Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@gelinka75 aj ja budem mat mnamiky z lineckeho cesta. Mama nam spravi kysnute zaviny, lebo mne nejak kysnute cesto sa nedari. Ked som este byvala doma tak som furt vypekala, okrem kysnuteho, lebo v tom je jednotka moja mama, a doteraz som s to nenaucila, aspon ze este mam mamu 😀 😀 😀 😀
@gelinka75 gelinka ja som na tom podobne ako ty, cely zivot pevnejsia s miernou nadvahou a od 18tky mi to kolise tak 4kila hore dolu 😠 musis mi poradit nieco s tou stravou ale lekar mi povedal, ze mam zle spalovanie tukov a bielkovin, pretoze ja sa nejak nezdravo nestravujem, snazim sa ☹ , tak hod tip 😉
@nikinka1111 ahoj, máš nejakú stálu teplotku....mohla by si byť tehu?... 😉
dnes mam dovo, tak sa tesim, ideme do toho car a potom na vianocne trhy a kupit stromcek, vecer chcem piect, konecne vianocna nalada 😀
@mattuliatko30 ja som tehu 😀 😀 😀 😀 😀 . viem to už 2 týždne. je to tam zelenou vyznačené
@nikinka1111ááá...som nevedela ja som tu nová..to len študujem...ako to tu frčí na tých grafoch 🙂 tak gratulujeeeeem 🙂 teším sa s tebou.....všetko je ok?..už si bola aj u doktora?
@aknedz mne pomohla len pravidelna strava 5x denne, vylucit cukor a bielu muku, znizit tuk, zaradit viac bielkovin, celozrnne, obcas si vsak dam aj ine, ked su nejake oslavy sviatky, ale vratim sa k zdravej strave a vaha to ani nepociti, zatial sa to na mne topi uz 12 kil od jula 🙂 predtym som priberala aj z vody, a hlavne nejedla som poriadne ranajky ani desiatu, ani olovrant, v podstate som bola vyhladovana a potom sa telo spravalo tak, ze mi vsetko prilepilo do tuku, lebo setrilo, teraz som rozbehla metabolizmus riadnou stravou a ide to 🙂
@mattuliatko30 tak ´ta vítam medzi nami. u dokiho som bola minulú stredu a teraz v stredu idem zas 🙂 . hádam už aj ja niečo uvidím, lebo minule som bola asi slepá 😀 😀
@nikinka1111 nikinka velmi sa z teba tesim, nech ste hlavne zdravi a vsetko je ok 🙂
@nikinka1111 neboj..isto už uvidíš čosi..ja som bola vždy slepá keď mi tam ukazoval čosi...tak ale to bolo už dááávno 🙂 vtedy tie soná neboli také vymakané ako teraz.....čakáš prvé?....
@mattuliatko30 ano. prvé. strašne sa tešíme 🙂
@nikinka1111 tak si to maximálne užívaj....a nech všetko pekne dotiahnete do konca 😉 je to dlhý čas..ale isto ti to ubehne....zle ti nebýva?
@mattuliatko30 zatiaľ nejak extrémne nie. v pohode sa dá 🙂
@nikinka1111 tak nech ti to tak zostane....mne bolo pri babách zle...pri jednej do 3tieho ..a pri druhej až do 5teho mesiaca :( tak ale prežili sme 🙂
@mattuliatko30 tak to nebolo bohvie čo. ja by som stále len jedla. uff. budem vykŕmená 🙂
@gelinka75 no ja jem 3x maximalne 4x...ale inak dost podobne, len tie tuky budem musiet asi teda znizit na nizkotucne vyrobky vsetko...ja by som potrebovala aj obden cvicit ale to sa akosi neda aj ked mame doma orbitrek ale teraz ako som robila v krcme -bola som taka znicena, ze ked som mala volno ani som na cvicenie nepomyslela 😀 a teraz uz neviem ci mozem cvicit....
@nikinka1111 no lepšie jesť..ako vracať.....ja som kôli tomu aj ležala...a to pri každej v nemocnici..na infuziách.......ešte aj na vlastnú svadbu..ma prepustili s tým...že vo piatok rýchlo šaty skúsiť..sobota svadba..a v podelok nazad do nemocnice......ale ako najust......na svadbe mi nebolo vôôôôbec zle...síce som bola nadopovaná čípkami......ale zase po svadbe to išlo... 🙂
@mattuliatko30 uff, tak to si si teda prežila. ale určite to stálo za to 🙂
@aknedz nejedz teraz nízkotučné výrobky. nízkotučné výrobky sú svinstvo. naozaj.
@gelinka75 @azzura @vardzikova ahojte babenky, tak ja som dnes poskočila http://www.fertilityfriend.com/home/purina @lucecita moja tak to mi je ľúto toho poklesu, tak to poriadne rozbaľ na párty
@nikinka1111 ale jasne...veď to všetko k tomu patrí...... 🙂
@purina12345 supis, len tak dalej pokracuj 🙂
@purina12345 takže čakacia fáza. budem držať palce 🙂

@vardzikova
@azzura ja som zarobila cesto na linecke a este budem piect vanilkove rozky pre muza, on to miluje 😀