Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@vardzikova v ake znacky predavate? Vsak dajte mi vyraznu zlavu a kup si auticko a nemusim vlakom cestovat, ale s ful výbavou 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@azzura predavame Renaulty , milačik ja cestujem do prace autobusikom nie vlačikom 😀 😀
vy ste tu toho popísali 😀 😀 😀 no ale prečítam si vás až zajtra doma, čiže sa teším na tých 20 strán 😀 😀 😀 akože ja ani nešpiním, ani nekrámujem, ani ništ 😀 😀 žeby to ešte nebolo stratené???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vardzikova ešte neprišla, tak neviem čo a jak 😠 😠 😠 😠 ale ona asi príde
@lucecita maš taky pociť že ma prisť? Ja som zasa až take pocity nemala a svinuch aprišla , ale ako prišla tak aj odide 😀
@lucecita že v pipinke 😀 😀
@vardzikova mám bolesti v podbrušku ako keby mala už prísť....akože ja sa nejdem z toho psychicky vôbec položiť, ako už bolo raz o mne povedané (ale nie tu), ja aj tak čakám mrchaňu každý mesiac, nakoľko mám problém s tým vaječníkom, ale každú to tak troška sklame, keď príde... 😠 😠 ale mám hlavu hore, je tu ďalšia možnosť., tentoraz novoročná, budeme sa viac snažiť a raz tam v brušku tá fazuľka bude a hotovo 😀 😀 😀
@vardzikova a čo som mala napísať, v pošve? 😀 😀 😀
@lucecita krááásne si to povedala moja 😀 ja som bola tiež sklamana z toho že mrchana prišla ale čo už kôli tomu sa teraz nezrutim, život ide dalej , skôr či neskôr to určite pride a budeme maminkami 😀
@lucecita ako nieee ale tak si to napisala ,, v pipinke ,, to som ešte nepočula 😀 😀 😀
@vardzikova fííííha a my sme s manzelikom velkí fanusikovia renaultov aj jedneho starsieho megana mame a chodime aj na megane zrazy po Slovensku - aj zajtra je zrovna jeden v Nitre - manzel tam ide, ja tentokrat nie, budem doma v teplucku lezkat 😉
@vardzikova a preco nemas renaultik ?? 😀 😀 😀 😀 Nemate nieco nazvys, len tak pre mna 🙂
@purina12345 no zqciname od znova ako kazdy mesiac samozrejme 😠 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
@lucecita co co coooooooo ????? nemam info , prosim o vysvetlenieeeee 😀 😀 😝 😝
@nativanativa držím palce do nového cyklu 🙂
@purina12345 ver tomu , ze zase bude sou odo mna pre vas 😉 😀
@fifitko25 ja neviem, nie je to asi vhodne na urcovanie plodnych dni, kedze tam ma byt bazalna teplota...ale ja som mala hned den po ovu taku telesnu teplotu a tiez som myslela, ze to nejaky virus ide...a asi aj ano, lebo ja som taka chorlavejsia a baby mi tu na konikovi pisali, ze niektore ochoreli ked otehotneli, jedna vraj mala chripku so 40tkami teplotami....ono same tehotenstvo a uhniezdovanie je trosku zataz na organizmus a na imunnitu - obvodak mi povedal, ze aj preto som mohla ochoriet
@nativanativa tak to som zvedavá čo si pre náš pripravíš, a ak si môžem poprosiť tak by som rada videla teraz tehotenskú krivku 😉
@azzura Tak budem drzat palce aby si dala tá tvoja 9mesacné prázdniny, dúfam, ze aj moja ich uz zacala! Ale baby ako to vlastne rátate? Lebo ja som mala ovu na 23tí den cyklu a povedala mi sestricka od gynekológa, ze niektoré baby majú ovu aj pár dni pred MS a MS im príde normálne na 28 alebo okolo 30teho dna cyklu, tak ja uz neviem....ona vraj so svojim synom otehotnela 3dni pred menzesom(ta sestricka) - je to suseda, tak sa da s nou kadeco prebrat a mozno aj preto bola ku mne taka uprimna 🙂
@fifitko25 Tak este vydrz do nedele a v nedelu rano testuj! Mna tiez pichalo a tahalo v bruchu od tohto pondelka a bolia ma aj prsia...takze to pichanie vraj tiez býva na zaciatku tehu - hovorila mi aj kamoska, co uz rodila - sme jej syncekovi s mojim manzelom krstní rodicia. Lebo som sa jej vypytovala - lebo som sa bala, ci to je ok.
@aknedz ja som bola u dokyho v case ked videl uz prasknuty foliku. Aj ja som citila ze kedy praskol, lebo mna bolia vajecniky v case ovulacie, ale tam kde je dominatny viac a ked praska tak vtedy velmi moc a po par hodinach bolest ustane....predtym som to nevedela, ale uz tolko chodim k doktorovi, že uz mu mozem robit asistentku 😀 😀 😀 😀 .
Moja, neboj, tebe brusko uz len rast bude ale nie od jedla ale od babetka. Ale aj tak ti zelam pevne nervy, lebo 9 mesiacov je dlha doba

@azzura u nas vo firme to nevyzera veľmi ružovo , auta sa veľmi nepredavaju servis je tiež na prd .. šef stale vyhlasuje že od noveho roka prepušťame