, uz ma to nadsenie z merania nejak opustilo a pekne poovulacne grafy mi zatial aj tak skoncili zle,tak sa nimi nebudem zbytocne rozrusovat..
ahojte,
lucecita: dnes máme tiež večierok a tiež sa asi sundám, cítim červenú, ktorá mi už klope na dvere, takže testík asi nechám na budúce.... ☹

jj suhlasim boli ste vsetky kraaaaaasne a aj ste 😉 😀 😀 😀